Arkadaşlar Bugün iş çıkışı yaklaşık 1 bucuk aydır gelmesini beklediğim vitez topuzunu taktırmak , direksiyon mili kontrolü ve motor temizliği için erkay otoya gittim.
1.Gelen vitez topuzunun derisi ve rengi bir farklı.Orjinalinde olan siyah ve parlaklık dısında mat gri bir renkte geldi.Bunu taktık ama araştırılcagı söylendi.
2. Resimlerde göreciğiniz gibi servisden cıktım eve geldim nasıl temizlemişler diye motorun kaputunu açtım.Baktıktan sonra kapadım ve ne görim. Boya kalmıs ve 3 tane vuruk izi mevcut.Büyük ihtimal motor temizliği yapılırken olan bişi
Hepinizin olduğu gibi bende aracımın tutkunuyum.Fakat böyle şeyler olduğunda inanın çok kötü oluyorum.O kaputu gördüğümdeki halimi görmenizi istemem.Çıldırdım resmen.Böyle birşeyi nasıl yaparlar.Bu kadarmı dikkatsiz olunur.Ki bildiğim kadarıyla Erkay oto tr genelinde en cok satıs yapan ilk 3 bayi içinde.Böyle bir bayinin böyle bir dikkatsiz çalışanları barındırdığı için kınıyorum. Eve geldiğimde servisi aradım ve kimse yoktu.Bende muhattap oldupum Müşteri ilişkisi Deniz hanıma durumu ve resimleri mail olarak attım.Ve pazartesi geri dönüş yapılacaktır.İnanın bu olay uzun bir süre aklımı tırmalayacaktır.Çıldırmamak elde değil.
Yer imleri