çok geçmiş olsun. trafikte o kadar çokki bu kendini bilmezler biri de sana denk gelmiş. canın sağolsun araba herzaman yapılır.
GP - 1.3 Multijet 75 Hp Dynamic - Titanyum Gri
çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin sana bişe olmamışya geresi muhim değil allah bida yaşatmasın
mustafa bununla gecmis olsun umarım allah daha büyük kazalar vermez
mustafa bununla geçmiş olsun,cana geleceğine mala gelsin. sıkma canını aracını ilk günkü gibi alacağına eminim![]()
geçmiş olsun mustafa umarım kısa sürede gp ne kavuşursun bu arada cana geleceğine mala gelsin tekrar geçmiş olsun
arkadaslar hepınıze ıyı dıleklerınızden dolayı tesekkur ederım.Allah kımsenın basına daha vermesın.GP sız 10 gun gecırmek cok zor oluyor![]()
bu arada dun aksam saat 20.00 sularında 33 HK 032 plakalı uyemızı hastane caddesınde gordum.yaya gezerken bıle yakalarım valla kacıs yok benden
https://forum.grandepuntotr.com/members/halilim.html
Konu mustafaf tarafından (02/08/2008 Saat 13:29 ) değiştirilmiştir.
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Mustafa çok geçmiş olsun allah beterinden esirgesin inşallah birdaha kaza yaşamazsın.
Bu arada kemer göynük'te 06 ND 078 veya 087 egzotik kırmızı stickerlı punto gördüm birde antalya manavgat arasında 06 be 7971 plakalı egzotik kırmızı bir punto gördüm ama stickeri yoktu
dun ankara kızılırmak sokakta 06 ed 710 plakalı aracı gordum...
ben ne zmndır görmüyorum stickerlı.. beni de gören yok mu yaw![]()
alper ben seni gormustum 1.5 ay once felan city otoparkta![]()
Konu Linos tarafından (05/08/2008 Saat 00:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
Mersinde kartları dagıta dagıta bı hal oldum
İzin biitti gene donduk Ankara ya![]()
~.Я люблю тебя Любовь моя ~.
Evet evet bugün gördüm (yani dün artık) nihayet Gaziosmanpaşa da plakası 34 EF idi arkadan gördüm plakanın geri kalanına önden bakarım dedim ama o da ne ? Önde plaka yok....)
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Hayır thrust arkadaşım aracın rengi maviydi..Evet beyler kimse bu arkadaş çıksın ortaya kendini bize buldurtmasın![]()
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
bugun sabah saat 09.15 de 33 V 7908 plakalı uyemızı tükanın onunde park halınde gordumotobusteydım valla kemal abı yoksa ugrardım yanına.arabayla gezerken bu kadar uye gormuyordum yaw.uye gormek ıcın yayamı gezmek lazım nedır
https://forum.grandepuntotr.com/members/plastro.html
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Konu mustafaf tarafından (08/08/2008 Saat 00:46 ) değiştirilmiştir.
Sanırım saat 16 55 sıralarında bilkent istikametine giden Kırmızı renkte 06 ND (MD de olabilir) 087 plakalı bi forum uyesı gordum..
~.Я люблю тебя Любовь моя ~.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri