Merhaba Arkadaşlar ,
Aracımın sağ camurlukta ufak bir vuruk vardı.yapmaları için servise verdim sigortadan yapılacak.yetkiliyle konuştum.
Yetkili : sağ çamurluk değişecek
ben : değiştirmeden yapın.
Y. : ii durmaz dedi
B. : Dışarda uyduruk kaydırık firmalar bile yapıyor sizmi yapamıycaksınız ! Ayrıca trafik polisleri sağ kapıyıda yazmışlardı bence bişi yok.siz yinede bi bakarsınız
Y. : Tamam !
( Aracımın orjinalliği bozulmasın satarken problem yaşamıyım die dedim )
Salı günü aradım.durumunu sordum.kapıyı ellememişler bişi yok die ufak tefek cizikler varmış die onun yerine tamponu boyamışlar.
cuma günü teslim alacaktım.cuma günü aradım arac bitmedi c.tesi alabilirsiniz dediler.sağ camurluk değişti.dendi bende kızdım nasıl yani üstüne basa basa söledim nasıl değiştirirsiniz yaa dedim.Ve böylece biraz tartıştım bide böle bişi söleseniz ben kabul etmezdim aracınızı demezmi.sanki yalan söylüyormuşum gibi.bende vermezdim size dedim .biras daha tartıştık .sonra özür diledi 20 araçla ilgilendim o gün dedi kafam karışmış dedi.bende mecburen sustum. yani kulağınıza küpe olsun ! daha az ugraşmak için yenisiyle değiştirip sizin zararınızı düşünmeden menfaatlerinde hareket ediyorlar.
Ama bu konunun araştırılıp diğer arkadaşlarımın yaşamamasını istediğim için bu servisi kınıyorum İSTANBUL CEVİZLİBAĞ FIRAT OTO
Yer imleri