Sayfa 3/3 İlkİlk 123
55 sonuçtan 41 ile 55 arası

Konu: Yazıklar Olsun...! İsyan Edesim Var artık ...!!!

Mehmet U.
    LTAB Riddle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 122

Arkadaşlar bu resmi bi propaganda bence bu siteden de silin . Adamların çekerken bir amacı vardı bu amaca bilerek veya bilmeyerek hizmet etmeye gerek yok.

Olaya gelirsek en teknolojik ekipmanınız dahi olsa Hakkari çok farklı bi yer. Görüntünü çekildiği yerde helikoper dikkat ederseniz vadi arasından geçiyor sebep füze tehdidi(yerden havaya füzelerin belli bir açı ile tutulması gerekir negatif açıda atış yapmaz) + bu helikopterler bu amaç için yapılmamış Amerikan Deniz Kuvvetleri deniz seviyesinde kullanıyor, Hakkari helikopterin limitini sonuna kadar zorluyor ve ne yazık ki henüz o coğrafya için yapılmış bir helikopterimiz yok . Hafta içi Mangusta p6 uçuş denemesini tamaladı kısmetse 2013 de üretiminde ana yüklenicisi olduğumuz helikopterler gelecek

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Haber sitelerinde çok üzücü yorumlar gördüm. O bölgede(Halkın desteğiyle) kafasına bişey yapmayı koyan mayını döşer, patlatır, çeker .. buna önlem almanız şu şartlarda çok zor mevcut yasalarla sadece azaltabilirsiniz. Ve ne yazık ki demokratik olmak adına başımızdakiler azaltma yolunu seçiyor.

Çözüm nasıl olabilir. 1)Köyleri boşaltırsınız , ilçe ve şehir yolları dışında araziye çıkan herkesi terörist kabul edersiniz şehri ve ilçeleri korursunuz.2)Kuzey Irak a girip belki 100lerce şehidi kabullenip yuvalarını başlarına yıkarsınız.3) İsrail metodunu örnek alıp eylem yapanın ailesini süründürürsün, sınır dışı edersin.. (Soysuz oldukları için bunun işe yarama ihtimali az)

+ Unutmamak lazım bu iş sadece ordu ile çözülmez. Önce şehirde destekçilerini süpürmek gerek.
    "Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir."
    (John Christian)

2. Bu mesajı için 2 kişi Riddle'ye teşekkür etti:

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Evet yine seçim sonucu haritasında kırmızı renkle gösterilen sahil şerdinde yaşayan arkadaşların çoğu yine orduya hiç suç bulmamışlar malesef.Tüm suçlu hükümet,ergenekonda palavradan ibaret zaten.(Aynen her konuda adaletten yana dem vuran fenerbahçe taraftarı gibi ,söz konusu kendi çıkarları olduğunda bütün suçlamalar yersiz,bütün deliller sahte,bütün yaşanan süreç kurumları yıpratmak için oynanan bir oyun değil mi?)
    Peki ben de soruyorum;Yıllardır pusu kurmak için bulunmaz bir mekan sunan bu dağ geçitlerinden geçerken her sene onlarca asker şehit olmasına rağmen neden helikopter gibi hava araçları ile sevkiyat yapılmaz da askeri araçlarla sevkiyat yapılır?
    Bu teröristler pusu kurmak için aylarca bu dağlarda pusuda mı yatıyorlar yoksa sevkiyatın yapılacağı gün içeriden istihbarat mı alıyorlar?
    Olay olduktan hemen sonra ortalıkta cirit atan helikopterler masraflı olmuyor da asker sevkiyatı yapan helikopterler mi masraflı oluyor?

Gerçi ben kime anlatıyorum ki zaten bu sitede birçok kişi biz onları çoban zannettik diyen komutana bile her koşulda destek vermeye hazır .Onun için bu konular da fazla cevap yazmayacağım zaten.Xnode arkadaşımız güzel yazardı ama hiç de laf anlatamazdı bazı kişilere.En sonunda siteden ayrıldı.Ben de bu dostluk ortamını kaybetmek istemiyorum.

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Serdar Kürkçü
    SRDR KRKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    50 ES - 05 ES
    Edilen teşekkür: 630

Alıntı Riddle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu resmi bi propaganda bence bu siteden de silin . Adamların çekerken bir amacı vardı bu amaca bilerek veya bilmeyerek hizmet etmeye gerek yok.

Olaya gelirsek en teknolojik ekipmanınız dahi olsa Hakkari çok farklı bi yer. Görüntünü çekildiği yerde helikoper dikkat ederseniz vadi arasından geçiyor sebep füze tehdidi(yerden havaya füzelerin belli bir açı ile tutulması gerekir negatif açıda atış yapmaz) + bu helikopterler bu amaç için yapılmamış Amerikan Deniz Kuvvetleri deniz seviyesinde kullanıyor, Hakkari helikopterin limitini sonuna kadar zorluyor ve ne yazık ki henüz o coğrafya için yapılmış bir helikopterimiz yok . Hafta içi Mangusta p6 uçuş denemesini tamaladı kısmetse 2013 de üretiminde ana yüklenicisi olduğumuz helikopterler gelecek

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Haber sitelerinde çok üzücü yorumlar gördüm. O bölgede(Halkın desteğiyle) kafasına bişey yapmayı koyan mayını döşer, patlatır, çeker .. buna önlem almanız şu şartlarda çok zor mevcut yasalarla sadece azaltabilirsiniz. Ve ne yazık ki demokratik olmak adına başımızdakiler azaltma yolunu seçiyor.

Çözüm nasıl olabilir. 1)Köyleri boşaltırsınız , ilçe ve şehir yolları dışında araziye çıkan herkesi terörist kabul edersiniz şehri ve ilçeleri korursunuz.2)Kuzey Irak a girip belki 100lerce şehidi kabullenip yuvalarını başlarına yıkarsınız.3) İsrail metodunu örnek alıp eylem yapanın ailesini süründürürsün, sınır dışı edersin.. (Soysuz oldukları için bunun işe yarama ihtimali az)

+ Unutmamak lazım bu iş sadece ordu ile çözülmez. Önce şehirde destekçilerini süpürmek gerek.

Oralarda Devletmi Kaldı Şehir Destekçilerini Süpüreceksin Yüksekovaya Gittiysen Bilirsin Türkiye Cumhuriyeti Devleti Karakol Askeriye Den İbaret Gerisi Teksas... Maalesef...

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet U.
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet yine seçim sonucu haritasında kırmızı renkle gösterilen sahil şerdinde yaşayan arkadaşların çoğu yine orduya hiç suç bulmamışlar malesef.Tüm suçlu hükümet,ergenekonda palavradan ibaret zaten.(Aynen her konuda adaletten yana dem vuran fenerbahçe taraftarı gibi ,söz konusu kendi çıkarları olduğunda bütün suçlamalar yersiz,bütün deliller sahte,bütün yaşanan süreç kurumları yıpratmak için oynanan bir oyun değil mi?)
    Peki ben de soruyorum;Yıllardır pusu kurmak için bulunmaz bir mekan sunan bu dağ geçitlerinden geçerken her sene onlarca asker şehit olmasına rağmen neden helikopter gibi hava araçları ile sevkiyat yapılmaz da askeri araçlarla sevkiyat yapılır?
    Bu teröristler pusu kurmak için aylarca bu dağlarda pusuda mı yatıyorlar yoksa sevkiyatın yapılacağı gün içeriden istihbarat mı alıyorlar?
    Olay olduktan hemen sonra ortalıkta cirit atan helikopterler masraflı olmuyor da asker sevkiyatı yapan helikopterler mi masraflı oluyor?

Gerçi ben kime anlatıyorum ki zaten bu sitede birçok kişi biz onları çoban zannettik diyen komutana bile her koşulda destek vermeye hazır .Onun için bu konular da fazla cevap yazmayacağım zaten.Xnode arkadaşımız güzel yazardı ama hiç de laf anlatamazdı bazı kişilere.En sonunda siteden ayrıldı.Ben de bu dostluk ortamını kaybetmek istemiyorum.

Yunus arkadaşım araban 1.4 Fire

20.000 de bakıma girer . 1 saat sürer alırsın geri

Skorsky dediğin helikoper 100-500-1000 .. saatte bakıma girer araba gibi 1 saatte değil 1 ay sonra çıkar bakımdan. Elinde 70 tane varsa bunların 30 tanesi bakmda kalmak durumunda, yeni yetişen pilotların eğitimi düş bi 10 daha kaldımı sana 30 tane skorsky zaten onlarında hepsi bölgede o insanlar kelle koltukta uçuyo merak etme.

