Sayfa 3/3 İlkİlk 123
54 sonuçtan 41 ile 54 arası

Konu: Servisteki üçkağıt-Herkes okusun !

hasan ali Z.
    HasanAliz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 116

beylikdüzü birmota bir defa gittim memnun kaldım açıkçası.

onerose blackeyes
    onerose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06k2614
    Edilen teşekkür: 0

Konu

bende servis olarak kesinlikle kırmak otoya gitmemenizi öneriyorum.
    10000 20000 bakımımı orad yaptırdım ama felaketti çok pişmanım.

Volkan Kaban
    Delidavsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 79

Alıntı bankaci61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beylikdüzü birmota bir defa gittim memnun kaldım açıkçası.
    Aracimi b.duzu Birmot'tan aldim. Henuz 800 km'de fakat yazilanlari okuyunca sasirdim acikcasi. Tecrubesi olan arkadaslar paylasirsa sevinirim. Neden B.duzu Birmot'tan sikayetciler? Bilelim biz de gitmeyelim.

B.duzu - Avcilar civarinda bildiginiz ve tavsiye edeceginiz bir servis var mi?

kutlay
    Ziyaretçi kutlay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 yıldır, 100 bin kkm.dir punto kullanıyorum..
    özellikle ankara ve ist.daki servisleri kullandım..
    iyi-kötü servis belirlemektense, dediğimin haricinde bişey yapıldığı zaman anında servis müdürü yada şirket müdürüne çıkıyorum. Olmadı fiat müşteri hizmetlerini arıyorum anında orada.. Olmadı mail atıyorum.. herne kadar fiat servisleri belli bir standardı aşamasalar da fiat müşteri memnuniyeti servisi güzel işliyor..
    şikayetiniz yada istemediğiniz bi durum olmuşsa anında servis müdürü yada şirket müdürüne çıkın. memnun olmadiysanız hala, anında fiat müşteri hizmetlerini arayın orada..

sonuçta ben müşteri olarak sanayiye gitmiyorum, yetkili servise gidiyorum ve onlar işlemleri sorunsuzca yapmak zorundalar!! yapmıyorlarsa ben onlara değil, onlar bana uymalılar!!

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Engin DURUER
    Fire in the hole ! Genius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 674

Arkadaşlar kaskolu arabalarınız anlaşmalı servislerde yaptırma mecburiyetiniz yok. Dışarıda bildiğiniz ve işçiliğine güvendiğiniz bir ustada exper onayı aldıktan sonra tamir ettirebilirsiniz. Tek fark faturaları peşin ödeyip, şirkete teslim ederek parayı sonradan almak
    GP in mirror is faster than they appear !

Mert Karaca
    Stalker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 135

Evet ama o faturalar 45-60 gün sonra ödeniyor genelde ve yüksek miktarda peşin parayla tamir ettirmek için bu devirde cepte para olması lazım

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Evet, Mertin de belirttiği gibi kaskoyla anlaşması olmayan servislerde tamir yapıldığı zaman (genelde) ücreti önce araç sahibi veriyor.Sonrasında ise kasko firmasından fatura ibrazıyla parasını alıyor...

Sertaç Sertaç
    smartmavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 445

Standart no KIRMAK

Alıntı onerose Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende servis olarak kesinlikle kırmak otoya gitmemenizi öneriyorum.
    10000 20000 bakımımı orad yaptırdım ama felaketti çok pişmanım.
    Ben de tavsiye etmiyorum. GP'mi alırken yakın diye ekspertize oraya götürdüm. Balık baştan kokar derler ya, o misal ilk izlenimimi edindim.
    Ekspertiz için bi dünya para verdim, verilen hizmet süresi 5 dk. geçmedi.
    Eksik verilen bilgilerden daha sonra biraz ağzım yandı diyebilirim.

Arkadaş boyalı parçayı hemen buldu ama ne bir belge verdi ne bir fatura. Tabii motor, turbo, yürüyen aksam ve elektronik kontrollerini ne zaman yaptı anlamadım. Yani salladı açıkçası. Eh işte bazı şeyler kafaya sonradan dank ediyor.

Ne yapalım, hergün Grande Punto almıyoruz ya...

mustafa levent elmas
    lelmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri

istanbulda haliç otodan haberi olan var mı acaba???
    1.2 2006 triptonik Punto...

ÖZKAN SAÇKAN
    Lovergang kolombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    07CUT65
    Edilen teşekkür: 223

Aracımı park ederken ağacın kesilmiş olan dalına çarparak arka cam patladı ve camla birleşen alt kısım biraz içeri girdi. Kasko yaptırmıştık bir kaç gün öncesinden ama bir kaç sorun çıktı. Fiat pınarbaşına (terminal karşısındaki) götürdük eksper aracı yapın demiş ve gitmiş. görevlilerde aracı sökmeye, sipariş vermeye başlamışlar daha sonra durun yapmayın demiş sigorta şirketi. durdurmuşlar. Araç sökülmüş bir halde duruyordu.gittim oraya 1.800.00 tl hesap çıkardılar. Kasko şirketi karşılayacak nasıl olsa diye adamlar pimine kadar herşeyi ücretlendirmişler. benim aracımın amblemide sağlam, punto yazısıda, sileceğide adamlar bunları dahi ücretlendirmişler. Bizde vazgeçtik yaptırmıcaz dedik. Sökme parası ve ekspertiz ücreti olarak 150.00 tl istediler. karşı çıktık. Al aşşa ve yukarı 100.00 tl ye indirdik..ama birde ne görelim bizim 5.kapıyı (bagaj kapısını) depolarında bunlar kasko karşılayacak diye balık istifi misali gelişi güzel koymuşlar.kapağın uç noktasının iki tarafının boyası zedelenmiş.Araçları neden bu şekilde muhafaza ediyorsunuz dedik.Biz öyle her aracın parçasını güzelce koyacak olsak burada bir sürü yer lazım dedi..1000 kişide 1 kişinin kaskosu karşılamıyor dedi dedi. Bende 1 kişi dahi olsa sen özen göstereceksin dedim. hem aracımıza hasar verdiniz hemde 150.00 tl istiyorsunuz dedik..kaskocunuzla görüşün diyerek başından defettiler. Bizde lanet olsun dedik 100.00 tl verdik çıktık. Benden size tavsiye Fiat Pınarbaşına (terminal karşısı) gitmeyin derim. Aracımı Sanayide cüzzi bir fiyata yaptırıyorum. ********** salı günü aracımı yeni sanayide internetten tesadüfen bulduğum kutsal oto servisine götürdüm. Daha öncedende email atmıştım aracımın fotosunu bunda ne varki yaparız dedi. Ama Antalya fiat pınarbaşı öyle demedi hemen değiştirmek lazım diyorlar. Az öncede aracımı aldım hiçbir fark göremedim aracımda helal olsun süper yapmış. Pınarbaşı bana orjinal fiyatları olmak üzere 1800.00 tl söyledi. Kutsal otoya kaporta,boya,5.kapı camı olmak üzere 390.00 tl para verdim. 1400.00 tl cebimde kaldı. Antalya fiat pınarbaşını kınıyorum.

ismail kızılkan
    kosanostra_65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 FH 6579
    Edilen teşekkür: 2

Standart birmot

herkeze mecidiyeköy birmot u tavsiye edebilirim özellikle orda yetkili ibrahim bey var onunla temes kurun aracınız adan z ye kontrol edilsin

burak balcı
    buraktii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    10 EK 343
    Edilen teşekkür: 5

niyeböyle olur bilmem insanların paralarını alıp sonra madur durumda bırakırlar herşey parayı alırcaya kadarmı ki insanın hiç değeri yok mu

burak balcı
    buraktii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    10 EK 343
    Edilen teşekkür: 5

o zaman garanti uzatma hikayesi de yalan olur bence başına bişey gelse çamur üstüneçamur

berkay sevdi
    reklama gerk yok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi

ben olsam deiştirmelerini isterdim . ayrıca ton farkı yoksa tamponu boyatmakda bi sorun olmamalı diye dusunuyorum sac deil orjinallik bozlmaz güzel de durur fiata saclar fabrika boyalı gelip serviste takılıyr o konuda da bi sıkıntın olmasın bilgsayarlı testteki aletler farkedemez o oynamaları bnce en iisi boyle olms

Sayfa 3/3 İlkİlk 123