Sayfa 1/2 12 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Fiat Birmot terbiyesizliği

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

Standart Fiat Birmot terbiyesizliği

Yaklaşık bir ay once anahtarımızı kaybettik kasko dan anahtar karşılandı ve bir aydır birmottan anahtarı alamıyoruz, her gittigimizde aman fatura kesmemiş arkadaşlar yarın gelin, hadi yarına yetiştiremezler biliyoruz onlar yarın dedikten bir hafta sonra gidiyoruz aman onay yazısı gelmemiş carşamba gelin resmen affınıza sığınarak insanlarla t.şak geçer gibi bir muamele, her bakım için gittiğimizde zaten arabayı kime nasıl bırakacağımızla ugrasıyoruz gittigimizde araba nerde nasıl alacağız onla ugrasıyoruz hadi onları araba sayısı fazla dedik personel az dedik bir şekilde sineye çektik hiç ama hiç çekmememiz gerekirken ama bu son anahtar olayında inanılmaz mulaim olan babamı dahi çıldırtmayı başardıysalar burda bir art niyet bir çalışma ahlaksızlığı terbiyesizlik vardır. Şiddetle kınıyorum. Ha bu arada anahtarı halen alamadık.

Murat Gürakan
    varmı denemek isteyen :) Murat Gürakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 354

Alıntı ugurozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaklaşık bir ay once anahtarımızı kaybettik kasko dan anahtar karşılandı ve bir aydır birmottan anahtarı alamıyoruz, her gittigimizde aman fatura kesmemiş arkadaşlar yarın gelin, hadi yarına yetiştiremezler biliyoruz onlar yarın dedikten bir hafta sonra gidiyoruz aman onay yazısı gelmemiş carşamba gelin resmen affınıza sığınarak insanlarla t.şak geçer gibi bir muamele, her bakım için gittiğimizde zaten arabayı kime nasıl bırakacağımızla ugrasıyoruz gittigimizde araba nerde nasıl alacağız onla ugrasıyoruz hadi onları araba sayısı fazla dedik personel az dedik bir şekilde sineye çektik hiç ama hiç çekmememiz gerekirken ama bu son anahtar olayında inanılmaz mulaim olan babamı dahi çıldırtmayı başardıysalar burda bir art niyet bir çalışma ahlaksızlığı terbiyesizlik vardır. Şiddetle kınıyorum. Ha bu arada anahtarı halen alamadık.
    Fiatı arayıp olanları bitenleri aynen anlatın. Bakın bakalım nasıl sizi arayacaklar ve işleriniz bir anda hallolcak.
    Konu erdiyilmaz tarafından (23/02/2010 Saat 09:55 ) değiştirilmiştir. Sebep: Uslup

ugur ozer
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

aynen oyle yaptık zaten murat ama her seferinde olayın bu noktaya gelmesi ve sorunların bu sekilde cozulmesi insanın butun moralini yok ediyor.

Murat Gürakan
    varmı denemek isteyen :) Murat Gürakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 354

Haklısınız valla geçmiş olsun. Her fiat kullanıcısının var bi çektiği bu servislerden. İşini gerçekten kaliteli yapan hakkını vererek yapan kaç fiat servisi varki şu türkiyede. Bu tarz şeyleri duymak artık şaşırtmıyor beni malesef.

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Gp gp
    Ya Hep Ya Hiç. KaGaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 819

Böyle haberler duymak gerçekten üzücü Umarım telafisine giderler..Ama birde bir kere gidip memnun kalmadığınız servise birdaha niye gittiniz onu anlıyamadım istanbulda birçok fiat servisi var...

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ugur ozer
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

telafisine gittiler tabiki hemen arayıp herzamanki gibi çok özür dilemeler çok mahcubuz demeler vs ama bunların artık hiç onemi kalmadı cunki biliyorumki bir sonraki sefer yine bu gibi problemler yaşayacağım, yine gittim cunki yaşadığım problemleri gelip gecici sanmıştım orda benden ozur dileyenlerin gercekten mahcup oldugunu sanmıştım ancak durum hiç oyle değilmiş. bahçeşehir gurpınar arası işe gidip geliyorum başka bir servise getirecek hiç vaktimizde yok.

Burak G
    BuRaK-BG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    BG
    Edilen teşekkür: 385

geçmiş olsın önceki aracımda birmod ank den ayrıldım bidahada girmem

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Bir Birmot klasiği daha. Her yerde maalesef aynılar. Tüm illeri kapsayacak şekilde Birmot ile ilgili bir anket açılsa maksimum %10'luk bir memnuniyet alırlar görüşündeyim. Kiminle görüşsem ve konuşsam herkes yaka silkiyor

12. Bu mesajı için 2 kişi JASMINE'ye teşekkür etti:

Deniz Asil
    Desert Eagle Kriminal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864
    Edilen teşekkür: 2519

Walla gecmıs olsun yerınde olsam napardım dusunemıuyorum...

Bilerekmı yapıyorlar kasıt arıyorum ben bu işte...İtalyadan paydonla gelıyor sanırım
    I ' m c a p u l i n g . . .

14. Bu mesajı için 2 kişi Kriminal'ye teşekkür etti:

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Arkadasım kasko sırketın ıle gorus durum neymıs ogren (fatura genderılmısmı,odeme yapılmısmı Bırmota) daha sonra İsatnbulda Sanayi ve Ticaret bakanlğının tüketiciyi koruma birimine şikayet dilecesi ver sanai bakanliği firmayı haklarında şikayet olduğunu bildiriyor ve durumun su tarıhe kadar duzeltılmemesi durumunda bakanliğin tüketici adına dava acacağini belirtiyor onsdan sonra şikayetçi olunan firmanın eteği tutuşuyor ve probleminizi gideriyor.
    Gazetenin bana vermeyi taahhut ettiği cihazın teslımını uzatması üzerine Ankara'daki bakanliğa şikayet etmiştim iki gün sonra kargo ıle bızzat bana teslimatı yaptılar.
    Guya kurumsal sırket birmot kucuk bır sorunu dahı cozemedıkten sonra ne ıse yarar

16. Bu mesajı için 3 kişi ZAK1980'ye teşekkür etti:

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Geçmiş olsun Uğur, bu anahtar mevzularında çok sıkıntı yaşanıyor diye duydum.Gerçekten sinir bozucu bir durum, umarım kısa sürede hallolur...

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Arif YAHYA
    EvoEreN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 7

Ugur öncelikle geçmiş olsun Kotu bir olay yaşamışsın,Olayın sonralara ertelenmesi bizler gibi Müşterilerin Hoş görü ile davranmış olmalarıdır..Biz Bakırköydeki Haliç otoya Gıdıyoruz Bal ile tereyağ gibiyiz desek yeridir..Umarım bundan sonra Kımse bu sekılde uzucu olaylarla mağruz kalmaz..Allah korusun İnsan nefsine yenik düştüğünde ne yaptıgını bilemez..Olan servisde çalışana olur

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Serhat SİPAHİOĞLU
    gurik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942
    Edilen teşekkür: 537

ANKARA da sorun yaşamıyoruz. İstanbul yaklaşımı olmuş sizin olay.
    Gezgin Gp.

Adınızı düzgün giriniz Soyadınızı düzgün giriniz
    sakatix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 0

Alıntı gurik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankara da sorun yaşamıyoruz. Istanbul yaklaşımı olmuş sizin olay.
    ankara daha berbat arkadaş....

Gp gp
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı sakatix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankara daha berbat arkadaş....
    Ankarada hiçbir sıkıntımız yok çok şükür türkiyenin en iyi servisi ankarada

Ufuk Temucin
    Bankaci34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 FLU 90
    Edilen teşekkür: 8

ben zincirlikuyu Birmotta bu tarz olayları hiç yasamadım..Selçuk bey e tekrar teseku ediyorum....aracımda ki sorun çözüldü ve Sinirli bir yapım olmasına ragmen alttan alarak gercekten beni utandırdı....Ayrıca Medos konusununda kitlenmesini anlamiş değilim..servislerdeki sorunlarımız yazılmayacak ise konu neden acılıyor ve kitleniyor...
    Grande Punto Fire Active.....& Chevrolet Cruze LS

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Gp gp
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı Bankaci34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben zincirlikuyu Birmotta bu tarz olayları hiç yasamadım..Selçuk bey e tekrar teseku ediyorum....aracımda ki sorun çözüldü ve Sinirli bir yapım olmasına ragmen alttan alarak gercekten beni utandırdı....Ayrıca Medos konusununda kitlenmesini anlamiş değilim..servislerdeki sorunlarımız yazılmayacak ise konu neden acılıyor ve kitleniyor...
    Bahsi geçen konuya ait yorumlar yapılmış 2 tarafla konuşulmuş ve gerekli bilgi son mesajlarda verilmiştir..Konunun kapanmaması tartışmayı büyütücek ve içinden çıkılmaz bir durum haline getirecekti...

Saygılarımızla...

27. Bu mesajı için 3 kişi KaGaN'ye teşekkür etti:

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

Alıntı Bankaci34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sevgili ufuk
    basettiğin konuyla ilgili 28 ocaktan bu yana 77 mesaj yazılarak enine boyuna konuşulmuş tolgayın ve servisin bilgisi dahilinde konu kilitlenmiştir
    lütfen bu konu hakkında mesajlar yazmayalım

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

29. Bu mesajı için 5 kişi GP COSKUN'ye teşekkür etti:

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Ufuk kardesım medos artık farklı bı olay halıne geldı sorunu cozumlemek yerıne ıyıce beter oldu kılıtleme olayını benım gıbı bırcok forumdakı arkadas Coskun abıye onerdı dıye dusunuyorum Coskun abıde her ıkı tarafında rızasını almıstır sonucta bu forumda bıseylerı cozmek ,bırbırımıze yardımcı olmak ıcın toplandık dıye dusunuyorum sundanda emınım Medos cok daha dıkkatlı olacaktır bır sonrakı nokta kılıtlenmez ıse bu konu karsılıklı atısmaların her ıkı tarafada cıddı zarar verecegıdır

Bu gidişle her sehıre bır Muslum abı ve KAVAKLIDERE FIAT SUBESI gozukuyor.Muslum Kaymak senın sayende Ankara'da kafamız rahat sagolasın
    Konu JASMINE tarafından (23/02/2010 Saat 02:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

Birmot beylikdüzü ve zincirlikuyu ya giderim biri işime biri evime yakın her ikisinden de senelerdir memnunum şimdiye kadar nokta terbiyesizlik görmedim. Hatta GP min kapılarındaki sorunu zincirli kuyu birmot otomatikman halletti. Bana fatura çıkarmadı.
    Beylikdüzü birmot ise garanti kapsamı dışında kalmış (yağ konmamasından dolayı) Bravo aracımı garanti kapsamına aldı 2 yıllık ek garanti satın aldım 5 gün önce de aracım röle arızasından dolayı otoparktan çıkaramadım çağrı merkezini aradım 1.5 saat içinde geldiler 30 dakkada hallettiler arızayı. İşini doğru yapmayan 1 kişi tüm sektörün özverisini baltalayabilir bu durum tüm şirketlerde olabilir. Bence birmotlara değil talihsizliğinize üzülün çağrı merkezi durumu düzeltecektir geçmiş olsun.

32. Bu mesajı için 2 kişi narkoz30'ye teşekkür etti:

Sayfa 1/2 12 SonSon