dün bende konya yolundaki göral peugeot'nun arkasında duran lacivert bi punto gördümde plakayı tam hatırlayamıyorum 06by olabilirdi![]()
06bd1642
yine panoradaydı sağ camı açık şekilde
kimin arabası bilgisi olan var mı?
panorada filan çalışan birisiyse ben de tam karşısında oturuyorum arada mini buluşmalar yapılabilir![]()
dün bende konya yolundaki göral peugeot'nun arkasında duran lacivert bi punto gördümde plakayı tam hatırlayamıyorum 06by olabilirdi![]()
yahu punto punto bi günde birisi bravo gördüm desin hayret bişey yaa![]()
bilkent stiker var galiba arabanda gelirsem denk gelirsek söz dicem
![]()
sahıl yolu uzerınde beyaz bı brawo aman allahım =)bakırkoyde de full bır beyaz punto 2 bayan vardı
Büyükçekmeceden çatalcaya dönen bir kırmızı punto vardı arkada sticer ama plakayı okuyamadım araba kirliydi tanışırsak söz bu arkadaşa iç dış yıkama benden saygılar istanbul punto kaynıyor valla...saygılar herkeze saygıyı hak edenlere...
Keçiören'de faruk tuzlu'yu gördüm gece gece yine geziyordu![]()
Tesadüf böyle bir şey olsa gerek
----
ARtık bırakın, puntoyı gördük punto gördük heryerde punto kaynıyor zaten ama az sayılacak sayıda bravo var gelin beni dinleyin bravoları yazalımmmmYok active punto yok bilmemne punto cart punto curt punto sıktı artık yaa off
Artık devir bravo devri Bravo bize.
3 hafta önce b.düzü migors otoparkında siyah bi punto gormuştum sticker'lı, turuncuydu stickerı.
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
biraz önce bornovada stickerlı kırmızı punto gördüm 35 VL 570 di plakası kim acaba![]()
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
cumartesi günü İzmit Real arkasında 06 ROA 16 plakalı stickerlı gri GP görüldü
bügün 4 sularınd, galeria otoparkında arkasını dışarı vermiş , kırmızı bi gp gordum.
plakayı unuttum. stickerlydı. foto çekicektim ama üşendim :/
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
Salı günü Mecidiyeköy de önce Cevre Hastanesi sokagında LaVita pastanesi önünde sticker lı siyah (FD plakalıydı sanki) çelik jantlı 5 dakika sonra sokağın alt tarafında
Profilo AVM yakınlarında mango turuncu 3kapı FE plakalı yine jantlı stickerlı GP...
bilkent 3 chiffre cafe onunde park etmiş sticker lı gp bugun akşam 6-8 arasında gordum,hatta yanına park ettim![]()
sanmıyorum arda abi benden once parketmişti ve ben çıkarken hala park halindeydi![]()
Faruk tuzlu her daim karşıma çıkıyor etlik akyurtun karşısında gördüm daha doğrusu o beni gördü ama işim acil olduğu için duramadım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri