Arkadaslar cıdden terbıyesızlık ben servıse guvenemeyeceksem servısın yetkılı olmasındakı amac ne ?
Banada yetkı versınler ozaman apartmanın altı bos acayım ZYNLKRCN fİyat servısı dıye bır yer .
Ben derimki artık su yetkılı olupta işibilmiyen gibi işyapan servisleri fiyata sablon bir sikayet,uyarı,bilgilendirme aklınıza ne gelirse artık hazırlayıp toplu halde buradaki üyelerin büyük çogunluğunuda alarak arkamıza e-mail,fax gibi iletişim araçlari ile bunaltsak fiat ta su servıslerin kulagını cekse bızimde sacma sapan butur olaylarla karsılasmasak hatta grandepunto.com.tr formundan bır arkadasımız servise gittiginde bu forumdakı adamların ısını daha bır ozen gostererek yapalım yıksa fiat basımızı agrıtır ıslerıne dahada bır sarılsalar.
Gerci ben Ankaradayım Kaymakta burada servis konusunda hiçbir şüphem olmaz bıraktığım arcı kontrol etme gerekliliğ dahi duymuyorum bakmıyorum da bana karşı verdiği güvenden ötürü her ilde Kaymak,Medos, yok sonucta dunde DEMON'un basına geldı bugun Volkan sırada kim var bakınız Volkan zarar etmiş ve en önemlisi karsısındaki insanın önünde düştüğü durum dahada vahim suclu Volkanmı tabıkı hayır
Yer imleri