bi boya korumaya kandırdılarmı şimdi![]()
Arkadaşlar daha öncede bahsetmiştim;
ocak 2012 tarihinde MEDOS tan evo mylife dualogic araç almiştim yedek anahtar eksikti.satış temsilcisinin saçmalaması sonucu 3 ay anahtarım verilmedi.3 ay sonrada verilen anahtarı da bu pazar kullanmak istedim aracı çaliştirmadı.
Bende MEDOS a dalgamı geçiyorsunuz şeklince bir mail attım.Onlarda geri dönüş yaptı yedek anahtarın tanımlaması araca yapılmamiş(imobilizer la ilgili).özür dilediler tanımlama yapıcaklarını söylediler.
İşte işin güzel tarafı
DURUMDAN DOLAYI ÖZÜR DİLEDİKLERİNİ VE BU YÜZDEN ARACIMA ÜCRETSİZ BOYA KORUMA YAPACAKLARINI SÖYLEDİLER.ÖNÜMÜZDEKİ CUMARTESİ ÜCRETSİZ BOYA KORUMA YAPACAKLAR
işte müşteri memnuniyeti budur teşekkürler MEDOS
bi boya korumaya kandırdılarmı şimdi![]()
ali bey maddi bir kaybım yok.sonuçta sorun yedek anahtarda kumandalı anahtarı kullanıyorum
aslında kandırmadan ziyade jest
Ama jestte benim yüzsüzlüğümünde etkisi oldu 2 örnek verdim
1) golf alan kuzen bayi ile sorun yaşadı.ww özür dilemek için boş depoyu fulleyip verdi
2)bayi kuzenin İ20 sini 1-2 gün geç teslim etti özür dilemek için boya koruma yaptırdı.
Siz anahtarı tamir ederk çözüm üretmiyorsunuz ki zaten ilk gün tam 6 ay önce yapmanız gereken sağlam anahtarı teslim ediyorsunuz
Bu çözüm yada müşteri memnuniyeti değildi dedim
Ama sonunda MEMNUN oldum![]()
En iyi hata yapılanı kabul edip karşılığını iyiye bağlamaktır...Sanırım bu da olmuş, geçmiş olsun ve hayırlı olsun...
Bence hiç yaptırmamak bayilerin yaptığı boya korumadan daha iyi , özensiz ve gelişigüzel yapıyorlar. Adı boya koruma oluyor sadece.
Boya korumayı yedek anahtara benzetmesinlerde..
,
O koruma yalandan koruma... Spoiler isteseydin bakalım veriyolarmı.. Maddiyatı olmayan bedava işleri teklif ediyorlar..
Yada ne biliim madem böyle yaptınız jant takımı hediye etselerdi.
koruma yaptıktan sonra aracı 1-2 kere yıkatın ne boya koruma kalır ne bişey..Diyeceğim o ki, o sözde memnuniyeti yaptırmak için harcadığınız vakite yazık..
This is not personel, just business..
bnde serviste yaptırdım 6 ay oldu gayet memnunum , haziranda bir daha yaptıracağım yarı fiyatına fiyt aldım.
müşteri memnuniyeti öyle bir şey ki size baştan sağlam yedek anahtar verselerdi belki bu kadar etkili olmayacaktı ama firmalar kafayı çalıştırıp böyle şikayetleri ilgi ve alakaları ile artı puana dönüştürmeyi bilirse tadından yenmiyor![]()
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
Benim favorim Medos, kendime veya yakınıma bir araç alınacağı zaman ilk arayacağım veya halende yakınlarım için aradığım ilk bayi Medos, o kadar çok jestini veya iyi niyetli yaklaşımını gördüm ki, tarifsiz, anca yaşanılarak anlaşılırOnun için Kastamonu gibi bir yerde gururla plakalığını taşıyorum, Bayi olarak Medos, servis olarak eldeki zorunlu sebeplerden dolayı Gözde Otomotiv servisi tercih ediyorum. Gözdeye gittiğim zaman akılları çıkıyor benden yine yeni bir şey istenilecek diye
Sağolsunlar çok kahrımı çekiyorlar , bende arada bir elimde paketle gidip kendimi affettiriyorum
![]()
Özgürlüğün Yolunu Aç...
Arakdaşlar cumartesi günü saat 9 da serivse aracımı bıraktım 14,30 civarı aracımı teslim aldım
araca detaylı iç temizlik,boya koruma yapıldı.aracı teslim almaya gittiğimde müşteri lişkileri temsilcisi FUNDA hanım aracın başında son rutuşları yaptırıyordu.
gerçekten boya koruma titizlikle yapıldı.MEDOS yedek anahtar konsunda yaptığı hatayı bu şekilde telafi etti.İlgisinden dolayı medos otomotive ve FUNDA hanıma teşekkür ediyorum
Bende aracımı Ankara Oto'dan aldıktan sonra kayınbabama doblo almayı düşünüyorduk, pazarlığa girdiğimizde babamın kartal marka eski aracını takasa alacaklardı, 2. eldeki bir vatandaş orjinal 75.000 km de olan bir aracı bu 100.000 i devirmişte 75.000 olmuş dedi ben çok kızmıştım kartalda neredeyse ilk günden beri kayınbabamdaydı, göz göre göre yalan söylüyorlardı, kredide çıktığı için kendi aracımı almaktanda vaz geçemezdim ama açıkça söylemiştim keşke sizden almasaydım hiç memnun değilim diye, sonrasında Mustafa bey beni aradı çok özür dilerim felan size ufak bir hediyem olacak yaklaşık 200-250 TL değerinde boya ve motor koruma diye, bende bunun yerine kol dayama hediye edin dedim tamam bi bakalım dedi ama sonra tık yok.
Aracı alırken dışı güzel zaten 0 araç sorun yok ama motoru açıp baktığımda motor koruma yerine VD40 denilen zımbırtıyı sıkmış ve hava tutmuş, o VD40 zaten motoru mahvediyor şu anda en ufak toz bile aracın motoruna olduğu gibi yapışıyor, geçen gün aldım elime hafif nemli bezi komple sildim VD40'dan kurtulmaya çalıştım.
Yani anlayacağınız Kıvanç kardeş kaportayı bilmem ama motora yaptılarsa yapmasalardı daha iyiydi![]()
Konu icedes tarafından (04/06/2012 Saat 15:52 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri