ama biz seninkini göremiyoruz
adam eskiycek diye garajdan çıkarmıyor arabasını yayan geliyor yaw yanıma
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
This is not personel, just business..
o kadar da değil canım
sonuçta seninki evo bizimki grande
seninkinin içi yeter be
Konu GP COSKUN tarafından (29/04/2011 Saat 02:47 ) değiştirilmiştir.
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Abi öleyse ben haftaya yıkayıp getiriyorum..Olmassa resimleride update ederiz![]()
This is not personel, just business..
) iş ikamet hangi semttesin belkide ondandır gördüklerimin hepsinde yoktu sticker bu gün bir arkadaşla daha tanıştım yeni almış puntosunu 2006 sport 06 BD 7068 benim lpg taktırdığım yerde tesadüfen karşılaştık sticker görünce yapıştım adam bana sanki yıllardır tanıdığın birine rastlamışsın gibi yaklaştın ne güzel diyor bende punto kardeşliği bu dedim gülüştük umarım woswos çuları geçeriz oğuzhan senide yakalarım mutlaka merak etme
)
bu sabah 10:30 civarı e-5 pendik köprüsü altında 34 gka 10 plakalı evoyla korna sellektör selamlaştık
Pendik Zümrüt Cad. ( Pendik Köprüsüne varıştan önceki sağda kalan cadde) kırmızı,stickerlı gp görüldü.sanırım 34 PMS 17 gibi birşeydi plakası.
Grey Goose ...
dün gece 11 gibi yeşildere yolunda gördü beniiki kornalaştık
16 FOE 76 kent meydanında görüldü![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
26 plaka bej gp yenibosna koçtaşta..
Bugün pursaklar opet benzinliğinde stickerlı kırmız evo gördüm, muayne için koşturduğumdan araç sahibi ile görüşemedim.
tamam hadi öyle olsun bakalım
inşallah yine karşılaşırız bu sefer durup laflayalım bari
35 mnu 32 tek kapı tatnyum gri emotion
ksk iskele karşısında bir bayanı almak için park halinde![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
35 bhs 19
cuma günüde tren garanın orada tek kapı gri gp camlar sonuna kadar inmişti karizma akıyodu bee
birde bugün otobüs garında arabanın yanına giderken beyaz skydomelu 35 av plakalı renkli stickerlı bir evocu arkadaşı gördüm arabada olmadığım için selam vermedim yanından geçtim .gerçi yanında arkadaşları wardı![]()
Konu edelsang tarafından (02/05/2011 Saat 04:29 ) değiştirilmiştir.
Dün Orçun abinin aracını gördüm..![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri