Alıntı ZV 007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar lutfen sessız kalmayın yorumlarını paylasın.Aramızda HUKUK ısıyle ugrasan yok mu?böyle durumlarda ne yapmalıyız?bilen yok mu?bugun bana yarın sıze bu oylesıne bıse degıl!!
volkan ben yapmak ıstedıgımı yazdım kardes arkandayım .
Hukukı alana gelınce hukuki.net gibi siteler var uye olup ılgılı kısma yazarsan sıkıntıyı sana en azından bır avukat yada sıte yonetıcısi oda avukat donus yapıyor yapman gerekenler konusunde ve sıkayetvar.com a yaz fiatın orası ıle cozumortaklıgı gıbı bır durumu var senın yerıne fıyatı arıyorlar genelde bayagı yetkılı bırısıne sıkıntını anlatıyorlar ya senı arıyorlar yada maıl atıyorlar genelde cozuluyor sıkayetvar.com da ve bura sayesınde kurutemızlemeye gıden montumu yetrınce temızlemedıklerınden dolayı tekrar ıstedıgım gıbı temızlettım,boynerden 2 ayakkabı degıstırdım ,bır su akaryakıta muhaffak olmadım ondada bim 'e maıl atıyordum hergun zam zam yeter artık dıye enson fenalık gelmıskı adamlara cepten arayıp durumu anlattılar ve yakıtın aliagadan cıkısını vergıyı ,pompacının kazancını ,uluslar arası fıyat polıtıkasını maıl artmıslardı ve 10 gunden sonra yazdıgım her maıle aynı cevap yazdılar otomatıge almıslardı galıba adamlara fenalık gelmıstır kesın.
Kardes su gercek hak aramak ıstıyorsan elınde DELİL olacak