Daha dün başıma geldi. Deforme olan ve kopan vites topuzu siparişim gelmiş ve taktırmaya gittim.
82 tl tutan vede orjinaline benzemeyen vites topuzunu servis elemanın orijinal gp vites topuzu olduğuna uzuuun uzuuunnnn ikna konuşmalarından sonra sıkılıp ikna olmuş gibi görünürken o an boşluğuma gelip ''usta şu çakmak sigortası neredeydi bunun oda yandı herhalde'' diyip kendi kendimi kazığa doğru yaklaştırdıktan sonra ustamız kaşla göz arasında sigortayı değiştirdi ve aynı çabuklukla kartada işlemiş. Bende içimden bir sigorta en fazla ne kadar tutarki diye düşünürken benim ödeyeceğim tutar 82den 87ye çıkıvermiş. bende bir sigorta 5 tl olurmu diye müşteri ilişkileri sorumlusuna söylendim doğal olarak; tabi savunması hazır puntoların ufak parçaları pahallıymış gibi saçma bir cümle kurdu bende cevabı yapıştırdım ''aaa bilmiyordum puntoların sigortaları özel imalatmı sadece puntolaramı takılabiliyor üzerinde gp amblemimi var?'' deyince cevap vermeden kaldı tabiki bizim acar sorumlu neyse bir daha başıma böyle bir arıza geldiğinde çenemi tutup icabında bakır tel sarıp kendilerine asla uğramıyacağımı beyan edip yanlarından kaçarcasına uzaklaşırken sayın servis sorumlularınında arkamda adama bak 5 tl için neler söyledi dediklerini duyar gibiydim...
Puntodan önce 2001 model 1.6 golf'üm vardı wv servislerini pahallı bulurdum fiatı tanımadan önce...