selamlar bende özel servis arıyorum istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz varmıdır acaba? teşekkürler
Daha dün başıma geldi. Deforme olan ve kopan vites topuzu siparişim gelmiş ve taktırmaya gittim.
82 tl tutan vede orjinaline benzemeyen vites topuzunu servis elemanın orijinal gp vites topuzu olduğuna uzuuun uzuuunnnn ikna konuşmalarından sonra sıkılıp ikna olmuş gibi görünürken o an boşluğuma gelip ''usta şu çakmak sigortası neredeydi bunun oda yandı herhalde'' diyip kendi kendimi kazığa doğru yaklaştırdıktan sonra ustamız kaşla göz arasında sigortayı değiştirdi ve aynı çabuklukla kartada işlemiş. Bende içimden bir sigorta en fazla ne kadar tutarki diye düşünürken benim ödeyeceğim tutar 82den 87ye çıkıvermiş. bende bir sigorta 5 tl olurmu diye müşteri ilişkileri sorumlusuna söylendim doğal olarak; tabi savunması hazır puntoların ufak parçaları pahallıymış gibi saçma bir cümle kurdu bende cevabı yapıştırdım ''aaa bilmiyordum puntoların sigortaları özel imalatmı sadece puntolaramı takılabiliyor üzerinde gp amblemimi var?'' deyince cevap vermeden kaldı tabiki bizim acar sorumluneyse bir daha başıma böyle bir arıza geldiğinde çenemi tutup icabında bakır tel sarıp kendilerine asla uğramıyacağımı beyan edip yanlarından kaçarcasına uzaklaşırken sayın servis sorumlularınında arkamda adama bak 5 tl için neler söyledi dediklerini duyar gibiydim...
![]()
![]()
Puntodan önce 2001 model 1.6 golf'üm vardı wv servislerini pahallı bulurdum fiatı tanımadan önce...
garantisi bitmiş aracı yetkili servise götürme deliliğinin tek faydası "sadık müşteri"sıfatıyla servo motor arızası gibi büyük arızalarda ücretsiz değişim hakkıdır.
There are two Mustafa Kemals; one is flesh-and-bone Mustafa Kemal who now stands before you and will pass away. The other one is you, all of you who will go to the far corners of our land to speand the ideals which must be defended your s if necessary. I stand for the nation's dreams, and my life's work is to them come true.
60,000 bakımı yaptırdım + diskler taşlandı ve balatalar değişti.420tl ödedim.
fiyat nasıl acaba?gerçi olan oldu ama yinede merak ediyorum
gp 1,3 multijet 75 2008 model
adana mıçılar yetkili servis..
yardımcı kayışlarda değişmiştir 60 bin genel bakımı biraz detaylı oluyor,fiyat makul için rahat olsun selamlar....
takılan parçalar orjinal parçalar, yani mazot ve yakıt filtresi.
zaten bahsettiğim gibi adamlar parçacı
çok uygun, bahsettiklerini ben de yaptırdım daha yeni 60000 bakımı 230 lira verdim kayış değişmedi ama.
arkadaşlar carbon clean dışarıda yapılıyor mu? Gadget'ın listesi özel servis fiyatı sanırsam, onlar da yapıyo mu cc?
düzeltiyorum, mazot ve yağ filtresi![]()
Feza kardeşime katılamıyorum maalesef. 31 mart 2010 itibariyle garantim bitiyor 2+ 2 yaptırmıştım arabam 2006 multi dynmik. mersindeki 2 servislede görüştüm. arabam 60 000 km bakımına bu günlerde girse ve 1 nisanda cıty arızası olsa diye tahminen konuştum 2 servisin ikiside garantiden yapılamayacağını söyledi oysaki bu araç servislerden başka bir yer görmedi. o yüzden 60000 bakımı için garantinin bitmesini bekleyip 1 nisandan itibaren özel servise gideceğim. dışardaki fiyat ile özel servis arasında 200 tl gibi önemli bir fark var. ben eğer fazladan bu 200 tl yi veriyor isem servisde bana cıty arızasında yardımcı olması gereklmez mi? yanlış mı? düşünüyorum. bu cıty muammasını fıat bir türlü çözemedi . belkide bilerek çözmek istemiyor. böyle bir arıza için 1800 tl gibi bir fiyat istenir mi? fiat aynı toyota gibi bütün puntoları çağırıp kontrollrini yapmış olsaydı bir kat daha büyürdü diye düşünüyorum.yani iyi niyet garantisi diye bir şey bilinmiyor mersindeki servislerde. bilginize sunarım saygılar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri