Alıntı ilkersezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Feza kardeşime katılamıyorum maalesef. 31 mart 2010 itibariyle garantim bitiyor 2+ 2 yaptırmıştım arabam 2006 multi dynmik. mersindeki 2 servislede görüştüm. arabam 60 000 km bakımına bu günlerde girse ve 1 nisanda cıty arızası olsa diye tahminen konuştum 2 servisin ikiside garantiden yapılamayacağını söyledi oysaki bu araç servislerden başka bir yer görmedi. o yüzden 60000 bakımı için garantinin bitmesini bekleyip 1 nisandan itibaren özel servise gideceğim. dışardaki fiyat ile özel servis arasında 200 tl gibi önemli bir fark var. ben eğer fazladan bu 200 tl yi veriyor isem servisde bana cıty arızasında yardımcı olması gereklmez mi? yanlış mı? düşünüyorum. bu cıty muammasını fıat bir türlü çözemedi . belkide bilerek çözmek istemiyor. böyle bir arıza için 1800 tl gibi bir fiyat istenir mi? fiat aynı toyota gibi bütün puntoları çağırıp kontrollrini yapmış olsaydı bir kat daha büyürdü diye düşünüyorum.yani iyi niyet garantisi diye bir şey bilinmiyor mersindeki servislerde. bilginize sunarım saygılar.
Garip daha deminki konudada yazdım.Mersinde bir gariplik var..Fiat müşteri hizmetlerini arayıp bi sorunu anlatın bakalım city ile ilgili söylenenleri..Ne karşılık bulucaksınız..Tekrar söylüyorum city ücretsiz değişimi halen dewam etmekte