Sayfa 1/2 12 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Müşteri memnuniyeti :)

Ha UL
    fluent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Elazığ
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 4

Standart Müşteri memnuniyeti :)

Bugün servisimden aradılar (Elazığ Metinler Otomotiv). 80 bin bakımınızı yaptırmışsınız, aracınızda eksik gördüğünüz, beğenmediğiniz, kafanıza takılan bir konu var mı diye sordular. Müşteri memnuniyeti anketiymiş sanırım. Güzel bir uygulama hoş olmuş bence!

Ender Pala
    pilotender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 229

Çok güzel söylüyorsunuz. Aslında sizin yaptığınız gibi memnuniyetlerimizi de dile getirmemiz lazım. Her zaman şikayetler dile gelmemeli. Memnun olunan noktalar da dile gelirse onların devamlılığı sağlanabilir belki.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik

Serkan İşler
    gNeLL srkn15 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 69

benimde basit bir sorum vardı bu depoda su var ışığı bi yanar gibi oldu söndü diye.

gece 9da aradım acil yol yardımındaki gençler bizim teknik bilgimiz yok dediler biz size bi usta bulalım dediler.

plakamı ismimi numaramı aldılar.

5dk sonra kendi memleketimden servisteki ustaya bağladılar beni bende muhabbet ettim biraz.

5dkda bana geri arama yapıp o saatte ustayla görüştürmeleride beni memnun etti konu altına ilave olsun buda

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Genelde servis sonrası yapılan bir uygulama bu. Benide servise gittikten bir süre sonra aramışlardı. Bayinin kendine ait bir uygulama sanırım. Tüm servisler bu şekilde bir uygulama içerisine girseler hatalarını ve iyi yönlerini görme imkanı bulurlar.

Gp gp
    Ya Hep Ya Hiç. KaGaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 819

Sürekli yapılan bir uygulama buna göre servislerin hal hareketini belirliyorlar ben Arıyan bayan arakdaşa söyledim direk kavaklıdere oto sayıyoda sayıyo..Hiç yorulmayın vaktinizi almıyayım dedim bütün soruların cevabı oldukça memnunum işaretleriyn geçin dedim ama fayda etmedi sorduda sordu

erhan denizli
    erosistanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 351

Benide servis sonrası aramışlardı. Bende servis,yaklaşım ve herşey harika fakat fiatın aksesuar fiatlarıyla ilgili bikaç şey söylemiştim.İşte pahalılık, alt yapı eksikliği falan.
    SONUÇ :
    Artık aramıyorlar

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

SERDAR ÖZLÜ
    serdar2362 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BY 7694
    Edilen teşekkür: 1623

Alıntı erosistanbul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benide servis sonrası aramışlardı. Bende servis,yaklaşım ve herşey harika fakat fiatın aksesuar fiatlarıyla ilgili bikaç şey söylemiştim.İşte pahalılık, alt yapı eksikliği falan.
    SONUÇ :
    Artık aramıyorlar

Çağatay Güldalı
    ExTReMe_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 127

Alıntı erosistanbul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SONUÇ :
    Artık aramıyorlar
    hahaha abi bayıldım dediğine kulağımıza küpe olsun aradıklarında direk başlıyoruz

Murat Okay
    bebek maserati muratokay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BU 6353
    Edilen teşekkür: 37

kartaş'ta işlemler bitip aracı teslim etmeden önce sizinle ilgilenen servis çalışanı size bir memnuniyet anketi veriyor. her ne kadar ben doldururken başka bir yere gittiyse de sonra alırken tüm notlarımı gördü olsun, yine de çok güzel bir uygulama bence. eksikliklerini, artılarını anında görmüş oluyorlar, anketteki cevaplara dikkat ettiklerini düşünüyorum.

MUHSİN AKSU
    muhsin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2

şikayetçi olanı kesinlikle aramıyorlar

MURAT KAPLAN
    k@pl@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 779

benide aradılar , şimdi bişi sormayın 60bin bakımına gelip yaptırayım ondan sonra açın cevaplayım dedim...

mustafa can
    kronik gp cann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    41DP782
    Edilen teşekkür: 657

benide armışlardı,servisten aradıklarında kısa sürüyo,ama sonra fiat dan aradılar,istisnasız en az 20 dk sürüyor,üstelik cevaplarım hep "evet" olmasına rağmen,bir tek "alınan ücret sizce uygun muydu?" sorusuna , "bu soruya -evet- diyen de oluyor mu? " demiştim.bana göre uygunu bedava dır
    İNSAN YAŞADIKÇA DEĞİL,YAŞAMADIKÇA YAŞLANIR..

alper yonar
    Dynamic Üye alperyonar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 YN 5**
    Edilen teşekkür: 356

Alıntı cann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benide armışlardı,servisten aradıklarında kısa sürüyo,ama sonra fiat dan aradılar,istisnasız en az 20 dk sürüyor,üstelik cevaplarım hep "evet" olmasına rağmen,bir tek "alınan ücret sizce uygun muydu?" sorusuna , "bu soruya -evet- diyen de oluyor mu? " demiştim.bana göre uygunu bedava dır
    Kesinlikle böyle olmalı. Araç alındıktan sonra ki tüm periyodik bakımlar ücretsiz olacak. Ta ki garanti bitene kadar ya da 100000 km sınırı koyacaklar

MEHMET NADİR DAYI
    DAYI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 179

Alıntı muhsin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şikayetçi olanı kesinlikle aramıyorlar
    Aslında yapılan uygulama şikayetçi olanları geri aranarak problemlerin giderilmesi için servise davet edilerek müşterinin memnuniyet derecesini arttırmak şeklinde..Ama sizinde demiş olduğunuz gibi bazen bu aygulama yapılmayabiliyor malesef.Saygılarımla..

Alıntı muratokay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kartaş'ta işlemler bitip aracı teslim etmeden önce sizinle ilgilenen servis çalışanı size bir memnuniyet anketi veriyor. her ne kadar ben doldururken başka bir yere gittiyse de sonra alırken tüm notlarımı gördü olsun, yine de çok güzel bir uygulama bence. eksikliklerini, artılarını anında görmüş oluyorlar, anketteki cevaplara dikkat ettiklerini düşünüyorum.
    Sizin doldurmuş olduğunuz anket kesinlikle dikkate alınıyor.Zira anketler önce bana geliyor ben inceliyorum problem varsa müşterinin geri aranmasını sağlayıp sorunu çözmeye çalışıyorum.Anketler daha sonra aynı gün servis müdürü tarafından inceleniyor.Haftalık olarakda genelmüdür tarafından kontrol ediliyor.Saygılarımla..
    Konu erdiyilmaz tarafından (25/02/2010 Saat 00:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlariniz birlestirilmistir.

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

erhan denizli
    erosistanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 351

Alıntı DAYI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizin doldurmuş olduğunuz anket kesinlikle dikkate alınıyor.Zira anketler önce bana geliyor ben inceliyorum problem varsa müşterinin geri aranmasını sağlayıp sorunu çözmeye çalışıyorum.Anketler daha sonra aynı gün servis müdürü tarafından inceleniyor.Haftalık olarakda genelmüdür tarafından kontrol ediliyor.Saygılarımla..
    Ne kadar güzel ve kulağa hoş geliyor.İşlerini büyük bir titizlikle ve özveriyle yapan tüm arkadaşarı saygıyla selamlar ve başarılar dilerim.

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Zeynep Yıldız
    G.Punto 10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Benide sürekli yani her servis sonrasında sıkıntılı dahi olsam ararlar Her anlamda bana yardımcı olmaya çalışan eğitimli ,kültürlü benimle empati yapabilecek çok iyi insanlardan oluşturulmuş bir kadro eşliğinde mesala Kartaş'ın geri aramaları genel anlamda çok başarılı benimle dost edasında sohbet eşliğinde konuşarak sıkıntıyı analiz ediyorlar ve gereken tüm işlemler yapılıyor.

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Deniz Asil
    Desert Eagle Kriminal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864
    Edilen teşekkür: 2519

Benda arabamı kartaştan aldım satış muduru arkadasım..Ama servisleri nasıl bılmıyorum
    I ' m c a p u l i n g . . .

Zeynep Yıldız
    G.Punto 10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı denizasil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benda arabamı kartaştan aldım satış muduru arkadasım..Ama servisleri nasıl bılmıyorum
    Servis 'de satış gibi genel anlamda son derece başarılı kesinlikle tercih edilmeli Ankara 'da ki en iyi servis diyebilirim zaten Türkiye genelinde gerek konum itibari gerek araç giriş sayısı ile en büyüklerden bitanesi servis müdürü göktürk özdemir'e buradan öğrenerek geldiğinizi ifade eder iseniz size her anlamda yardımcı olacaktır.

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

kenan çohatutar
    cuhadar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    45 C 3242
    Edilen teşekkür: 10

Manisa şendil fiat servisindeki elamanlar ve ilgilenmeleri harika şu ana kadar olumsuz bir durum görmedim .Bu yüzden teşekkürler.

ahmet karakaş
    YALOVALI ahmetkarakaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yalova
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 144

Alıntı alperyonar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle böyle olmalı. Araç alındıktan sonra ki tüm periyodik bakımlar ücretsiz olacak. Ta ki garanti bitene kadar ya da 100000 km sınırı koyacaklar

böyle birşey olacak arkadaşlar satişta aracin bakimlari bizden diyecekler fakat fiyat farki olacak tabi aracin anahtar teslim fiyatida yükselecek ayrica daha uygun olacağini düşünüyorum

Sayfa 1/2 12 SonSon