crysis 2 de takıldım kaldım... geçemedim bir türlü...
Arjadaşlar
paraya kıydım gittim dıablo 3 aldım...
Oyunu yükledim...ancak 2 gün sonra oyun btti....
Resmen şok oldum...hayalkırıklığı yaşadım...o kadar paraya karşı 2 günde biten oyun....
60 euro ya bir üst versionu satın alabilirmişim...öyle diyor...her bir bölüm için o kadar para veremem...
Valla eski dıablo 2 yi mumla aradım....
Alacak olan varsa...almasın....tavsiye etmiyorum...kesinlikle o parayı hak etmyor...
Böyle olacağını bilsem çalışan bir cracklı cd arardım....
crysis 2 de takıldım kaldım... geçemedim bir türlü...
World of warcraft
starcraft
d3 alayını oynuyorum ben
bütün herşeyi bitirdim + tek başıma rahat rahat farm yapıyorum inferno seviyesinde bütün her yerde
bu arada oyuna pvp gelecek o yüzden sıkıcı gelmesi normal o geldikten sonra akar he şöyle birşey daha var diablo 3 tamamen para kazanmak amaçlı yapılan bir oyun 1 i 2 yi oynayanlar sevmez bu yüzden
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
D3te pvp olayları zaten açık değilmi şu anda? Benim arkadaşlar takılıyorlar ama emin değilim.
Birde AH'de gerçek para ile item satın alınabilmesi işin cılkını çıkartmış. Çinli farmerler iyice zengin olacaklar.
Ben baktım çok beğenmedim ve o akdar para vermekte zor geldi açıkcası Wowdan sonra. Gerçi onunda MOP paketini almadım henüz öyle bekliyor account.
For the Horde!
yeni diabloyu oynamadım.. ama arkadaş çevremin bir kısmı oyunu aldı oynadı.. oynuyor.. ben onlarda görüp beğenmedim.. wow oynuyordum hatta lichking paketinde gayet iyiydik ama onuda bıraktım.. cataclysm i almadım.. arada starcraft a giriyorum sadece starcraft alsaydın abioynardık beraber
![]()
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
2000 yılından beri diablo oynarım. d3 ü de aldım oynuyorum. bende pek beğenmedim ama yine de oynuyorum. ama favorim d2 lod 1.09
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Yazmayı unutmuşum
battle tag
Draniela #2607
her türlü farm itinayla yapılır(Aoe wizard)
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
crysis callf madefalan fılan onları kitabini yazdım
![]()
abi bu köprü olan yermi? otelin yanında bekleyen bir tır var mı? eğer dediğim yerse köprünün altında kumanda merkezi var oraya gidip askerleri öldürüp arabayı alıp devam etmen gerekiyor..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
yok değil.. yüksek bir binadayım... bütün seffleri öldürdüm... sonra balkon gibi bir yere çıkıyorum... oradan başka yer yok... karşıda bir uzay aracı daireler çizerek uçuyor...
heh anladım abi. bende delirmiştim orda. aşağıda bi yer var oraya inip ordan karşı binanın çatısına atlıyorsun. sonra aşağıya inip helikoptere binip final bölümüne geçiyorsun. bende epey uğraşmıştım aşağı nerden indiğimi hatırlayamadım şu an. ama asansör boşluğundan atlamış olabilirim. bir girip bakayım oyuna şimdi![]()
Muhammad Ali Clay
valla yaklaşık 6 ay önce bıraktım oynamayı... geçemeyince o bölümü...
abi dediğin yeri anladım. şu an girdim oyuna o bölümü oynuyorum. küllerinden doğan gibi bi ismi var sanırım bölümün. balkona çıkıp nesneleri işaretledin mi? uçakların gelip vurması için? balkona çıkarsan eğer göreceksin karşıda bir bina var, binanın üzerinde araba reklamı var bi tane, "nakanwa" gibi bişeyler yazıyor. oraya ulaşmak amaç. bende daha ulaşamadım. ulaşınca yazıcam![]()
Muhammad Ali Clay
bende giriyorum şimdi....
hatta buldumorada salon gibi bi yer var abi ahşap merdivenli filan. oraya atlayıp merdivenlerden üst kata çıkıyorsun. sonra karşı binanın çatısına atlayınca zaten Tara Streetland isimli abla seni yönlendiriyor. Yalnız o çatı bayağı karışık onlarca sef var.. İnşallah dediğin yerdir
![]()
Muhammad Ali Clay
valla şimdi girdim oyuna fakat oyunu sıfırlamışlar yeniden en baştan başlıyorum...
şansa bak ya.. ama bir iki yer var abi böyle çıkışı bulmanın çok zor olduğu, onları bilince çabuk ilerleniyor![]()
Muhammad Ali Clay
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri