Evet yine seçim sonucu haritasında kırmızı renkle gösterilen sahil şerdinde yaşayan arkadaşların çoğu yine orduya hiç suç bulmamışlar malesef.Tüm suçlu hükümet,ergenekonda palavradan ibaret zaten.(Aynen her konuda adaletten yana dem vuran fenerbahçe taraftarı gibi ,söz konusu kendi çıkarları olduğunda bütün suçlamalar yersiz,bütün deliller sahte,bütün yaşanan süreç kurumları yıpratmak için oynanan bir oyun değil mi?)
Peki ben de soruyorum;Yıllardır pusu kurmak için bulunmaz bir mekan sunan bu dağ geçitlerinden geçerken her sene onlarca asker şehit olmasına rağmen neden helikopter gibi hava araçları ile sevkiyat yapılmaz da askeri araçlarla sevkiyat yapılır?
Bu teröristler pusu kurmak için aylarca bu dağlarda pusuda mı yatıyorlar yoksa sevkiyatın yapılacağı gün içeriden istihbarat mı alıyorlar?
Olay olduktan hemen sonra ortalıkta cirit atan helikopterler masraflı olmuyor da asker sevkiyatı yapan helikopterler mi masraflı oluyor?
Gerçi ben kime anlatıyorum ki zaten bu sitede birçok kişi biz onları çoban zannettik diyen komutana bile her koşulda destek vermeye hazır .Onun için bu konular da fazla cevap yazmayacağım zaten.Xnode arkadaşımız güzel yazardı ama hiç de laf anlatamazdı bazı kişilere.En sonunda siteden ayrıldı.Ben de bu dostluk ortamını kaybetmek istemiyorum.
Yer imleri