Eğer Bornova tarafını düşünürsen Merkez Servisi
Gaziemir tarafını düşünürsende Poyraz Otomotiv'i öneririm.
Merhaba arkadaşlar. Dün tanışma bölümünde de belirttiğim gibi GP kullanmaya ve foruma dün katıldım. Aracımın 50.000 Km bakımı yapılması gerekiyor. Fiat için hem ilgili hemde makul bir servis önermenizi istiyorum. Denemeleriniz sonucu tavsiyelerinizi bekliyorum. Bunun yanında serviste özellikle dikkat edeceğim konularıda belirtirseniz sevinirim.
Eğer Bornova tarafını düşünürsen Merkez Servisi
Gaziemir tarafını düşünürsende Poyraz Otomotiv'i öneririm.
Bornova Merkez Servis![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
teşekkür ederim arkadaşlar. enriko aliberti 'den cumartesi gününe randevu aldım. 50binlik bakıma 170 civarı dediler. Oraya gitmeden ne kadar net bir rakam olur bilmem ama, sizce nasıl bir fiyat sadece yağ ve filitreler için?
Murat hayırlısı olsun. Ancak Enriko maalesef eski kalitesinde değil. Ben defalarca söylememe ve gitmeme rağmen yapılmayan sorunlardan dolayı bıktım ve kendi araım dışında şirketteki tüm Fiat araçların bakımında Merkez Servisi kullanıyorum.
Bakım fiyatına gelince aşağıdaki 2 konuda 50.000 km bakımı yaptıran arkadaşlarımıza ait mesajları bulabilirsin.
https://forum.grandepuntotr.com/servis/13787-50-000-bakim-fiyati.html
https://forum.grandepuntotr.com/servis/10118-50-000-bakimi.html
teşekkür ederim yasemin bak bu çok faydalı oldu gerçekten. 2. sanayide bir şubemiz var ve oraya çok yakın. yarın temasa geçip merkez servise gideceğim. enrikodan daha faydalı olacağına eminim. yardımların için teşekkürler. son olarak bir tiyo alayım senden pazarlıkta ne alemdeler)
Murat oraya gittiğinde Kurtuluş bey veya Akın bey ile görüş. Sana gereken ilgiyi göstereceklerine emin olabilirsin. İstersen benim ismimide verebilirsin. Forumumuzdan bilgileri var. Birçok arkadaşımız servis için orayı tercih ediyor. Fiat'ın uyguladığı listeyi uyguluyorlar fakat benim filo indirimim olduğu için extra birşeyler yapmaya çalışıyorlar. Bazı durumlarda kredi kartına taksitlendirmeleri de var. Şimdiden hayırlı olsun![]()
Bende Merkez Servisi tek gecerim![]()
GP in mirror is faster than they appear !
poyraz dıyorum baska bbısı demıyorum![]()
Captaİn Jack Sparrow
dün merkez serviste yağ yağ filtresi değiştirdim 117TL. Kurtuluş bey çok yardımcı oluyor.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
kardeşim ben poyraza gidiyorum ve çok menmunum tavsiye ederim personelde yardımcı oluyor,arkadaşlarda çok güler yüzlüler ...........
arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. bugün bakımını yaptırdım merkez serviste. dediğiniz gibi kurtuluş bey yardımcı oldu. vesile ile tanışmış olduk ve serviste bir kaç kişi tanıdık çıktı. en önemlisi servisin sahiplerinin tanıdık çıkması) aynı sektörde iş arkadaşlarımızmış. vesile olan arkadaşlara teşekkürlerimi bir borç bilirim. saygılarımla.
Aslında karar vermişsiniz ancak size ve tüm arkadaşlara daha sonraki ihtiyaçlar için bir tavsiyede bulunabilirim Bornova ve Çiğlide Enriko Aliberti inanılmaz güvenilir ve işini titizlikle yapan yerler ben 40000 bakımımı çiğli enrikoda yaptırdım.Ayrıca bi önerim de Çiğli de Evka 5 girişi yakınında Tırak Otomotiv şu anda Opel servisi gibi gözüküyor ancak çok uzun süre fiat servisliği yapmış olan ve hala da bir katlarını fiata ayıran bir servis müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutuyorlar kendilerine teşekkür ederim bu servisleer benim aracımı aldıımdan beri kuzenimin ise yıllardır güvendiği servisler...
Çiğlide Enriko Aliberti 160 dedı bana 50.000 bakımı ıcın..Fakat cam suyu ıstemezsen bır 10 tl falan duser dedı..Antfriz ekletmezsen bıraz daha duser dedı
Selenia yag kullanıyolarmıs oda pahalı bır yag yanı servis baya ucuz geldı bana..Ayrıca baya ıyı ve tıtız bır yer oldugunu soyledıler..
I ' m c a p u l i n g . . .
klasik enriko mantığı önce şişirip sonra indirme...
cam suyuna 10 tl yazan servisle zaten işim olmaz.
antifriz ekleme kafaya göre yapılmaz(benimki 4 senelik geçen ölçtürdüm -35 derece çıktı(fabrika standartı)
selenia yağ 2 ltlik kutularda satılıyo bizim arabalar 3 litre alıyo. kalan 1 litreyi istemezseniz vermiyolar genelde.
yukarda yazmıştım merkez serviste yağ değişimi yaptım 117 tl verdim diye. 50000km bakımı bundan ibaret zaten sadece yağ yağ filtresi. gerisi ekstra...
not: merkez servis şuan hatırlamadığım bir marka yağ kullanıyor. ben selenia isteyince bişey demeden Kurtuluş bey yukarda yazdığım 2 lt olayını söyledi ve ben bişey demeden artan 1 ltyi poşet içinde kutusunda verdiler.
enson yağ değişimi için enrikoya gittiğimde motor temizliği filan yazmışlardı farketmesem sormadan etmeden onuda yapıcaklar. bidaha da gitmedim rutin işler için. ancak bulunması gereken sorun filan varsa gidiyorum(Şerafettin usta filan gerçekten çok iyi)
Konu OzzY tarafından (15/02/2010 Saat 23:14 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Ben Linea aracımı Bornova Merkez Servise götürmüştüm. Yaklaşık 40 dakika boyunca araç için muhattap olacak bir insanla görüşmeye çalıştım, bekledim, döndüm durdum. Sesleniyorum yüzüme bile bakmıyorlar. Temsilci arkadaşlar Tek bir müşteriye yoğunlaşmış durumda ve kimse benimle ilgilenmedi. Bende 40 - 45 dakika bekleyip sinir olduktan sonra aracımı alıp Birmot' a gitmek zorunda kaldım. Bir cevap verseler, biraz bekleyin deseler yine gitmeyecektim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri