Konun tatlıya bağlanması sevindirici..Aksi bir durum olması söz konusu bile değildi zatentekrardan geçmiş olsun...
geçmiş olsun. yeni anahtarınız hayılı olsun. sanırım bir daha kaybetmezsin. bu konuyu okuduktan sonra çoğumuz daha biz özen gösteririz anahtarımıza
genelleme yapmak değil mesele ama , fiat servislerinin çoğunda bir bo vermişlik , işine sahip çıkmama gibi bir durum var gibi.
asıl servislerin hizmet anlayışları nasıl çözülür bunu tartışmak lazım. tabii iyi olanları ayrı tutarak
Konun tatlıya bağlanması sevindirici..Aksi bir durum olması söz konusu bile değildi zatentekrardan geçmiş olsun...
Uğurcum geçmiş olsun.sorununun hallolmasına sevindim. bende küçük bi kaza geçirmiştim, kaskodan hallolmuştu.fakat kaskodan teslim yazısının geç gelmesinden dolayı 3 gün geç almıştım aracı.malesefki kasko şirketlerininde yavaş çalışması sonucunda birmot gibi kurumsal servisler bile sorun yaşayabiliyor.
Müşteriyi kendilerinden soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar. 400 Tl takıp takıştıralım bir yerden zaten sonra gelir mi gelmez mi belli değil diye yapmadıkları şey yok. aşağıdaki linkte çok beğenerek gittiğim BİRMOTun 7,5 TL var diye yaptıkları terbiyesizliği okuyabilirsiniz. işin en ilginç kısmı ise tarafıma hiçbir dönüş yapmamış olmaları (ukala telefon görüşmeleri hariç). milleti enayi sanıyorlar ama haksızda değiller. başka birşey için olsa bizim millet 3-5 krş.un hesabını yapar ama araba servislerine gelince herkes susuyor. her müşteriye uyduruk yere takıştırdıkları 10 Tlden yılda kaç milyon dolar kâr ediyorlar allah bilir. herkes bu konuda tepkisini ortaya koymalı.
https://forum.grandepuntotr.com/serv...tml#post280941
geçmiş olsun ve de hayırlı olsun diyelim.bilinçli tüketici ne kadar çoğalırsa ülkede o kadar kaliteli mal ve hizmet alırız.kaskoya ne kadara fatura ettiklerini merak ettim(sanırım kumandalıdır)bana kart+kumandalı anahtara 400 fiyat vermişlerdi
There are two Mustafa Kemals; one is flesh-and-bone Mustafa Kemal who now stands before you and will pass away. The other one is you, all of you who will go to the far corners of our land to speand the ideals which must be defended your s if necessary. I stand for the nation's dreams, and my life's work is to them come true.
Hasan bey size kısmen de olsa hak vermek istiyorum ama üslübunuz biraz kaba geldi bana.
Diyorsunuz ama en azından ben kendimi enayi hissetmiyorum. çünkü 20bin bakımına gittiğimde veya diğer servisle olan işlerimde tek tek neler yapılacağını belirliyorum. servisten tek tek kalem kalem fiyat alıyorum. serviste arabam yapılırken ne yapıldığını her aşamada takip ediyorum. aracımın yanında ustadan her aşamada bilgi alıyorum.Onlarda atacakları her adımı bana sorup onayımla hareket ediyorlar.İşlem bittiğinde fatura kalemlerini tek tek araç üzerinde ustayla beraber kontrol ettikten sonra ödeme yapıyorum.
Siz ve sizin gibi arkadaşlar bu düşünceyle bilinçsiz, fiyat sormadan, işlemleri belirlemeden karambole hareket ettikleri sürece kötü zihniyetli birçok servisler yaşamaya devam edecektir.Çünkü onları besleyen sizsiniz.
Benim için sorumsuz, müşteriyi kazıklayan servis yoktur; onları yaşatan müşteriler vardır.
SAYGILAR.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri