Bu gün Cuma namazına Cendere yolu üzerinde Evyap Camii de idim. Camii den çıktığımda benim evomun arkasına 16 JN 550 kırmızı evo park etmiş arka arkaya 2 evo güzel durmuştu. Sticker yoktu gerçi bende de yok ama forumdan mı bilmiyorum.
16EV050 forum üyesimi bilen varmı ? aracı Bursa'da gördüm
Sticker nerden bulabiliriz yeni bir Puntocu olarak ben de takmak isterim arka camıma (****
Forum sticker li 35 vu 417 kırmızı puto İst. Kağıthane Dilaver Sk. ta park halinde görüldü. Jantlar çok güzel yakışmış Maşallah.Güle güle kullanın.
Kunt ve murat abiyi gördüm... ekstra olarak gökay'ın mitosu![]()
JBL Hoparlör
Kapı Direkleri Karbon Kaplama
Amerikan Park
Coilover (cantürk yapımı)
Ayna Kaplama
Abarth Spoiler
Philips Extreme Vision
Kenwood KDC-BT92SD
...
21\03\2012 saat 21:30 da leon48 balçova aqua yolunda korna çaldım ama tanımadı sanırım.
dün gece 35 ZEC 07(nurettin abi) balçova lisesi sokagında park halinde görüldü bi araç arkasına park edildi
bugunde basmane fuar kapısı yanyolda Yasemin ablayı gördüm yolun ortasında sellektör falan zor durdurdum![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
06 BB 0078 siyah tek kapı stickirli bahçeli 3.cadde ptt önünde görülde saat 22.30 sıralarında![]()
bursa fethiye mahallesinde
34 jhh 34 beyaz evo
eren denizin arabası görülmüştür park halinde
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
mert35 görüldü çeşmealtında![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
Mgturkan goruldu... espark ve stad isiklarinda... selamlastik... hal hatir sorduk...
35 dhz 89 krakerçocuk fırat kardeşimle girne caddesinin girişinde ışıklarda karşılaştık. plaka tanıdık araç tanıdık korna var el sallama var fakat camların o kadar koyuki camı açıncaya kadar acaba dedim hepneyse trafiği aksatma pahasına camdan da olsa selamlaştık
sonra girne caddesinde 200 metde ilerde solda park halinde gördüm skydome açıktı haber edeyim dedim ama cep numaranı değiştirmişsin herhalde. özelden yeni numaranı bekliyorum
yine aynı yerde 35 cfj 11 gri gp girne caddesinden karşıyaka sahil tarafına bir martı gibi süzüldü.
Konu egzo-evo tarafından (26/03/2012 Saat 16:17 ) değiştirilmiştir.
34 HV ....
Uzunçayır'dan İdealtepe sapağına kadar birlikte geldik.
Forumdan mıdır bilemiycem ama ?
34 GY 28.. beyaz grande punto tuzla içmelerin orda gördüm ama bende focus vardı![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri