Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
42 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Sigaraya zam!

Can Aşan
    can-asan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 314

sigara içenler ne yapsak diye düşünüyorken ben içmediğim için kafam rahat

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

erhan denizli
    erosistanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 351

ne güzel, 30tl olsun.

20 yıl günde 1-2 paket içiyordum. bırakmak için herşeyi denedim, olmadı. bant, sakız, elektrikli sigara, akapuntur vb hepsini denedim. kolumda bant, ağzımda nikotin sakızı, elimde sigara vardı.
    devlet hastanesinde, sigara bırakma merkezine gittim. pirinç tanesi kadar bi hapla bıraktım olayı. kesinlikle tafsiye ederim. çevremde 6 arkadaşada tafsiye ettim ve onlarda bıraktı.

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Onur y..
    acRep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 333

Bu pirinç tanesi kadar olan hap nedir hocam ? Sigarayı bırakmak istemeyen ama gün geçtikçe sağlığından olan birine çaktırmadan 3-5 pirinç tanesi yedirip içirsek bırakırmı acaba ? Yoksa kendi arzu ve isteğide önemlimi ??

fuat coşar
    Fuat COŞAR fuatcosar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çorum
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    60AZ955
    Edilen teşekkür: 44

çok saygıdeğer arkadaşım. Zihniyet bu olduktan sonra bizim vergilerle daha çoook uçaklar alınır. şimdi paşa yaptı diye diğerinin yaptığını görmezden mi geleceğiz. Yada paşa yapmış buda yapsın ne olur sanki mi diyeceğiz. Bu zihniyetle bir yere varılmaz arkadaşlar. diğerinin yaptığı yanlışı yapacaksa bunun diğerinden iyi tarafı ne ki; hemen savunmaya geçtin anlamadım yani arkadaşım..

Alıntı ametist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    havacılıkla alakanız olmadığı nasıl da belli...

aynı hassasiyeti kuvvetli ve kudretli paşalarımız yakıt ikmali yapmadan amerikaya uçamıyorlar diye küçük uçaklardan sıkılıp o zaman yeni alınmış olan tanker uçaklarımızın bir kısmının tanker donanımını söktürüp kendilerine VIP uçağı yaptıklarında da göstermiş miydiniz? aaa, haberiniz olmadı değil mi? kimsenin maçası sıkmadı yazmaya, ya da o zamanın anlı şanlı amiral gemisi yazarlarının hoşuna gitti de susuverdiler galiba...
    Konu SteinGP tarafından (13/09/2012 Saat 02:49 ) değiştirilmiştir.

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

erhan denizli
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri

Alıntı acRep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu pirinç tanesi kadar olan hap nedir hocam ? Sigarayı bırakmak istemeyen ama gün geçtikçe sağlığından olan birine çaktırmadan 3-5 pirinç tanesi yedirip içirsek bırakırmı acaba ? Yoksa kendi arzu ve isteğide önemlimi ??

Hemen açıklayım dostum. devlet hastanesinde sigara bırakma merkezine gittiğimde doktora söylediğim ilk şey, "bana sakın kafada bitireceksin muhabbeti yapma, bende kafa yok. olsaydı zaten bırakırdım" dedim.aynı anda kolumda nikotin bandı, ağzımda nikotin sakızı ve elimde sigara olan birisiydim. Kartal Yavuz Selim hastanesi, sigara bırakma merkezi, göğüs hastalıkları doktorundan randövü alarak gittim.

İlacın adı champix. almanyadan ithal gelen bi ilaç.sabah akşam tok karnına 3 ay boyunca alınan bi ilaç.ilacın güzelliği sigarayı bırakmıyorsun, içmeye devam ediyorsun. 12-14. günde vücut kendiliğinden bırakıyor. sanki sigarayı yeni içmiş hissi veriyor.bünyeye bağlı olarak 1 aya kadar da uzayabiliyor.doktor bana ilacın mantığını "her insanda sigara isteme merkezi farklı yerde. ilaç sigarayla birlikte o yeri öğreniyor ve körlüyor" olarak açıkladı. devlet hastanesinde bu ilaç ücretsiz veriliyordu. ilacı alıp kullanmayan çok kişi oldu. uyanık vatandaşımız devletten beleşe alıp eczanelere satması gibi israf nedenlerinden dolayı devlet ilacı kesip, muadilini vermeye başladı. ilaç eczanede 180tl.

dostum ben bu ilacım pazarlamacısı değilim. herhangibir sigara bırakma merkezinde göğüs hastalıkları doktoruna gidip bu ilaç hakkında bilgi alabilirsin. 11 aydır içmiyorum. bıraktığımdan beri ne isteme, ne sinir stres hiç bişey yaşamadım.
    Konu erosistanbul tarafından (13/09/2012 Saat 03:17 ) değiştirilmiştir.

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ali Can
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. rbcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    07AAL45
    Edilen teşekkür: 421

sigarayı bırakmak isteyen arkadaşlara allen carl yontemini oneririm hem bedava hem en etkili yontem ayrıca sigarayı bırakıp tekrar baslamasını onleyen tek yontem diyebilirim bir videosu var googda onu biz izleyin daha sonra kitabını alıp okuyun bırakmazsanız gelin yuzume tukurun bu kadar açık ve net soyluyorum donanimhaberde bu yontemler yüzlerce kişi bıraktı tabi saçma ben bırakmam diyen kişilerde oldu ama yüzde oranı yüzde seksenlerde bu da çok büyük bir oran bence. Ben bu yöntemle 3 yıldır sigara içmiyorum sigara içilen ortamda duramıyorum. Bırakmak isteyen arkadaşlar sadece ilk hafta zorlu geçiyor onun harici çok rahat emin olun .

Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

Sigarayı bırakmak için bence iradenizi kullanın.
    TSİ Jetta.

Osman D
    ecosi26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 151

Baya zamandır içiyorum son günlerde bıraksam mı diye düşünüp duruyordum eğer zamda geliyorsa içmenin alemi kalmadı benim için bırakırım kesin olarak bıktım zaten kendisinden...

Ziyaretci040
    Ziyaretçi Ziyaretci040 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İrade falan gerçekten saçma diyebilirim.O irade zayıfladığı anda çoğu arkadaş sarılıyor tekrar sigaraya.Mühim olan gerçekten bırakmak istiyor musunuz? Yoksa severek mi içiyorsunuz?Zaten bırakmak istiyorsanız elinizden gelen herşeyi yapıcaksınızdır.

Ziyaretci036
    Ziyaretçi Ziyaretci036 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sigara zammı= kaçak sigara kullanımı=teröre destek

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Misafir047
    Ziyaretçi Misafir047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

valla zam gelirse ankarada itfaye meydanında kiloyla tütün alır kendim sararım çok daha ucuza geliyor ama tabiiki bırakmak en güzeli

erhan denizli
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri

Champix

Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

Alıntı NOZER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İrade falan gerçekten saçma diyebilirim.O irade zayıfladığı anda çoğu arkadaş sarılıyor tekrar sigaraya.Mühim olan gerçekten bırakmak istiyor musunuz? Yoksa severek mi içiyorsunuz?Zaten bırakmak istiyorsanız elinizden gelen herşeyi yapıcaksınızdır.
    Saçma mı iradesi olmadan sigara bırakan birini göster,bende sana hak veriyim
    TSİ Jetta.

erhan denizli
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri

BEN. İRADE OFF.

Dostum doktor bile söyledi bende irademin olmadığını. ilaca başlamadan önce nikotin bandı ve sakızı, akapuntur vb bi çok şeyi doktor eşliğinde yaptım. sonuç sıfır. uykudan uyanıp gece yarısı benzinliğe sigara çok almışlığım vardır.

CHAMPİX i bi araştırmanı tafsiye ederim. ilacı kullanmaya başladığında sigara içmeye devam ediyorsun. vücut kendiliğinden bırakıyor. iradeden ziyade bırakmaya hevesli olmak lazım.istemek lazım.

A. Çağ
    ametist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 159

Alıntı fuatcosar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok saygıdeğer arkadaşım. Zihniyet bu olduktan sonra bizim vergilerle daha çoook uçaklar alınır. şimdi paşa yaptı diye diğerinin yaptığını görmezden mi geleceğiz. Yada paşa yapmış buda yapsın ne olur sanki mi diyeceğiz. Bu zihniyetle bir yere varılmaz arkadaşlar. diğerinin yaptığı yanlışı yapacaksa bunun diğerinden iyi tarafı ne ki; hemen savunmaya geçtin anlamadım yani arkadaşım..
    bakın şimdi zihniyet ile başlayan kelimeleri kullandığınız anda olay başka yere çekiliyor. siz benim aklımı okumayı bırakın, müneccimlik iddanız varsa bilemem....
    benim bahsettiğim adalettir, herkese eşit davranmaktır, "o zihniyet bu zihniyet diye ayrılmamalı, ses çıkarılacaksa hepsine çıkarılmalı" mesajımı bu şekilde algılıyorsanız çok ciddi zihin ve zihniyet sorununuz var demektir.

A. Çağ
    ametist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 159

Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam eyvallah bir sürü şey yazmışsınız. havacılık konusunda sizde kendinize göre bilgilisiniz bende kendime göre bilgi sahibiyim bilmediğim her şeyide seve seve öğrenmeye hazırım. amcamın oğlu halamın kızı dayımın damadı değil mevzu, sadece "aa bu uçak" değil, sürekli görüştüğüm insanların ne kadar bu işin içinde olduklarıydı anlatmak istediğim. Pratt&Whitney doğrudan silah üretmez haklısınız savaş teknolojisi diyelim. neyse konumuzun bu olmadığını ikimizde biliyoruz.

benim herhangi bir uçak envanterim yok. evde kendi model t ve rc uçaklarım var o kadar. Bir de simülatörüm var bilgisayarımda.

737 AWACS uçaklarımız var aslında, parası ödendi, 2007 yılından beri teslim alacağız inşallah. Olay sigara zammından nerelere geldi

Son olarak "şekil" konusunda bi kaç bişey söyleyeceğim. Kimse uçağı kendine almıyor haklısınız. Parasını benden alıyor ama. Benim derdim bu. Benim paramla "şekil" yapan adama her türlü sinirlenirim en doğal hakkımdır. Uluslararası arena da büyük uçakla şekil yapacak kadar zengin bir ülkeysek eğer, asgari ücret 730 lira, açlık sınırı 1000 küsür lira. Şimdi size şunu soracağım, bir patron düşünün Ferrarisi var, "şekli" 10 numara. yanında çalıştırdığı adamlar açlıktan dökülüyor. Biriside kalkıp demezmi , hemşerim sendeki keyif paşada yok ama adamların açlıktan ölecek.

Eğer "şekil" yapacaksa zat-ı ali, o şekil yapacağı adamlara yeni aldığı uçağını göstereceğine, bakın ağalar benim memleketimde aç adam yok, işsiz adam yok, evsiz damsız adam yok, geleceğinden umutsuz nesil yok diyerek şekil yapsın. Hanginizde böyle uçak var diye böbürleneceğine, hanginizin halkının başı benimki kadar dik diyebilsin. diyebilir mi? yerseniz..
    haklısınız, konu başka yere gidiyor. mamafih burada kişilerle uğraşmanın manası yok diyorum inatla.. o gider bu gelir. inşallah da gider başkası gelir. ama ne kadar kızsam da beni temsil etmektedir, en iyi şekilde etmelidir. sonuçta şahsa değil makama alınıyor, bence sakıncası yoktur. bakarsınız o uçağı kullanmak size de nasip olur

yerseniz demişsiniz ya, yemeyiz, merak etmeyin. sizin söylediğiniz gibi bir ülke yok bu dünyada, çok zorlasanız üç tane kuzey ülkesi söylersiniz belki, onların da başlarında ne belalar olduğu ortada, merak eden ( sanma ya eden olsun) o ülkelerin basın organlarını takip eder bir kaç gün , öğrenir.

ayrıca, sözüm size değil yanlış anlamayın, paşaların tanker uçakları bozup binek aracına dönüştürdüğünü yazdım ya, beni ötekileştirenler, zihnimi okuyan müneccimler çıktı ama kimse de "hakikaten mi, ne zaman olmuş, inanmam bu üklenin GK başkanının, hava kuvvetleri komutanının böyle bir şey yapabileceğine" demedi ya, yanarım ona yanarım.

Kadir Fota
    fota - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 *** 83
    Edilen teşekkür: 243

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç içmedim hanımda içmiyor komple yeşilay
    aynen hocam

Birkan GENÇ
    Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    61 TS
    Edilen teşekkür: 799

Alıntı izoci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saçma mı iradesi olmadan sigara bırakan birini göster,bende sana hak veriyim
    laga luga yapma ulan
    ╗ ╔╗
    ║║
    ╗ ║║
    ╔═══╗ ║║
    ║╚═══╝║ ║║
    ╚╝

Rafet KURT
    rafetkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Parlak Beyaz
    Edilen teşekkür: 78

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Alıntı rafetkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Resimler harika

Sent my iPad 2 using

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon