34 DR plakalı kırmızı punto gördüm ttarena'yı 1 km geçtikten sonra. -.-
Dün akşam 07 nyk 58 plakalı araç görüldü..stickerı görmediğim için forumdan olabilieceğini düşünememiştim açıkçası beni geçtikten sonra stickerı farkedebildim kusura bakmasın.sabah dükkana gelirken aracı yine aynı yerde gördüm zaten...
34 DR plakalı kırmızı punto gördüm ttarena'yı 1 km geçtikten sonra. -.-
Sen Herşeye Kadirsin Galatasaray!
Kadir abicim araç benimönüne park ettiğim binada oturuyorum. senin işyerine yakınmışım demeki
![]()
Bugün öğle vakti aracımı parkettim karşıdan karşıya geçerken ilerden gelen beyaz basık bi punto gördüm dik dik baktım beni geçip ilerleyince direk arka camına odaklandım sticker vardı Koordinatları veriyorumöğle vakti 11.30 civarı Fatih- Karagümrük arası plakası da 34 BD gerisini hatırlamıyorum
![]()
Dün öğlen aracıma punto türkiye yazılı abart logolu araç kokusu bırakılmış.
35 buk 45 didimde goruldu
29 Haziran cumartesi Bodrum merkez kültür sitesi kapalı otoparka aracı bırakmıştım, döndüğümde benim oğlanın yanında beyaz skydome'lu güzel bir punto gördüm, eşime dedim kesin forumdan bu araba, arkaya baktık sticker da vardı 34 UZ idi yanlış hatırlamıyorsam plakası..
Ekleme : Evet aracın sahibi de buldum LorDracula imiş, selam olsun![]()
EF0550 siyah gp Sultanahmet civarında göründü![]()
Bugün Aydın Forum'da 33 NAZ 88 Plakalı forum üyesi görüldü..![]()
...:::...::: MaGnEtA :::...:::...
Eylül gibi anca işlerimi hafiletirim, bakalım bu sene inşallah merkeze gelirim .. erdiyide zorla getiririm![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri