sigara içenler ne yapsak diye düşünüyorken ben içmediğim için kafam rahat![]()
ne güzel, 30tl olsun.
20 yıl günde 1-2 paket içiyordum. bırakmak için herşeyi denedim, olmadı. bant, sakız, elektrikli sigara, akapuntur vb hepsini denedim. kolumda bant, ağzımda nikotin sakızı, elimde sigara vardı.
devlet hastanesinde, sigara bırakma merkezine gittim. pirinç tanesi kadar bi hapla bıraktım olayı. kesinlikle tafsiye ederim. çevremde 6 arkadaşada tafsiye ettim ve onlarda bıraktı.
Bu pirinç tanesi kadar olan hap nedir hocam ? Sigarayı bırakmak istemeyen ama gün geçtikçe sağlığından olan birine çaktırmadan 3-5 pirinç tanesi yedirip içirsek bırakırmı acaba ?Yoksa kendi arzu ve isteğide önemlimi ??
çok saygıdeğer arkadaşım. Zihniyet bu olduktan sonra bizim vergilerle daha çoook uçaklar alınır. şimdi paşa yaptı diye diğerinin yaptığını görmezden mi geleceğiz. Yada paşa yapmış buda yapsın ne olur sanki mi diyeceğiz. Bu zihniyetle bir yere varılmaz arkadaşlar. diğerinin yaptığı yanlışı yapacaksa bunun diğerinden iyi tarafı ne ki; hemen savunmaya geçtin anlamadım yani arkadaşım..
Konu SteinGP tarafından (13/09/2012 Saat 02:49 ) değiştirilmiştir.
Hemen açıklayım dostum. devlet hastanesinde sigara bırakma merkezine gittiğimde doktora söylediğim ilk şey, "bana sakın kafada bitireceksin muhabbeti yapma, bende kafa yok. olsaydı zaten bırakırdım" dedim.aynı anda kolumda nikotin bandı, ağzımda nikotin sakızı ve elimde sigara olan birisiydim. Kartal Yavuz Selim hastanesi, sigara bırakma merkezi, göğüs hastalıkları doktorundan randövü alarak gittim.
İlacın adı champix. almanyadan ithal gelen bi ilaç.sabah akşam tok karnına 3 ay boyunca alınan bi ilaç.ilacın güzelliği sigarayı bırakmıyorsun, içmeye devam ediyorsun. 12-14. günde vücut kendiliğinden bırakıyor. sanki sigarayı yeni içmiş hissi veriyor.bünyeye bağlı olarak 1 aya kadar da uzayabiliyor.doktor bana ilacın mantığını "her insanda sigara isteme merkezi farklı yerde. ilaç sigarayla birlikte o yeri öğreniyor ve körlüyor" olarak açıkladı. devlet hastanesinde bu ilaç ücretsiz veriliyordu. ilacı alıp kullanmayan çok kişi oldu. uyanık vatandaşımız devletten beleşe alıp eczanelere satması gibi israf nedenlerinden dolayı devlet ilacı kesip, muadilini vermeye başladı. ilaç eczanede 180tl.
dostum ben bu ilacım pazarlamacısı değilim. herhangibir sigara bırakma merkezinde göğüs hastalıkları doktoruna gidip bu ilaç hakkında bilgi alabilirsin. 11 aydır içmiyorum. bıraktığımdan beri ne isteme, ne sinir stres hiç bişey yaşamadım.
Konu erosistanbul tarafından (13/09/2012 Saat 03:17 ) değiştirilmiştir.
sigarayı bırakmak isteyen arkadaşlara allen carl yontemini oneririm hem bedava hem en etkili yontem ayrıca sigarayı bırakıp tekrar baslamasını onleyen tek yontem diyebilirim bir videosu var googda onu biz izleyin daha sonra kitabını alıp okuyun bırakmazsanız gelin yuzume tukurun![]()
bu kadar açık ve net soyluyorum donanimhaberde bu yontemler yüzlerce kişi bıraktı tabi saçma ben bırakmam diyen kişilerde oldu ama yüzde oranı yüzde seksenlerde bu da çok büyük bir oran bence. Ben bu yöntemle 3 yıldır sigara içmiyorum sigara içilen ortamda duramıyorum. Bırakmak isteyen arkadaşlar sadece ilk hafta zorlu geçiyor onun harici çok rahat emin olun .
Sigarayı bırakmak için bence iradenizi kullanın.![]()
TSİ Jetta.
Baya zamandır içiyorum son günlerde bıraksam mı diye düşünüp duruyordum eğer zamda geliyorsa içmenin alemi kalmadı benim için bırakırım kesin olarak bıktım zaten kendisinden...
İrade falan gerçekten saçma diyebilirim.O irade zayıfladığı anda çoğu arkadaş sarılıyor tekrar sigaraya.Mühim olan gerçekten bırakmak istiyor musunuz? Yoksa severek mi içiyorsunuz?Zaten bırakmak istiyorsanız elinizden gelen herşeyi yapıcaksınızdır.![]()
valla zam gelirse ankarada itfaye meydanında kiloyla tütün alır kendim sararım çok daha ucuza geliyor ama tabiiki bırakmak en güzeli
Champix
BEN. İRADE OFF.
Dostum doktor bile söyledi bende irademin olmadığını. ilaca başlamadan önce nikotin bandı ve sakızı, akapuntur vb bi çok şeyi doktor eşliğinde yaptım. sonuç sıfır. uykudan uyanıp gece yarısı benzinliğe sigara çok almışlığım vardır.
CHAMPİX i bi araştırmanı tafsiye ederim. ilacı kullanmaya başladığında sigara içmeye devam ediyorsun. vücut kendiliğinden bırakıyor. iradeden ziyade bırakmaya hevesli olmak lazım.istemek lazım.
bakın şimdi zihniyet ile başlayan kelimeleri kullandığınız anda olay başka yere çekiliyor. siz benim aklımı okumayı bırakın, müneccimlik iddanız varsa bilemem....
benim bahsettiğim adalettir, herkese eşit davranmaktır, "o zihniyet bu zihniyet diye ayrılmamalı, ses çıkarılacaksa hepsine çıkarılmalı" mesajımı bu şekilde algılıyorsanız çok ciddi zihin ve zihniyet sorununuz var demektir.
haklısınız, konu başka yere gidiyor. mamafih burada kişilerle uğraşmanın manası yok diyorum inatla.. o gider bu gelir. inşallah da gider başkası gelir. ama ne kadar kızsam da beni temsil etmektedir, en iyi şekilde etmelidir. sonuçta şahsa değil makama alınıyor, bence sakıncası yoktur. bakarsınız o uçağı kullanmak size de nasip olur![]()
yerseniz demişsiniz ya, yemeyiz, merak etmeyin. sizin söylediğiniz gibi bir ülke yok bu dünyada, çok zorlasanız üç tane kuzey ülkesi söylersiniz belki, onların da başlarında ne belalar olduğu ortada, merak eden ( sanma ya eden olsun) o ülkelerin basın organlarını takip eder bir kaç gün , öğrenir.
ayrıca, sözüm size değil yanlış anlamayın, paşaların tanker uçakları bozup binek aracına dönüştürdüğünü yazdım ya, beni ötekileştirenler, zihnimi okuyan müneccimler çıktı ama kimse de "hakikaten mi, ne zaman olmuş, inanmam bu üklenin GK başkanının, hava kuvvetleri komutanının böyle bir şey yapabileceğine" demedi ya, yanarım ona yanarım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri