Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu ve diğer goruntuler , benımde meslek geregı bol bol ızledıgım goruntuler. o ortamında ıcınde gıdıp gelıyoruz. bırseyler dıkkatınızı cektımı goruntulerde. sılah seslerı???? yolda mayın dosenen yer??? btr nın patladıgı yerdekı toprak rengı??? bırde askerlerın ortak hareketı? annesının yalnıs tarafından cıkan bır sahıs bıle bır adet kamera ıle bunu cekmıs... oncekı paylasımlarımda demıstım... bu adamlar kalles... savası kalleslıge cevıren adamla savasamazsın dıye... ıste görün. atıp tutmakla askerı hukumetı suclamakla helıkopter almakla olmaz bu ıs. arazıye bak. karsındakı serefszıse sende ******** olmak zorundasın. o senı kım oldugunu onemsemeden vuruyor mu evet. sende kım oldugunu onemsemeden vuracaksın. bu kadar basıt. sen karsındakınden once tetıge basmazsan o senı kesın öldürüyorsa bekleyemezsın. ama savcın hakımın de arkanda olacak... yoksa ananın adı babanın adı dıye baslayıp - o adamın coban olmadıgını nerden bılıyorsun--- sorusunu duyarsan bıtarafına bırsey kacmıs gıbı kalıyorsun savcının karsısında. savasın agır yüzü sudur. kurunun yanında daıma yasta yanar. benden yas yanıyorsa ondan da yanacak. asker zamanında kullandıgı yetkı ıcın bugun hapıste. polıs oyle.. acılım adına yok olup gıden bedenler canlar... uzuluyorum ama ... sakın olmaya calısıyorum ... olamıyorum... patlattıgı aracta belkı askerdekı kardesı var ********ın.
evet onlara onlar gibi cevap vereceksin sana kesinlikle katılıyorum onun için özel harekatçılar belki yanlış şeyler yaptılar ama terörün kökünü kazımasına ramak kalmıştı..