aracımı 60 000 bakım için Mersinde bulunan bir yetkili servise bıraktım, bir kaç saat sonra çok hızlı konuşmayı becerebilen bir kişi beni arayıp aracınıza şunlar şunlar yapılacak masrafınız 558 TL. olduğunu söyledi, ben 558 yerine 338 TL. gibi anladım yapılmasını söyledim telefonu kapattım, khemen sonra tereddüte düşüp beni arayan numarayı aradım masrafın ne kadar olduğunu sordum ve bana 558 dedi bende neler yapılacağını normal bir şekilde anlatmasını söyledim, yalnızca 60000 bakım için bıraktığım aracıma yağ, yağ filtresi, mazot filtresi, hava filtresi, polen filtresi, fren balata değişimi, cam suyu ve öpmek içinde motor koruması yapacaklarını söyledi, bende motor koruması yapılması icin herhangi bir istekte bulunmadığımı söyledim ve yapılmadı, ve ben yinede 404 TL. ödedim, grande punto fiatın orta sınıf, piyasanın alt sınıf arabalarından birisi, ekonomik olsun diye alt sınıf bir arabaya biniyorum ama nedense serviste periyodik bakım icin üst sınıf aracların bakım ücretini ödüyorum, aracımı satlığa çıkardım bir dahada kesinlikle fiat marka araca binmeyeceğim, sizlerede tavsiyem o paralara daha iyi arababalara binebilirsiniz
aracım 2006 model Grande Punto 1.3 Multijet
Yer imleri