haram beygirleri o saatte koşturmam ben![]()
5 cam yay var bende de trafik durumuna bağlı yakalarım gündüz ama gece o saatlerde değil boş oluyor çünkü beygirler devreye giriyo o saatte![]()
haram beygirleri o saatte koşturmam ben![]()
arkadaşlar chatleşmeyi özelden yapın
len mert çenen düştü yine=))))))
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
beykoz - beylerbeyi sahil yolu üzerinde baya bi kardeş araç gördüm bol bol selektör yaptım ama fark etmişlerdir herhalde beyaz gp mi![]()
titantim grisi gp benimkisi punto yazısı üzerinde evcil buldog resmi var gözleri kırmızı yakından belli oluyormoda sahiline gitmiştim evet baya bi sellektör yedim hepsi selamlıyordu sanki
![]()
keykavus Kemal abi ile markette karşılaştık.. ayak üstü sohbet ettik....
esforza Erkan ile çarşıda karşılaştım... 15-20 dakika konuştuk...
35 kk 624 alsancakta, karşılıklı araçlarımıza bakıyodukel salladım,sanırım gördü.
çukurambarda gri stickerli sanırım 06ygcxx plaka gp görüldü![]()
Keyif BMW'Dir...
06 ae 2313--06 zn 730--06 bv 9442--06 af 3814-- 06 et 8381--06 ha 3138--06 fg 100-- 37 pp 750--06 bz 7622--06 rpr 87 --- benim radara girdiniz arkadaşlarr
64 plakalı kırmızı grande punto gördüm dün, uzak olduğu için gerisini okuyamadım. Antalya'ya yeni giriş yapıyordu sanırım iyi tatiller![]()
cihan kardeşimi gördüm kitapları getirdi sağolsun siteden gelen ilk adım..
Banada Haber Verin Birlikte Ayıklayalım Yada Çıkıp E5te Terör Estirelim Sökelim Plakalarımızı![]()
34 KSU 28
Dün sabah saat 8'de gördüm. Bahçelievlerden - Şirinevlere inen yokuşta önündeki gri Megane SW bendim
Ayriyetten bir kaç saat sonra Yenibosna'da gördüm.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
dün 22:00 gibi İstanbul Yolu Şaşmaz istikametinde 06 BD 9542 plakalı araç Umut arkadaşımız ile selamlaştık..
Mecnun Bilseydi G.Punto Sevgisini Severmiydi Leyla Zillisini \'\' Drk^53
79AU619 du sanırım sonunu yanlış hatırlıyor olabilirim beyaz yanları kırmızı şeritli forumdan mı bu araç.. Gece 01:xx saatlerde e-5 avcılar yönüne doğru yenibosna etrafında gördüm bi bayan kullanıyordu.
bende dün gece 23.30 civarında e-5te siyah bi t-jetle avcılardan beylikdüzüne kadar beraber geldik![]()
16 EV 050 ataevlerde görüldü
16 JCY 97 zafer plazada görüldü![]()