Ben Çorum dayım şu anda yoksa uğrardım birkaç dakikalığına.
Ben Çorum dayım şu anda yoksa uğrardım birkaç dakikalığına.
BLUE FROG
plakayı göremedim ama beylikdüzü bizimkent yuvarlağın orda park sis giderken öndeki stickerlı siyah puntonun yanına gelip korna slm verildi![]()
etlik aşşağı eğlence'de siyah punto geç gördüm seni kusura bakmaama selamını aldım .
Dün akşam saat 18:20 gibi incirli yanyolda 34en9707 bordo punto stickerlı görülmüştür.
afyona geldim burdada bir sürü punto var ama hiç stickerlı göremiyorum
34DLD01 İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı önündeydi. Bakındım ama sahibini göremedim![]()
06GP814 sdü doğu kampüs çıkışı - Isparta
İzmit - İstanbul otobanında 41 plaka kırmızı GP görüldü.
Gebze gişelerden girdi kendisi.. Arkadan biraz mesafe vardı kendisiyle slm veremedim
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
06BB Plakalı Gri Grande Punto,Eskişehir Yolu'ndan Konya Yolu istikametine doğru giderken görüldü. Sticker'ı vardı.
Arkandaki Gri bendim abi ^^
Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
3/8/2013 cennet mah. yavuz selim cami karşısında ters yöne girmiş kırmızı gp arka camda itayan bayrağı reklerinde sticker vardı. son ada stickerı fark ettim kornaya bastım ama ilk sokağa girmişti kendisi foruma giriyorsa selamlar.
2008 Palio Sole 1.4 Fire Active Plus Pkt.
2008 Grande Punto 1.3 MultiJet Active
2011 Grande Punto 1.3 MultiJet Full Kit
34 COR 22 ve 34 GR 6650 su an Anadolu Kavağı otoparkinda karsimda duruyorlar.
Bugün cuma saati 13:15 sularında, Erdek'te camiye giderken park halinde, bagaj camında stickerli, 16 K 1536 plakalı, kırmızı Puntocu kardeşime/abime sevgilerimi sunarım. Ayrıca Erdek Migros otoparkından birlikte çıkıp, beyaz evlerin orada bana yol verip sollarken korna çaldığım, yaklaşık 3 km. arka arkaya gittığimiz, benden sonra Bandırma istikametine seyreden, 16 plakalı beyaz Puntocu abime ve ailesine de sevgi ve saygılarımı sunarım.![]()
16 LD 778 Plakalı Kırmızı Stikerli punto muğla merkezde görüldü, yine forum üyesi kardeşimin 06 rou 48 plakalı arabasındaydım kardeşim farketmediği için selamlaşamadık.
Yine merkezde 34 CAP 64 Plakalı siyah punto görüldü ama stiker yoktu. Forumdan tanıdık gibi geldi bu araçta bana.
Muğla da da bu aralar baya bir yabancı plaka punto görmeye başladım.
48 EU 018 Siyah Evo görürseniz stiker yok ama selamınızı alırım...
...:::...::: MaGnEtA :::...:::...
bugün ankamall otoparkında kırmızı arkada stickeri olan bir punto görüldü![]()
Dün gece 24:00'da Gazi mahallesi - İstanbul da resimdeki arkadaşı gördüm, içmeye gelmişler sanırım![]()
ISmileUDie
bende dün gördüm sabah boğaziçi köprüsü altunizade bağlantısında polis cevirdi kırmızı skydome lu
06 AR 520
Mavi GP
Fethiye Çalış plajı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri