Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 21 ile 28 arası

Konu: Fiat Birmot terbiyesizliği

BOZKURT D.
    bozkurt0632 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 366

geçmiş olsun. yeni anahtarınız hayılı olsun. sanırım bir daha kaybetmezsin. bu konuyu okuduktan sonra çoğumuz daha biz özen gösteririz anahtarımıza
    genelleme yapmak değil mesele ama , fiat servislerinin çoğunda bir bo vermişlik , işine sahip çıkmama gibi bir durum var gibi.
    asıl servislerin hizmet anlayışları nasıl çözülür bunu tartışmak lazım. tabii iyi olanları ayrı tutarak

Gp gp
    Ya Hep Ya Hiç. KaGaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 819

Konun tatlıya bağlanması sevindirici..Aksi bir durum olması söz konusu bile değildi zaten tekrardan geçmiş olsun...

erhan denizli
    erosistanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 351

Uğurcum geçmiş olsun.sorununun hallolmasına sevindim. bende küçük bi kaza geçirmiştim, kaskodan hallolmuştu.fakat kaskodan teslim yazısının geç gelmesinden dolayı 3 gün geç almıştım aracı.malesefki kasko şirketlerininde yavaş çalışması sonucunda birmot gibi kurumsal servisler bile sorun yaşayabiliyor.

hasan ali Z.
    HasanAliz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 116

Müşteriyi kendilerinden soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar. 400 Tl takıp takıştıralım bir yerden zaten sonra gelir mi gelmez mi belli değil diye yapmadıkları şey yok. aşağıdaki linkte çok beğenerek gittiğim BİRMOTun 7,5 TL var diye yaptıkları terbiyesizliği okuyabilirsiniz. işin en ilginç kısmı ise tarafıma hiçbir dönüş yapmamış olmaları (ukala telefon görüşmeleri hariç). milleti enayi sanıyorlar ama haksızda değiller. başka birşey için olsa bizim millet 3-5 krş.un hesabını yapar ama araba servislerine gelince herkes susuyor. her müşteriye uyduruk yere takıştırdıkları 10 Tlden yılda kaç milyon dolar kâr ediyorlar allah bilir. herkes bu konuda tepkisini ortaya koymalı.

https://forum.grandepuntotr.com/serv...tml#post280941

FZA YKC
    feza33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 52

geçmiş olsun ve de hayırlı olsun diyelim.bilinçli tüketici ne kadar çoğalırsa ülkede o kadar kaliteli mal ve hizmet alırız.kaskoya ne kadara fatura ettiklerini merak ettim(sanırım kumandalıdır)bana kart+kumandalı anahtara 400 fiyat vermişlerdi
    There are two Mustafa Kemals; one is flesh-and-bone Mustafa Kemal who now stands before you and will pass away. The other one is you, all of you who will go to the far corners of our land to speand the ideals which must be defended your s if necessary. I stand for the nation's dreams, and my life's work is to them come true.

erhan denizli
    erosistanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 351

Hasan bey size kısmen de olsa hak vermek istiyorum ama üslübunuz biraz kaba geldi bana.
    Alıntı bankaci61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    milleti enayi sanıyorlar ama haksızda değiller. başka birşey için olsa bizim millet 3-5 krş.un hesabını yapar ama araba servislerine gelince herkes susuyor.
    Diyorsunuz ama en azından ben kendimi enayi hissetmiyorum. çünkü 20bin bakımına gittiğimde veya diğer servisle olan işlerimde tek tek neler yapılacağını belirliyorum. servisten tek tek kalem kalem fiyat alıyorum. serviste arabam yapılırken ne yapıldığını her aşamada takip ediyorum. aracımın yanında ustadan her aşamada bilgi alıyorum.Onlarda atacakları her adımı bana sorup onayımla hareket ediyorlar.İşlem bittiğinde fatura kalemlerini tek tek araç üzerinde ustayla beraber kontrol ettikten sonra ödeme yapıyorum.

Alıntı bankaci61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    40 bin km bakımı için haftasonu beylikdüzü birmota gideceğim. fiyat vs sormadım.

tahmini ne kadar fiyat çıkar sizece? ( balatalar değişmeyecek )
    birde ne kadar sürer 40 bin bakımı? zaman olarak biraz sıkışık bir güne denk geliyor. gerekirse aracımı servise bırakmayı düşünüyorum. ama 2 saatte hallederlerse bekleyebilirim tabi.
    Siz ve sizin gibi arkadaşlar bu düşünceyle bilinçsiz, fiyat sormadan, işlemleri belirlemeden karambole hareket ettikleri sürece kötü zihniyetli birçok servisler yaşamaya devam edecektir.Çünkü onları besleyen sizsiniz.

Benim için sorumsuz, müşteriyi kazıklayan servis yoktur; onları yaşatan müşteriler vardır.
    SAYGILAR.

Adınızı düzgün giriniz Soyadınızı düzgün giriniz
    sakatix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 0

Alıntı gurik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankara da sorun yaşamıyoruz. Istanbul yaklaşımı olmuş sizin olay.
    ankara daha berbat arkadaş....

Gp gp
    Ya Hep Ya Hiç. KaGaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 819

Alıntı sakatix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankara daha berbat arkadaş....
    Ankarada hiçbir sıkıntımız yok çok şükür türkiyenin en iyi servisi ankarada

Sayfa 2/2 İlkİlk 12