Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
41 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Erkay Oto ...

Emre Güzel
    ..:: GP BağımLısı ::.. emrequzel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 EG 1661
    Edilen teşekkür: 298

Arkadaşlar cumartesi günü servise camera kayıtlarını incelemeye gittim servis girişindeki kayıtda aracın sadece önü gözüktüğü için bişi belli olmuyordu sonra yıkamadaki kayıtları izleyebildik ve bu kayıtta o anda birşey gözükmüyor ama yinede anlamadığım o andan sonra aracı alıp eve direk gidiyorum ve aractan iner inmez görüyorum ve temden gidiyorum sol dan kaptıra kaptıra .orda gözükmeyen sey evin önün de nasıl meydana cıkıyor bunu çözebilmiş değilim.Hadi temde aractan bişi gelmiş olsa desem o hale ufak bir tas getirmez cunku bi karıslık mesafede iz ve hafifden 3 cukur war.Servis müdürü Tolga beyle görüştüğümüzde olayın bizde olmadığını dile getirdiği ve bize karsı güven kaybı olmaması için maliyetsiz birşey bize göre dedi ve Deniz hanım size bu konuda yardımcı olcaktır yinede dedi.Durum bundan ibarettir arkadaşlar hala da kafamda çözmüş değilim.

SERDAR ÖZLÜ
    serdar2362 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BY 7694
    Edilen teşekkür: 1623

Anladığım kadarı ile bu talihsizlik kaşla göz arasında biryerde oluyor.Şahsen arabama her binişimde kısa süreli dahi olsa durduğumda tekrar binerken etrafını bir gezer, bakınır sonra binerim. Umarım sende öylesindir Emre'cim. Artık sağlık olsun diyelim.

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Emrecim bu kadar üstüne düştüklerine göre firma gerçekten müşterisini önemsiyor benimsiyor yani sana kamera kayıtlarını bile gösterme zahmetine giriyorlarsa bu gerçekten onların suçsuz olduklarının göstergesidir ben hiç bir firmanın (fiat) bu şeklide bir müşteriye yaklaşacaklarını sanmıyorum ..Örnekleri dolu med**, üs**, vs vs o yüzden olan olmuş amma sende oldu amma onlarda oldu çok fazla velveleye vermek hoş kaçmayacaktır belli bir süre sonra (Çok fazla sık boğaz) bu olay can sıkıcı bir hal alabilir..

Tekrardan çok geçmiş olsun, Erkay oto çalışanları kim varsa buradan teşekkür ediyorum böyle ilgili bir servis oldukları için

4. Bu mesajı için 3 kişi femoli'ye teşekkür etti:

Emre Güzel
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 EG 1661

Erkay oto ilgili bir servis o tartısılmaz gerek Satış temsilcisi Tamer bey gerekse de Deniz hanım.. Ama servisi çok yoğun oluyor yaa neyse bir şekilde halledicez boya işini ama şu söz aklıma geliyor hep.Sakınan göze çöp batarmış bu da böyle bir durum. Daha kötüleri olmaz inş.

6. Bu mesajı için 3 kişi emrequzel'ye teşekkür etti:

DENİZ YURTSEVEN
    erkaymis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 89

biz Erkay otomotiv olarak her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışırız.Maalesef hEr insanın her servisin yaptığı gibi ufaK tefek hatalarımız olacaktır fakat biz bunu enaza indirerek en iyi hizmeti vermeyi müşterilerimizİn bizim için ÇOK değerli olduğunu her fırsatta bildiriyoruz bu konudada elimizden gelen bütün çabayı gösterdiğimize şirketim ve şahsım adına inanıyorum(kamera kayıtları resimler v.s.).
    emre bey ile görüştüğümüzdede arac buhafta sonu gelecek ve işlmeleri yapılacak bu konudada emre beye yardımcı olacağımız iletttik

8. Bu mesajı için 8 kişi erkaymis'ye teşekkür etti:

SERDAR ÖZLÜ
    serdar2362 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BY 7694
    Edilen teşekkür: 1623

İstanbul'da Kavaklıdere Otomotiv yok diyordunuz. Erkay Otomotiv in bu boşluğu dolduracağı inancındayım. Yapılan herşey, söylenen her söz güzel beraberlikleri ya sağlamlaştırır yada çökertir. Umarım diğer servisler de böyle hassasiyet içerisine girer de memleket olarak ilerleme sağlarız.

10. Bu mesajı için 4 kişi serdar2362'ye teşekkür etti:

Muslum Kaymak
    Ticari İşletme Sahibi 06kaymak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 MCZ 24
    Edilen teşekkür: 1014

Bugüne kadar servisler hakkında birşey yazmadım desem doğrudur...Biz servisler her ne olursa olsun hep müşterimiz memnun olsun diye çaba gösteririz.Çünkü biliyoruz ki bizleri büyüten yaşatan hep müşterilerimizdir.Ama bazen hiç istenmeyen yaşamak istemediğimiz durumlar da oluyor.Ama şunu tüm servisler için diyebilirim ki kimse bu gibi durumlar da müşterisini üzmek veya kaybetmek için çaba göstermez.Önemli olan hatanın nedeni,kabulü ve telafisidir.6 yıldır kendi işimi yapıyorum ne müşterilerle karşılaştım.Beni hırsız yerine koyan ,taciz eden bir zampara,üç kağıtçı diyen bile oldu.) İyi bir iletişimle her sorununuz halledilir diye düşünüyorum...Her insanın hata yapmasını doğal olarak karşıladğımızı düşünürsek her servis hata yapabiliri unutmamalıyız...Çünkü servislerde çalışanlar da birer insan...Bence servisinize tekrar şans verin...onlar sizi memnun etmek için ellerinden geleni yapacaktır...
    TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
    SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!

12. Bu mesajı için 9 kişi 06kaymak'ye teşekkür etti:

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

Alıntı erkaymis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz Erkay otomotiv olarak her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışırız.Maalesef hEr insanın her servisin yaptığı gibi ufaK tefek hatalarımız olacaktır fakat biz bunu enaza indirerek en iyi hizmeti vermeyi müşterilerimizİn bizim için ÇOK değerli olduğunu her fırsatta bildiriyoruz bu konudada elimizden gelen bütün çabayı gösterdiğimize şirketim ve şahsım adına inanıyorum(kamera kayıtları resimler v.s.).
    emre bey ile görüştüğümüzdede arac buhafta sonu gelecek ve işlmeleri yapılacak bu konudada emre beye yardımcı olacağımız iletttik

gösterdiğiniz iyi niyet ve çabalardan ötürü servisinizi tebrik ederim
    inşallah hafta sonu bu üzücü olayın nedeni bulunur ve sorun çözülür

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

14. Bu mesajı için 2 kişi GP COSKUN'ye teşekkür etti:

TOLGAYOZKAN
    Ziyaretçi TOLGAYOZKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre eğer sorun erkeydan kaynaklaniyorsa ve orjinal parçan bu hale geldiyse experden fiyat al ve araçaki yipranma payini erkaydan tahsil et derim ben.. Hata yapmak insanlara mahsus ama bölede hata yapilmaz...
    Eğer karşilamazlarsa direk savciliğa git ve suç duyurusunda bulun ve çöz olayi

DENİZ YURTSEVEN
    erkaymis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 89

Alıntı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre eğer sorun erkeydan kaynaklaniyorsa ve orjinal parçan bu hale geldiyse experden fiyat al ve araçaki yipranma payini erkaydan tahsil et derim ben.. Hata yapmak insanlara mahsus ama bölede hata yapilmaz...
    Eğer karşilamazlarsa direk savciliğa git ve suç duyurusunda bulun ve çöz olayi
    sanırım siz konuyu okumadınız emre bey servisimzie gelip kamera kayıtlarını incelemiştir eğer bizde olsaydı (ki bu çok normal olabilirdi de)biz müşterimizin mağdur etmeden hatamızı giderirdik..

Emre Güzel
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 EG 1661

Tolgay evet kamera kayıtlarını inceledik arabanın sadece yıkama esnasındaki videosunda aracın kaputuunu görebildim diğer kayıtlarda gözükmüyordu.O kayıttada iz yoktu baska bi alanda olmusmudur bilemem ama dediğim gibi erkay oto onlarda olmadıgına emin bende bende olmagına eminim.Sorun da orda yaa zaten bunun nasıl oldugu.. yıkama esnasının videosunda birebir net görüntü değil ama yinede iz yok gibi gözüküyor ve aracı yıkamadan sonra dediklerine göre 2-3 dk sonra servisten ayrılmısım ve orda iz yok ewe geliorum arbaadan iniyorum iz war.Cok ama cok entresan. Kafamı tırmalayan da bu zaten..Ayrıca arabaya yol esnasında bir şey gelp de onu ihtimali %000000000000,1 bile değil çünkü taş izi değil bi yerde soyulma war ve ona 5-6 cm yakınlarında da 2-3 tane hafif göçük war.
    Konu emrequzel tarafından (11/02/2010 Saat 10:41 ) değiştirilmiştir.

murat sargın
    murti82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 37

Emre geçmiş olsun. Bu olay erkayda olmuş demiyorum ama benzer olaylar maalesef "bazı servisler"de bazen yaşanabiliyor. Arabaların çarpışması, liftten düşürmeler (1,5m) vs. vs. Ama böyle durumlar olduğunda "bazı servisler" genelde çaktırmadan işi halleder, müşteri bişey anlamaz. Ne zamanki arabayı satmak için expertiz yaptırırsınız o zaman ortaya çıkar ve iş işten de geçmiştir. Okuduğum kadarıyla bu olayda Erkay Oto'nun tavrı ve ilgisi gerçekten çok hoş. Bu yüzden konu başlığının biraz yumuşatılması gerektiğini düşünüyorum.
    Araçlarını servisten ve hatta satıştan alan arkadaşlara da önerim arabalarını ellerinden geldiğince kendilerinin de kontrol etmesidir. Ne kadar PDI(pre-dery investigation) yapılsa da bazı şeyler atlanabiliyor, mesela 0 araçların lastik basıncı çok yüksek çıkabiliyor.

Ceyhun Sönmez
    devotee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 3

Geçmiş olsun Emre. İçinde bulunduğun durumda hatanın kimden kaynaklandığını anlamak zor gibi gözüküyor. Aslında servis aracı teslim alırken, araç sahibiyle birlikte aracın teslim alınırkenki durumunun tespit edilip bunun yazılı hale dökülmesi gerekiyor. Belli ki sen teslim ederken yapılmamış. Yapmış olsalardı ve teslim ederken de senden aracı kontrol etmeni rica etselerdi böyle bir belirsizlik olmazdı. Umarım sorunun çözülür.

Bence Erkay Otonun servis kapasitesi talepleri karşılamada yetersiz kalıyor. Ben bir kere şirket aracımı bıraktım. Bir daha da bırakacağımı sanmıyorum. Çünkü basit kapı kolu, çakmak sorunlarını tespit etmeleri bile günler sürdü ve günlerce ben arayıp aracın durumu hakkında bilgi almak zorunda kaldım. Kendi aracımı başka bir servise götürüyorum ve sorunları çoğu zaman anında tespit ediyorlar, nadir olarak da anında olmasa bile 1-2 saat içinde bana geri dönüp bilgi veriyorlar. Ayrıca ben de aracımı teslim ederken hiçbir tespit yapılmadı. Teslim alırken de hiç bir ilgiliyle beraber teslim edilmedi. Aracı alabileceğim söylendi. Anahtar zaten üzerindeydi. Çıktım, aracıma bindim ve servisten ayrıldım. Çıkışta bana sen kimsin bu aracı nereye götürüyorsun diye soran olmadı.Bence sorunların nedeni servis kapasitelerinin üstünde müsteri kabul etmelerinden dolayı ya da koodinasyonlarının iyi olmamasından dolayı olabilir. Bunun haricinde kendileri ile ilgili şikayetlerim konusunda oldukça ilgililerdi aslında. İlgileri için teşekkür ederim ama serviste bazı konularda yetersiz olduklarını düşünüyorum. Umarım yazılanları dikkate alıp koordinasyonlarını ve çalışma sistemlerini gözden geçirirler.
    You'll stumble in my footsteps, if you try walking in my shoes...

Emre Güzel
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 EG 1661

Alıntı devotee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun Emre. İçinde bulunduğun durumda hatanın kimden kaynaklandığını anlamak zor gibi gözüküyor. Aslında servis aracı teslim alırken, araç sahibiyle birlikte aracın teslim alınırkenki durumunun tespit edilip bunun yazılı hale dökülmesi gerekiyor. Belli ki sen teslim ederken yapılmamış. Yapmış olsalardı ve teslim ederken de senden aracı kontrol etmeni rica etselerdi böyle bir belirsizlik olmazdı. Umarım sorunun çözülür.

Bence Erkay Otonun servis kapasitesi talepleri karşılamada yetersiz kalıyor. Ben bir kere şirket aracımı bıraktım. Bir daha da bırakacağımı sanmıyorum. Çünkü basit kapı kolu, çakmak sorunlarını tespit etmeleri bile günler sürdü ve günlerce ben arayıp aracın durumu hakkında bilgi almak zorunda kaldım. Kendi aracımı başka bir servise götürüyorum ve sorunları çoğu zaman anında tespit ediyorlar, nadir olarak da anında olmasa bile 1-2 saat içinde bana geri dönüp bilgi veriyorlar. Ayrıca ben de aracımı teslim ederken hiçbir tespit yapılmadı. Teslim alırken de hiç bir ilgiliyle beraber teslim edilmedi. Aracı alabileceğim söylendi. Anahtar zaten üzerindeydi. Çıktım, aracıma bindim ve servisten ayrıldım. Çıkışta bana sen kimsin bu aracı nereye götürüyorsun diye soran olmadı.Bence sorunların nedeni servis kapasitelerinin üstünde müsteri kabul etmelerinden dolayı ya da koodinasyonlarının iyi olmamasından dolayı olabilir. Bunun haricinde kendileri ile ilgili şikayetlerim konusunda oldukça ilgililerdi aslında. İlgileri için teşekkür ederim ama serviste bazı konularda yetersiz olduklarını düşünüyorum. Umarım yazılanları dikkate alıp koordinasyonlarını ve çalışma sistemlerini gözden geçirirler.
    Servislerin genelde yaptıkları ilk işlem kart açıp işlemleri başlatmak oluyor.Aracım Pazartesi akşamından beri Erkay otoda yatıyor.Yapılanlar kaput boyandı. klima,abs,direksiyon mili vb. gibi mekaniksel 4-5 işlem wardı.bugün 3 gün oldu ve alıcam inş aracımı.Yaklaşık 5-6 servis gezmişimdir we Erkay oto bunlardan en çok yoğun olanı ve bu yuzden en geç aracı teslim eden servis olmuştur benim açımdan.Müşterilerle ilgileri çok iyi fakat dediğim gibi servisi çok yoğun ve çok bekletiliyor araç sahipleri.

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

Yoğun olmaları servis kalitesini göstermezmi sizce

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

irfan öz
    taipen71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 36

Üstün otoda çok kalabalık ancak hiçbir kalitesini göremiyorum

Serdar Karaaslan
    BSK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 310

Aksine nerde çokluk orda ...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

Alıntı taipen71 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üstün otoda çok kalabalık ancak hiçbir kalitesini göremiyorum
    nerde üstünde kalabalık var bitti o eski güzel günler,Yakın zmanlarda pek gitmediniz sanırsam

Sertaç Sertaç
    smartmavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 445

Alıntı emrequzel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki Bu kaplama olaylarında dikiş rengini biz seçebiliyormuyuz mesela kırmızıyı seçebilirmiyiz.

Bu arada arkadaslar aramızda direksiyonu değiştiren warmı? Renk farkı nasıl ? Cok sırıtıyormu ?
    benim değişti yerine Müslüm beyin dediği gibi mat kaplamalısı geldi. Hiç hoş durmuyor. Şeytan al ayakkabı parlatıcısı sür diyor ama uymayacağım...

Deri direksiyon ve vites topuzu olayı başlı başına bir kazık..

Emre Güzel
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 EG 1661

Alıntı smartmavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim değişti yerine Müslüm beyin dediği gibi mat kaplamalısı geldi. Hiç hoş durmuyor. Şeytan al ayakkabı parlatıcısı sür diyor ama uymayacağım...

Deri direksiyon ve vites topuzu olayı başlı başına bir kazık..
    Buna üzüldüm.direksiyonumun soyulmasına az kaldı gibi bişi pütürleşme war aama soyulmadı daha tam olarak neresi sırıtıyor direksiyon ile airbag kutusunun cok renk farkı warmı?

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon