Alıntı sad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yalniz dostum soyle bir problem var. Apple yeni bir urun cikarttigi zaman bir once ki cihazina uyguladigi surumlerde ram hizini dusuruyor. Soyle yani 4S ile beraber ios 5'i cikardilar ama iPhone 4 icin yayinlanan ios 5'te ramlimitor vardi. Ram kisitlayici ekleyip yeni cihazi almaya zorluyorlar. 5 ciktiktan sonra 4 veya 4s alacaksaniz. İkinci el ve ios sisteminden anlayan birinden almanizi tavsiye ederim. Cihazlarin shsh kayitlarinida alirsiniz adamdan ve ios 4'e indirgeyebilirsiniz. Bende iPhone 4 kullaniyorum. Ve ios 5'i denedigimde cihaz felaket yavaslamisti. Jailbreak ile bu sorunu biraz astik fakat ios 4 donunce inanamadim arada ki farka.

Bu arada iPhone 4-4s icin jailbreak uygulamasi ihtiyaci olan arkadaslar benimle iletisime gecebilirler. İos hakkinda bir miktar bilgim vardir. Seve seve yardimci olabilirim.

Sent my iPhone using
Bilgilendirmen için teşekkürler arkadaşım ama ilk çıktığından beri belkide ilk iphone alanlardan biriyimdir ciğerini bilirim o telefonun parçalayıp toparlayacak kadar yani Jailbreak olayını biliyorsan yapamayacağın hiç birşey yoktur iphone de şu an 3gs kullanıyorum 4s bilerek almadım 5te ahım şahım bişey çıkar diye kasa belki değişir diye ama yok o yüzden alacağımı sanmıyorum Jailbreak konusunda ve program konusunda ihtiyacın olan bişey olursa herzaman buralardayım