Arkadaşlar açtığım başka bir konuda şikayetimi anlatmıştım.
Aracıma taa 2007 yılında Türkiye'de satılmayan 1.9 multijet motorlu puntonun ön amortisör ve yayları takılmış (eski sahibinin ses şikayeti nedeniyle).
Neyse, ben bunu ekspertiz raporunda görünce aradım müşteri hizmetlerini orjinalini istedim. Zira arabamın önü yüksekti.
Fiat yayları ücretsiz değiştirmeyi kabul etti. Amortisörlerin aynı boyda, sadece biraz daha sert olduğunu açıkladılar ve dolayısıyla onların değişimini taleb etmedim.
Geçen Salı (05/04/2011) aracımı Birmot Zincirlikuyu'ya değişim için bıraktım. Gitmişken sol davlumbazımın değişimini ve rot-balans ayarı istedim. Saat 17:00'de arabayı almak üzere ayrıldım.
İş çıkışı arabamı almaya gittiğimde muhasebe de 760 TL'lik fatura beni bekliyordu;
1. Ön yaylar+işçilik
2. İstemediğim halde amortisör takozları (2ad.)
3. Rot+balans ayarı
4. Sol ön davlumbaz değişimi+işçilik
ASIL ŞİMDİ SIKI DURUN;
BUNLARA TEK KURUŞ DAHİ ÖDEMEME İZİN VERİLMEDİ. Hata tutarının fazlası Fiat'a fatura edildi. Şaşırdım kaldım... ve bu durumdan çok etkilendim. Fiat hakkaten güçlü firma dedim kendime...
Eee yanlış hesap Bağdat'tan dönermiş ama bu kadarını da beklemiyordum. 2007'de takılan parça 2011'de değişti..
HELAL OLSUN FİAT!
Zincirlikuyu Birmot ve yetkili Selçuk Bey'e ayrıca teşekkürü borç bilirim...
Yer imleri