Hasan bey size kısmen de olsa hak vermek istiyorum ama üslübunuz biraz kaba geldi bana.
Alıntı bankaci61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
milleti enayi sanıyorlar ama haksızda değiller. başka birşey için olsa bizim millet 3-5 krş.un hesabını yapar ama araba servislerine gelince herkes susuyor.
Diyorsunuz ama en azından ben kendimi enayi hissetmiyorum. çünkü 20bin bakımına gittiğimde veya diğer servisle olan işlerimde tek tek neler yapılacağını belirliyorum. servisten tek tek kalem kalem fiyat alıyorum. serviste arabam yapılırken ne yapıldığını her aşamada takip ediyorum. aracımın yanında ustadan her aşamada bilgi alıyorum.Onlarda atacakları her adımı bana sorup onayımla hareket ediyorlar.İşlem bittiğinde fatura kalemlerini tek tek araç üzerinde ustayla beraber kontrol ettikten sonra ödeme yapıyorum.

Alıntı bankaci61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
40 bin km bakımı için haftasonu beylikdüzü birmota gideceğim. fiyat vs sormadım.

tahmini ne kadar fiyat çıkar sizece? ( balatalar değişmeyecek )
birde ne kadar sürer 40 bin bakımı? zaman olarak biraz sıkışık bir güne denk geliyor. gerekirse aracımı servise bırakmayı düşünüyorum. ama 2 saatte hallederlerse bekleyebilirim tabi.
Siz ve sizin gibi arkadaşlar bu düşünceyle bilinçsiz, fiyat sormadan, işlemleri belirlemeden karambole hareket ettikleri sürece kötü zihniyetli birçok servisler yaşamaya devam edecektir.Çünkü onları besleyen sizsiniz.

Benim için sorumsuz, müşteriyi kazıklayan servis yoktur; onları yaşatan müşteriler vardır.
SAYGILAR.