tatilde erzurum yozgat afyon bursa arası mekik dokudum sadece afyonda bitane gordum stickerlı.beni goren olmadı sanırım
06 BJ .... plakalı kırmızı punto fatihte görüldü
tatilde erzurum yozgat afyon bursa arası mekik dokudum sadece afyonda bitane gordum stickerlı.beni goren olmadı sanırım
Bugün saat 12:10 civarlarında, E-5 Zeytinburnu mevkiide, Avcılar istikametine seyreden 54 UE 162 plakalı, kırmızı abart punto gürdüm, stickeri yoktu.
Yine 06gp814 sdü batı kampüs otoparkı ısparta
Muğla Fethiye de Fiat ana bayi yanında Cadde Tuning e park etmiş veziyette egzotik kırmızı 45C0115 plakalı italyan stickerli punto gördüm acelem vardı duramadım ama çok hoş bir araçtı![]()
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Yok o değil yolgezer90 bu
https://forum.grandepuntotr.com/members/yolgezer90.html
35 NL 505 İstanbul Beylikdüzü Sportive Otoparkında dün görüldü![]()
Konu Una Italiana Rossa tarafından (09/09/2013 Saat 02:37 ) değiştirilmiştir.
06 DJ plakalı orleans mavi grande punto İKEA'da görüldü
Kartvizitleri dağıtmaya çalışıyorum. Dün akşam iş çıkışı, Kartal Turkcell binalarında çok çalışan Puntocular var. 1 punto ile yanyana ışıklarda denk geldik E-5'e bağlanırken, sürücü ve yanındaki 2 bayan, camı araladık afedersiniz forumumuz var, araçlarımızla alakalı, kartivizit vermeye çalıştım, yok kalsın vs, anlamadan, dinlemeden korktular, almadılar ***. Beni ne zannettiler acaba, masaj salonu kartı dağıtıcıs falan mı?![]()
TD 188 sürekli görüyorum... beyaz gp... selamlar...
Evet sanırım en temizi o, dün bırakmıştım mesela. Bugün gördüğüm Puntolar; 34 GLR 83 plakalı, turuncu renkli, tek kapılı punto, saat 11:30 sularında, Cevizli minibüs yolu üzerinde, kaldırımda park halindeydi ve arka camda stıcker mevcuttu, burayı okursa selam olsun dostuma. 2. ise, benim araçla aynı renk, 34 FF 3610 plakalı punto, Maltepe E-5 yanyolda Pendik yönündeki BYCAR oto bakım, kuaför, ses vs. sistemlerinde temizliği yapılıyordu saat 17:30 civarlarında, stıckeri yoktu.![]()
bugün oyak renault otoparkında 15:30 saatlerinde 16KBR52 beyaz gp görüldü
arkadaş ankara'nın altını üstünü getiriyorum biride beni görsün artık![]()
![]()
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri