sizin havacılıkla olan alakanız nedir onu öğrenebilir miyim? şimdi bu alınan uçak hiç bir envanterde gözükmüyor bunu biliyor musunuz? Uçağı THY'nin sipariş edip sonra bir anda başbakanlık envanterine geçirildiğini biliyor musunuz? başka bir partinin milletvekili soru önergesi verdi, başbakanlık böyle bir uçak yok dedi. TC_TUR uçağın kodu. Henüz boyanmamış. sivil havacılık genel müdürlüğü böyle bir uçak yok dedi. ama böyle bir uçak var ve dizayn ediliyor. ocak ayında Türkiye'de olacak. Ben kim benim helal paramı har vurup harman savurursa onun yakasındayım. Agada olsa, Paşada olsa. Resminide ekliyorum.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Ha birde havacılıkla olan alakamı söyleyeyim merak etmişsiniz. Teyzemin eşi THY'de kaptan pilot, en iyi arkadaşlarımdan biri MY-Technic şirketinde teknisyen olarak çalışıyor, kuzenim Kanada'da Pratt&Whitney şirketinde mühendis olarak çalışıyor(uçak motoru ve savaş uçakları için silahlar üreten bir şirket), ablam bir iki ay öncesine kadar sırasıyla önce sunexpress sonra pegasus şirketlerinde kabin memurluğu yaptı, yine bir arkadaşımın annesi yakın zamana kadar Adnan Menderes Havalimanı nın müdürüydü. Başka bir kuzenimin eşide TSK da Casa tipi nakliye uçağının pilotu.
Yer imleri