Tunalı Hilmi caddesinde Orkun abiyi gördüm, çaktım selamı.Kendisi beni tanımamasına rağmen Aa naber diyecek kadar iyi niyetliydi.Arabası da efsaneydi)
Osmancık'ta market önünde (plaka tam doğru olmayabilir) 60 ED 019 plakalı kırmızı Grande Punto görüldü. Ancak ben o an başka bi araç kullandığım için tepki sergilemedim.Burdan selamlar...
Tunalı Hilmi caddesinde Orkun abiyi gördüm, çaktım selamı.Kendisi beni tanımamasına rağmen Aa naber diyecek kadar iyi niyetliydi.Arabası da efsaneydi)
Osmancık'ta bu sefer 19 EU 575 görüldü uçağın orda. Selamlar...![]()
06 bk krmzi punto selamlar beylikduzu
LG-D802 cihazımdan gönderildi
26 fu .... stickerli Afyonkarahisar Atatürk Lisesi önünde görüldü
06FB .... Plakali gri gp karakiz balikrestoranin orda park halinde goruldu
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Tatile giderken Güzelyalı civarı E-5 te, plakası 34 EV ile başlayan acik mavi stickerli puntocu arkadaşla kornalasarak selamlastik, sonra o sapti ben de lanet olası grafikle boğuşarak yaklaşık 4 saatte sadece İzmit'e varabildim.Vakit yoktu tokalasamafdik, okursa buradan selam olsun, benim çok hoşuma gitti bu olay.
![]()
He dogrudur kuscagiz atapark taraa dimi
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
07 NYK 58 çeşme otoyolunda yakalandı![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
14H.... Plakali beyaz grande sanatoryun caddesinde goruldu. Pizzamall deydim park halinde![]()
3 gün önceydi. izmir çeşme otobanı limon tepe civarında 35 lv (ya da lz) plakalı forum stickerli ben deyim bej renkli siz deyin yeşile çalan fümedeğişik bir renkte forumdaş puntocu gördüm. buralardaysa selam olsun kendisine. selam verecektim benim araç hem honda hem de camlar filmliydi bir de yanında bayan vardı. tebessüm ettim hrv ye forum stickeri mi yaptırsam acaba dedim kendi kendime sonra baktım çeşme otoban virajına girmişim
![]()
![]()
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
06 BC 3576 plakalı puntiş didim de görüldü..
35 pel 08 hergün gün aksam sabah sanki hiç binilmiyo araba aynı yerde![]()
dün aksam etlikte 06 db ... bordo punto gördüm park halinde sticker vardı
Bayramın son günü Afyon ankara istikametinde saat 22.30 civarında 06vek31 görüldü selamlaştıkeğer buralardaysa tekrardan selamlar
)
Selam arkadaşlar, her gün sabah Ataşehir, Kartal köprüsü üzerinden Tuzla, akşamda aksi yönde gelip gidiyorum. bir kişi beni görmedi mi yahu?)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri