Çok güzel söylüyorsunuz. Aslında sizin yaptığınız gibi memnuniyetlerimizi de dile getirmemiz lazım. Her zaman şikayetler dile gelmemeli. Memnun olunan noktalar da dile gelirse onların devamlılığı sağlanabilir belki.![]()
Bugün servisimden aradılar (Elazığ Metinler Otomotiv). 80 bin bakımınızı yaptırmışsınız, aracınızda eksik gördüğünüz, beğenmediğiniz, kafanıza takılan bir konu var mı diye sordular. Müşteri memnuniyeti anketiymiş sanırım. Güzel bir uygulama hoş olmuş bence!
Çok güzel söylüyorsunuz. Aslında sizin yaptığınız gibi memnuniyetlerimizi de dile getirmemiz lazım. Her zaman şikayetler dile gelmemeli. Memnun olunan noktalar da dile gelirse onların devamlılığı sağlanabilir belki.![]()
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
benimde basit bir sorum vardı bu depoda su var ışığı bi yanar gibi oldu söndü diye.
gece 9da aradım acil yol yardımındaki gençler bizim teknik bilgimiz yok dediler biz size bi usta bulalım dediler.
plakamı ismimi numaramı aldılar.
5dk sonra kendi memleketimden servisteki ustaya bağladılar beni bende muhabbet ettim biraz.
5dkda bana geri arama yapıp o saatte ustayla görüştürmeleride beni memnun etti konu altına ilave olsun buda![]()
Genelde servis sonrası yapılan bir uygulama bu. Benide servise gittikten bir süre sonra aramışlardı. Bayinin kendine ait bir uygulama sanırım. Tüm servisler bu şekilde bir uygulama içerisine girseler hatalarını ve iyi yönlerini görme imkanı bulurlar.
Sürekli yapılan bir uygulama buna göre servislerin hal hareketini belirliyorlarben Arıyan bayan arakdaşa söyledim direk kavaklıdere oto sayıyoda sayıyo..Hiç yorulmayın vaktinizi almıyayım dedim
bütün soruların cevabı oldukça memnunum işaretleriyn geçin dedim
ama fayda etmedi sorduda sordu
![]()
Benide servis sonrası aramışlardı. Bende servis,yaklaşım ve herşey harika fakat fiatın aksesuar fiatlarıyla ilgili bikaç şey söylemiştim.İşte pahalılık, alt yapı eksikliği falan.
SONUÇ :
Artık aramıyorlar![]()
kartaş'ta işlemler bitip aracı teslim etmeden önce sizinle ilgilenen servis çalışanı size bir memnuniyet anketi veriyor. her ne kadar ben doldururken başka bir yere gittiyse de sonra alırken tüm notlarımı gördüolsun, yine de çok güzel bir uygulama bence. eksikliklerini, artılarını anında görmüş oluyorlar, anketteki cevaplara dikkat ettiklerini düşünüyorum.
şikayetçi olanı kesinlikle aramıyorlar
benide aradılar , şimdi bişi sormayın 60bin bakımına gelip yaptırayım ondan sonra açın cevaplayım dedim...
benide armışlardı,servisten aradıklarında kısa sürüyo,ama sonra fiat dan aradılar,istisnasız en az 20 dk sürüyor,üstelik cevaplarım hep "evet" olmasına rağmen,bir tek "alınan ücret sizce uygun muydu?" sorusuna , "bu soruya -evet- diyen de oluyor mu? " demiştim.bana göre uygunu bedava dır![]()
İNSAN YAŞADIKÇA DEĞİL,YAŞAMADIKÇA YAŞLANIR..
Aslında yapılan uygulama şikayetçi olanları geri aranarak problemlerin giderilmesi için servise davet edilerek müşterinin memnuniyet derecesini arttırmak şeklinde..Ama sizinde demiş olduğunuz gibi bazen bu aygulama yapılmayabiliyor malesef.Saygılarımla..
Sizin doldurmuş olduğunuz anket kesinlikle dikkate alınıyor.Zira anketler önce bana geliyor ben inceliyorum problem varsa müşterinin geri aranmasını sağlayıp sorunu çözmeye çalışıyorum.Anketler daha sonra aynı gün servis müdürü tarafından inceleniyor.Haftalık olarakda genelmüdür tarafından kontrol ediliyor.Saygılarımla..
Konu erdiyilmaz tarafından (25/02/2010 Saat 00:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlariniz birlestirilmistir.
Benide sürekli yani her servis sonrasında sıkıntılı dahi olsam ararlarHer anlamda bana yardımcı olmaya çalışan eğitimli ,kültürlü benimle empati yapabilecek çok iyi insanlardan oluşturulmuş bir kadro eşliğinde mesala Kartaş'ın geri aramaları genel anlamda çok başarılı benimle dost edasında sohbet eşliğinde konuşarak sıkıntıyı analiz ediyorlar ve gereken tüm işlemler yapılıyor.
Benda arabamı kartaştan aldım satış muduru arkadasım..Ama servisleri nasıl bılmıyorum![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
Servis 'de satış gibi genel anlamda son derece başarılı kesinlikle tercih edilmeli Ankara 'da ki en iyi servis diyebilirim zaten Türkiye genelinde gerek konum itibari gerek araç giriş sayısı ile en büyüklerden bitanesi servis müdürü göktürk özdemir'e buradan öğrenerek geldiğinizi ifade eder iseniz size her anlamda yardımcı olacaktır.
Manisa şendil fiat servisindeki elamanlar ve ilgilenmeleri harika şu ana kadar olumsuz bir durum görmedim .Bu yüzden teşekkürler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri