Merhaba Arkadaşlar,
Ağustos ayında aracım 40.000km olduğu için aracımı İstanbul'da hep gittiğim ve güvendiğim Birmot servisinin Bursa Şubesine götürmeye karar verdim. götürmeden önce telefon açarak fiyat pazarlığı yaptım 430TL fiyat verdiler (koç personel indirimli) + (corbon clean) bütün serviler aynı fiyatı veriyor dedim tamam 400TL ye yaparız dediler, bunun üzerine aracımı götürdüm. aracımı teslim ederken ön ve arka tekerlerin yer değiştirilmesini istedim, aracın tekerleri değişirken görme şansım oldu servis personeli ön tekeri sökerek direk arkaya taktı aynı şekilde arka lastiğide öne taktı. fren balatalarını kontrol etmedi bu benim gördüğüm. servis personeline araca carbon clean yapılırken görmek istediğimi söylediğimde merak etmeyin biz yapıyoruz servise girmeniz yasak dendi. en çok kızdığım arasın klimasına yaprak girdiği için ses yapıyordu temizlemelerini söylemiştim, yaprakları temizleyip ön paspasın altına atmaları oldu. sonra aracımın hazır olduğu söylendi fatura kesiliyor hesap 430TL hani dedim 400TL olacaktı biz öyle demedik 400TL ye yapmaya çalışacağız demişler. hadi neyse dedim faturayı incelerken 23TL+KDV kartel tapası dedim bu ne, değiştirdik dediler. bozukmuydu yada bana sordunuzmu dedim, biz bütün araçların bakımında değiştiriyoruz dediler zaten size verdiğimiz fiyatın içinde dedi. ya sabır dedim çıktım ve yaşadığım sıkıntıları ve aracıma yeterli kontrollerin yapılmadığını Birmot ve Fiat merkezine mail attım. (atmaz olaydım)
Fiat merkezinden aradılar ve servisin çok üzgün olduğunu ve bana Motor koruma hediye etmek istediklerini söylediler iyi tamam dedik Tatil dönüşü aracımı servise götürdüm yaklaşık 1 saat gibi bir sürede teslim aldım motorumu güzel yıkamışlar ve parlatmışlardı resmen yeni gibi olmuştu. aracı servisten aldım çıktım. güneşe doğru sürmeye başladığımda ön camda çok küçük damla damla lekelerin olduğunu gördüm sileceği çalıştırdım çıkmadı benzinliğe çektim cam sildirdim olmadı yıkattım yine olmadı, ertesi gün servise tekrar giderek durumu anlattım tamam bizin hatamız diyerek temizlemek için aracı aldılar 30 dakika sonra aracı getirdiler dedim güneşe çıkarak kontrol edelim çıktık bir baktım ön camda dikey bir sürü kılcal çizik var ilk önce kabul etmediler. yok araç 40.000km deymiş yok kurularken ben çizmişmişim gibi, bende kızgın bir şekilde servisten çıktım birmot ve fiata tekrar mail atarak durumu anlattım birazda araştırdım motora vernik sıktıklarını gördüm tabi bu işlemi yaparken ön camı korumadıkları için cam vernik olmuş ve vernik kuruduğu için camdan çıkması imkansız çıkartmak içinde resmen kazımışlar(bunu hala kabul etmiyorlar)
Sonuç zor bela Fiat merkezinin yardımı ile Ön camı değiştirdiler. işçilik yine kötü. sizlerle paylaşmak istedim biraz uzun oldu ama![]()
Yer imleri