06 bt 4942 kırmızı punto saat 15.00 sularında ankara full deki %12 lik indirimi kaçırmamış![]()
Bugün saat 16,00 civarlarında hereke - körfez tarafında otobanda cepte duran kırmızı bir gp gördüm. Arka camın sağ arkasındaydı stickerı okula giderken gördüm
Plakayı göremedim malesef
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
bugün izmitte gri gp.. e-5 in yanında perşembe pazarının yakınlarında gördüm ama plakasını göremedim tam..
O zaman iş çıkışı görmüşsünüz. Ben de ordan sahile bağlanıyordum... Xenon lar beyaz parklar hala sarı belki ondan farklı görünüyordur.
Çok geçmiş olsun. Kamyon gördün mü uzak duracaksın. Adamlar gebze yanyolda kafa kafaya geliyorlar milleti geçirmiyolar önlerine öyle namus meselesi yapıyolar yani...
Eray'cım seni tanıyamadım. Arkadan sürekli sellektör yapıyorsun bakıyorum plaka tanıdık değil. Sen en son Akif'e 34 Plaka demiştin tabi plaka değişti benim hiç aklıma gelmedi. İşten çıktım yorgun bir haldeyken yakaladın.
Bir de delimidir nedir geçecekse geçsin ne diye sellektör yapıyor diye arkadaşa söylüyorum. Durupta camı açınca kız kavga edeceğim sandı epey bir korktu![]()
![]()
Hemen hemen hergün Beylikdüzü Yeşilkent civarında 34EP6285 plakalı gri punto görüyorum stickerı mevcut fakat kimin olduğunu öğrendim sık sık foruma giren biri değilmiş _TRance_ nickli üyemizmiş
dün akşam 21:00 sularında ya füme yada lacivert böyle yere yakın bi gp06 plaka ama sticker var mı yok mu onuda göremedim
izmit yahyakaptan da görülmüştür
forumdan birisi mi diye merak ettim acep?
![]()
Bu aksam is çıkışı titanyum gri 34 fp 5146 sticker li mugenli gp beni gectiikitelli köprüsünden selamlasip ayrıldık
Sent my iPhone using
Bugun kozyatagin renk das kirmizi punto onumde gidiyordu ara sokaklardaydik arka abarth amlemi vardi ama burnundan kil aldirmadi dikiz aynasinda beni gorunce bende ondan asaga olmadigin icin takilmadim ama araci guzeldi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri