Sayfa 2/2 İlkİlk 12
36 sonuçtan 21 ile 36 arası

Konu: 60 bin bakımı taze yaptırdım

murat bayramlar
    glad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 3

selamlar bende özel servis arıyorum istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz varmıdır acaba? teşekkürler

VOLKAN TARAN
    byfestival - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Mavi
    Edilen teşekkür: 26

Mutlu

Alıntı 01Blue33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracımı 60 000 bakım için Mersinde bulunan bir yetkili servise bıraktım, bir kaç saat sonra çok hızlı konuşmayı becerebilen bir kişi beni arayıp aracınıza şunlar şunlar yapılacak masrafınız 558 TL. olduğunu söyledi, ben 558 yerine 338 TL. gibi anladım yapılmasını söyledim telefonu kapattım, khemen sonra tereddüte düşüp beni arayan numarayı aradım masrafın ne kadar olduğunu sordum ve bana 558 dedi bende neler yapılacağını normal bir şekilde anlatmasını söyledim, yalnızca 60000 bakım için bıraktığım aracıma yağ, yağ filtresi, mazot filtresi, hava filtresi, polen filtresi, fren balata değişimi, cam suyu ve öpmek içinde motor koruması yapacaklarını söyledi, bende motor koruması yapılması icin herhangi bir istekte bulunmadığımı söyledim ve yapılmadı, ve ben yinede 404 TL. ödedim, grande punto fiatın orta sınıf, piyasanın alt sınıf arabalarından birisi, ekonomik olsun diye alt sınıf bir arabaya biniyorum ama nedense serviste periyodik bakım icin üst sınıf aracların bakım ücretini ödüyorum, aracımı satlığa çıkardım bir dahada kesinlikle fiat marka araca binmeyeceğim, sizlerede tavsiyem o paralara daha iyi arababalara binebilirsiniz

aracım 2006 model Grande Punto 1.3 Multijet
    Diğer aynı segment araçları kullanın bakım zamanı geldiğinde aynı fikirde olabilecekmisiniz bakalım??

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ali, Fiat ın tüm araçları diğer araçlarla benzer bakım maliyetinde.Dolayısıyla b segmenti bir araç için ödenecek periyodik bakım ücreti de aynı değerde olmakta.Corsa, 207, Clio... bu araçların bakım maliyetleri üç aşağı beş yukarı aynıdır diyebiliriz.Zaten GP da b segmentinin standart araçları arasında.Bu alt sınıf ise diğer b segmentleri de alt sınıftır,

Tofaş-Fiat ın tercih edilme sebebi düşük maliyetli bakım ise yanlış tercih yapılmış demektir.Bu düşük maliyetler maalesef kuş serisiyle sona erdi..

tamamiyle katılıyorum arda

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

barış erol
    barbar74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 64

Daha dün başıma geldi. Deforme olan ve kopan vites topuzu siparişim gelmiş ve taktırmaya gittim.
    82 tl tutan vede orjinaline benzemeyen vites topuzunu servis elemanın orijinal gp vites topuzu olduğuna uzuuun uzuuunnnn ikna konuşmalarından sonra sıkılıp ikna olmuş gibi görünürken o an boşluğuma gelip ''usta şu çakmak sigortası neredeydi bunun oda yandı herhalde'' diyip kendi kendimi kazığa doğru yaklaştırdıktan sonra ustamız kaşla göz arasında sigortayı değiştirdi ve aynı çabuklukla kartada işlemiş. Bende içimden bir sigorta en fazla ne kadar tutarki diye düşünürken benim ödeyeceğim tutar 82den 87ye çıkıvermiş. bende bir sigorta 5 tl olurmu diye müşteri ilişkileri sorumlusuna söylendim doğal olarak; tabi savunması hazır puntoların ufak parçaları pahallıymış gibi saçma bir cümle kurdu bende cevabı yapıştırdım ''aaa bilmiyordum puntoların sigortaları özel imalatmı sadece puntolaramı takılabiliyor üzerinde gp amblemimi var?'' deyince cevap vermeden kaldı tabiki bizim acar sorumlu neyse bir daha başıma böyle bir arıza geldiğinde çenemi tutup icabında bakır tel sarıp kendilerine asla uğramıyacağımı beyan edip yanlarından kaçarcasına uzaklaşırken sayın servis sorumlularınında arkamda adama bak 5 tl için neler söyledi dediklerini duyar gibiydim...
    Puntodan önce 2001 model 1.6 golf'üm vardı wv servislerini pahallı bulurdum fiatı tanımadan önce...

FZA YKC
    feza33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 52

garantisi bitmiş aracı yetkili servise götürme deliliğinin tek faydası "sadık müşteri"sıfatıyla servo motor arızası gibi büyük arızalarda ücretsiz değişim hakkıdır.
    There are two Mustafa Kemals; one is flesh-and-bone Mustafa Kemal who now stands before you and will pass away. The other one is you, all of you who will go to the far corners of our land to speand the ideals which must be defended your s if necessary. I stand for the nation's dreams, and my life's work is to them come true.

hakan ünal
    mhunal33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 4

60,000 bakımı yaptırdım + diskler taşlandı ve balatalar değişti.420tl ödedim.
    fiyat nasıl acaba?gerçi olan oldu ama yinede merak ediyorum
    gp 1,3 multijet 75 2008 model
    adana mıçılar yetkili servis..

murat imre
    operatormurat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35ufc68
    Edilen teşekkür: 1038

yardımcı kayışlarda değişmiştir 60 bin genel bakımı biraz detaylı oluyor,fiyat makul için rahat olsun selamlar....

hakan çebi
    agresif gogo61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    61 HF 611

Alıntı gadget Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -- yağ
    -- yağ filtresi
    -- mazot filtresi
    -- hava filtresi
    -- alternatör kayışı
    -- polen filtresi
    -- balata bakım, fren ayar
    -- cam suyu
    -- klima kontrol
    -- genel seviye kontrol (eksik çıkmadı, görmedim ekleme yaptılar mı)

toplam = 210 tl parça
    + 20 tl işçilik
    = 230 tl ustamdan çok memnunum

+ carbon clean = 58 tl
    + 10 tl iç dış temizlik

cilasını da kendim yaptım

kışa hazırız ama son olarak tek ihtiyacımız 4 mevsim lastik, önerilerinizi bekliyorum?
    sadece mazot filtresi 80 liranın üzerinde, takılan parçalar orjinal değil galiba??

Coşkun Çömlekçi
    gadget - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 46

takılan parçalar orjinal parçalar, yani mazot ve yakıt filtresi.
    zaten bahsettiğim gibi adamlar parçacı

hakan çebi
    agresif gogo61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    61 HF 611

çok uygun, bahsettiklerini ben de yaptırdım daha yeni 60000 bakımı 230 lira verdim kayış değişmedi ama.

Sertaç Sertaç
    smartmavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 445

arkadaşlar carbon clean dışarıda yapılıyor mu? Gadget'ın listesi özel servis fiyatı sanırsam, onlar da yapıyo mu cc?

Deniz Asil
    Desert Eagle Kriminal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864
    Edilen teşekkür: 2519

Alıntı gadget Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    takılan parçalar orjinal parçalar, yani mazot ve yakıt filtresi.
    zaten bahsettiğim gibi adamlar parçacı
    yakıt filtresi ile mazot aynı parça degılmı?
    I ' m c a p u l i n g . . .

Coşkun Çömlekçi
    gadget - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 46

düzeltiyorum, mazot ve yağ filtresi

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ilker sezgin
    ilkersezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 17

Feza kardeşime katılamıyorum maalesef. 31 mart 2010 itibariyle garantim bitiyor 2+ 2 yaptırmıştım arabam 2006 multi dynmik. mersindeki 2 servislede görüştüm. arabam 60 000 km bakımına bu günlerde girse ve 1 nisanda cıty arızası olsa diye tahminen konuştum 2 servisin ikiside garantiden yapılamayacağını söyledi oysaki bu araç servislerden başka bir yer görmedi. o yüzden 60000 bakımı için garantinin bitmesini bekleyip 1 nisandan itibaren özel servise gideceğim. dışardaki fiyat ile özel servis arasında 200 tl gibi önemli bir fark var. ben eğer fazladan bu 200 tl yi veriyor isem servisde bana cıty arızasında yardımcı olması gereklmez mi? yanlış mı? düşünüyorum. bu cıty muammasını fıat bir türlü çözemedi . belkide bilerek çözmek istemiyor. böyle bir arıza için 1800 tl gibi bir fiyat istenir mi? fiat aynı toyota gibi bütün puntoları çağırıp kontrollrini yapmış olsaydı bir kat daha büyürdü diye düşünüyorum.yani iyi niyet garantisi diye bir şey bilinmiyor mersindeki servislerde. bilginize sunarım saygılar.

Gp gp
    Ya Hep Ya Hiç. KaGaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 819

Alıntı ilkersezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Feza kardeşime katılamıyorum maalesef. 31 mart 2010 itibariyle garantim bitiyor 2+ 2 yaptırmıştım arabam 2006 multi dynmik. mersindeki 2 servislede görüştüm. arabam 60 000 km bakımına bu günlerde girse ve 1 nisanda cıty arızası olsa diye tahminen konuştum 2 servisin ikiside garantiden yapılamayacağını söyledi oysaki bu araç servislerden başka bir yer görmedi. o yüzden 60000 bakımı için garantinin bitmesini bekleyip 1 nisandan itibaren özel servise gideceğim. dışardaki fiyat ile özel servis arasında 200 tl gibi önemli bir fark var. ben eğer fazladan bu 200 tl yi veriyor isem servisde bana cıty arızasında yardımcı olması gereklmez mi? yanlış mı? düşünüyorum. bu cıty muammasını fıat bir türlü çözemedi . belkide bilerek çözmek istemiyor. böyle bir arıza için 1800 tl gibi bir fiyat istenir mi? fiat aynı toyota gibi bütün puntoları çağırıp kontrollrini yapmış olsaydı bir kat daha büyürdü diye düşünüyorum.yani iyi niyet garantisi diye bir şey bilinmiyor mersindeki servislerde. bilginize sunarım saygılar.
    Garip daha deminki konudada yazdım.Mersinde bir gariplik var..Fiat müşteri hizmetlerini arayıp bi sorunu anlatın bakalım city ile ilgili söylenenleri..Ne karşılık bulucaksınız..Tekrar söylüyorum city ücretsiz değişimi halen dewam etmekte

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı smartmavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar carbon clean dışarıda yapılıyor mu? Gadget'ın listesi özel servis fiyatı sanırsam, onlar da yapıyo mu cc?
    Sertaç, dışarıda da yapılabilir tabiki carbonclean.Ancak garanti kapsamındaki araçlar için yetkili serviste yaptırmakta fayda var..

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 2/2 İlkİlk 12