Şifreyi telefonla arayıp söyleme seçeneğide olması lazım ben sürekli güvenlik kodlu kullanıyorum.Bir süredir mesaj gelme konusunda sorun yaşıyor. En sağlıklısı sesli arama telefon edip bildiriyorlar kısa bir sürede..
arkadaşlar merhaba facebook a bayadır girmiyordum açmak isteyince güvenlik kodu istedi telefonunuza yolladık diyor fakat kod gelmiyor başka bir telefona sim kartımı takıyorum ondada tamamlanmamış msj diye açılmıyor..
kimlik belgenizi fotoğraflı olacak şekilde gönderin diyor fakat nereye hangi adrese göndereceğiz onuda belirtmiyor facebook mail adresini bilen varsa yada nasıl açacağımı bilen varsa lütfen yardımcı olabilirmi ..
diabled@facebook.com info@facebook.com adresleri buradan yardımcı olamıyoruz diye otomatik maile yolluyorlar ..
Şifreyi telefonla arayıp söyleme seçeneğide olması lazım ben sürekli güvenlik kodlu kullanıyorum.Bir süredir mesaj gelme konusunda sorun yaşıyor. En sağlıklısı sesli arama telefon edip bildiriyorlar kısa bir sürede..
size yollanan maili yanıtlayacaksınız o kimlik resmiyle birlikte sorununuzu yazacaksınız benim de bilgisayarım çökmüştü şu an macaristandayım facebook a kayıtlı telefonum yanımda değil giremedim bir süre sonra maile cevap yazınca yardımcı oldular
edit: tabi sizin sorununuz farklıymış evet beni ara diyebilirsiniz facebook a![]()
aynı sorun benim eşimdede olmuş çözemiyoruz çözersen bana da s
malesef telefon ile ara seceneğindede arama yapmıyor ne msj gönderiyor ne arıyor..
nasıl bir sistem kurmuşlar anlayamadım. mailde gelmiyorki bana sadece ben iki yere yolladım oradanda otomatik mail geldi buradan yardımcı olamıyoruz diye ..
peki facebook un çalışan, okudukları yani kimlik bilgilerimizin gönderceğimiz bir mail adresini biliyormusunuz. nereye göndermemiz gerekiyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri