İSTANBULDA KESİNLİKLE BİRMOT ZİNCİRLİKUYU
SİTE ÜYELERİNE BAKIMDA % 10 İNDİRİM UYGULANIYOR:ok:
Geçmiş olsun Polat.Bu servisleri anlamak mümkün değil.Madem pahali hizmet veriyorsun bari doğru düzgün ver..
Bu %10 indirim icin kart gerekiyormu ,yoksa sadece üyeyim desek yetiyormu?
Ayrica ben 2 hafta önce gittim.4500km deki benzinli aracim için 1 yil bakimina 200YTL istediler.Siteden bahsettim.Arkadaşlar daha ucuza yaptiriyorlarmiş falan dedim.Ama %10 indirim muhabbeti hiç geçmedi
Konu Mboyaci tarafından (31/03/2007 Saat 13:50 ) değiştirilmiştir.
1 nisan itibari ile başladığı icin bilgi verilmemiştir artık tüm üyelere %10 uygulanıyor:ok:
BİRMOT ZİNCİRLİKUYU
212 45 45 / 384
Konu şafak tarafından (05/04/2007 Saat 00:05 ) değiştirilmiştir.
benim de arka tampona pizzacı motoru vurdu. geri lambasının hemen yanında ufak bir ezik ve yırtık vardı. bi de yan aynamın kapağı kırılmıştı. karşı tarafın sigortasından yapılacak diye servise götürdüm. tamponu kaynatabiliriz,exper baktıktan sonra belli olur dediler. ben de tampon değişmesin dedim. sonuç:aracı 10 gün sonra teslim aldım.arka tampon değişmiş ve boyanmış. motoru çalışmasına rağmen yan ayna komple değişmiş. sigortaya çıkan fatura: 1300 TL...exper & servis LTD.ŞTİ.
herkeze mecidiyeköy birmot u tavsiye edebilirim özellikle orda yetkili ibrahim bey var onunla temes kurun aracınız adan z ye kontrol edilsin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri