devotee Nickli Üyeden Alıntı
Geçmiş olsun Emre. İçinde bulunduğun durumda hatanın kimden kaynaklandığını anlamak zor gibi gözüküyor. Aslında servis aracı teslim alırken, araç sahibiyle birlikte aracın teslim alınırkenki durumunun tespit edilip bunun yazılı hale dökülmesi gerekiyor. Belli ki sen teslim ederken yapılmamış. Yapmış olsalardı ve teslim ederken de senden aracı kontrol etmeni rica etselerdi böyle bir belirsizlik olmazdı. Umarım sorunun çözülür.
Bence Erkay Otonun servis kapasitesi talepleri karşılamada yetersiz kalıyor. Ben bir kere şirket aracımı bıraktım. Bir daha da bırakacağımı sanmıyorum. Çünkü basit kapı kolu, çakmak sorunlarını tespit etmeleri bile günler sürdü ve günlerce ben arayıp aracın durumu hakkında bilgi almak zorunda kaldım. Kendi aracımı başka bir servise götürüyorum ve sorunları çoğu zaman anında tespit ediyorlar, nadir olarak da anında olmasa bile 1-2 saat içinde bana geri dönüp bilgi veriyorlar. Ayrıca ben de aracımı teslim ederken hiçbir tespit yapılmadı. Teslim alırken de hiç bir ilgiliyle beraber teslim edilmedi. Aracı alabileceğim söylendi. Anahtar zaten üzerindeydi. Çıktım, aracıma bindim ve servisten ayrıldım. Çıkışta bana sen kimsin bu aracı nereye götürüyorsun diye soran olmadı.Bence sorunların nedeni servis kapasitelerinin üstünde müsteri kabul etmelerinden dolayı ya da koodinasyonlarının iyi olmamasından dolayı olabilir. Bunun haricinde kendileri ile ilgili şikayetlerim konusunda oldukça ilgililerdi aslında. İlgileri için teşekkür ederim ama serviste bazı konularda yetersiz olduklarını düşünüyorum. Umarım yazılanları dikkate alıp koordinasyonlarını ve çalışma sistemlerini gözden geçirirler.