Arkadaşlar bildiğiniz gibi fiat bravo t-jet kullanıyorum. aracımın vites topuzu ve dreksiyonu 3 ay önce soyulmaya başladı.
Fiat DEHA otomotive gittim bakımda ve durumu arzettim fotograf çektiler kart açtılar 3 ay bekledim bir haber vermediler. Çeşitli zamanlarda hatırlattım buna rağmen ilaç olamadılar iç mekanda prestij kaybıma
Bende mecburen durumu fiat çağrı merkezine aktardım ertesi gün beni kibar bir bayan arayarak durum hakkında bilgi verdi ve ellerinde dreksiyon olmadıgını bunu aracı servise göndererek 2-3 gün yatması gerektiğini kargo ile dreksiyon ve vites topuzunun Bursadaki Mİ TU TAŞIT GELİŞTİRME ÜRETİM SANAYİİ ye gönderilerek burada deri kaplatma yapılabileceği söylendi.
Tesadüf ki adapazarında işim vardı zaten DEHA otomotivde vites topuzunu çıkartmayı başaramadılar hatta adam ingiliz anahtarı ile alttan vurmaya kalkınca müdahale edip tamam siz çıkarmayın ben bursaya giderim diyerek vites topuzumun ve alttaki şanzıman bağlantı segmanlarının bozulmasının önüne geçtim.![]()
Adapazarındaki işi bitirip aynı gün Bursa ya geçtim direk birmot a gittim kart açtırdım ama saat 4:45 olmuştu bu problemi bugün halledemeyiz vites topunzunuz da yalama olmuş ancak yarına yaparız demeleri üzerine kart açtırıp oradan ayrıldım. Bir yakınımın ailesinin evinde o geceyi geçirdim ve ertesi gün yogun yağmurun altında Birmot servisin yolunu tuttum minibüsle
Saat 2:30 gibi aracı alıp istanbula yola çıktım aracı aldıgımda sıfır bir direksiyon ve vites topuzunun aracın imajını kafamda nasıl değiştirdiğine hayret ederek 2:30 saatlik istanbul yoluna koyuldum.
Kısadan hisse büyüklerimiz ağlamayan bebeğe emzik verilmez diye boşuna dememişler. Ürün garantiden değişti bana da fazladan 40 liralık lpg ve 2 minibüs parasına neden oldu ha bir de dışarda yediğim yemekler ki onlar da şirkettendi
Bursa çok iyi bir şehir insanları çok kibar kültür seviyesi çok yüksek sokaklar temiz dahası havası mis gibi. Umarım öyle de kalır.
Birmot servis müdürü ahmet bey ve müşteri temsilcisi volkan bey e hızlı servislerinden dolayı teşekkür ederim ayrıca alfa romeo guiletta satışında yeni işe başlayan Günseli hanıma misafirperverliği ve işini iyi yapmaya güler yüzlülüğüne odaklanmasına çok çok teşekkür ederim.
Ben sadece ufak bir kusuru olan aracı servise getiren sıradan bir kullanıcıydım birmottan içeri girdim kendimi Milletvekili statüsünde gördüm.
Bu işgi alaka takdire değer.
Müşteri memnuniyeti açısından birmot bursaya çok çok teşekkür ederim.
İşlemim garantiden halledildi ve tek kuruş para da alınmadı.
Yer imleri