+ Skorksy uçurmak için yanına Eskor kobra vermen gerekir kaç tane kobran var ? ben burda söylemeyim googledan bak ama iki elin parmağından az olduğunu bil .

Senelerdir mecliste bekleyen ATAK helikopteri ve Genel Maksat Helikopteri ihalesi var 1995 de alalım demişiz sene 2011 helikopter yok . 2013 de gelecek diyoruz.

Şimdi Yunus gel sen taşı Helikopterle ordaki 100.000 askeri (Bu arada Skorsky hava şartına göre deniz seviyesinde maksimum 25- hakkari de çoğu zaman 10 kişi taşıabilir )

+ Mi 17 Jandarma helikopterleri 1960 yapımı , lazım diye hurdadan çıktılar uçuyolar . Şimdi gel suçla ...Nede olsa çok bilgin var bu konuda.

Alıntı SRDR KRKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oralarda Devletmi Kaldı Şehir Destekçilerini Süpüreceksin Yüksekovaya Gittiysen Bilirsin Türkiye Cumhuriyeti Devleti Karakol Askeriye Den İbaret Gerisi Teksas... Maalesef...
    Serdar bölgenin her yerini biliyorum ve inan yapılan yorumlar beni orda gördüklerimden fazla kırıyor. Bu ülkede herkes futbol yorumcusuydu o iş bitti, şimdi askeri uzmanda olacak...
    Konu Scottie tarafından (10/09/2011 Saat 01:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood. çoklu alıntı özelliğini kullanınız.
    (John Christian)

8. Bu mesajı için 2 kişi Riddle'ye teşekkür etti:

Serdar Kürkçü
    SRDR KRKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    50 ES - 05 ES
    Edilen teşekkür: 630

Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Olay Sonrası Helikopter Pusu Atsa Olur. Ne Çevre Güvenliği Yine Yok Adamlar İstese Ambulans Şöförleri Ve Gelenler Dahil Hepsini RPG İle Vururlardı. + O Helikopteride O Mesafede İndirebilirlerdi. Bu Yaşananlar Bile Profosyonel Olamadığımızı Gösteriyor. Ayrıca Bu Gibi Videoları Gizlemenin Sakalamanın Mantığı Yok. Yapılan Yanlışları Herkes Görmeli Askerde Devlette Ders Çıkarılmalı...

Serdar bölgenin her yerini biliyorum ve inan yapılan yorumlar beni orda gördüklerimden fazla kırıyor.
    Ama Memet Şu Yaşananlar Hiç Hoş Değil. İnsanın Kamikaze Olası Geliyor Yha...
    Hava Operasyonu Düzenlendi 150 Ölü Var Dediler. Hiçbir Yerde Göremedik 150 Leşi + Terör Sitelerinde Bile Böle Bişi İlan Edilmedi. O Şerefsizler Bir Tane Adama Kaybetseler Bile Nete Fotoğrafını Koyup Şehit Yazıolar Utanmadan...
    Konu Scottie tarafından (10/09/2011 Saat 01:05 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood. çoklu alıntı özelliğini kullanınız.

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet U.
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı SRDR KRKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ama Memet Şu Yaşananlar Hiç Hoş Değil. İnsanın Kamikaze Olası Geliyor Yha...
    Hava Operasyonu Düzenlendi 150 Ölü Var Dediler. Hiçbir Yerde Göremedik 150 Leşi + Terör Sitelerinde Bile Böle Bişi İlan Edilmedi. O Şerefsizler Bir Tane Adama Kaybetseler Bile Nete Fotoğrafını Koyup Şehit Yazıolar Utanmadan...

Hocam F-16 10.000 feetten atar gider , Toplar zaten görmüyor. Görüntü alacaksan gireceksin oraya. O söylenen rakamların çoğu doğru bilgi teröristlerin telsiz konuşmalarından, Kuzey Iraktan gelen bilgilerden, çeşitli haber kaynaklarından toplanan sayılar .Gerçek sayı; ama 150 olsa ne 1000 olsa tek hücerli canlılar 10 ar 10 ar çoğalıyor...
    (John Christian)

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

aşkın oğuz
    askin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777
    Edilen teşekkür: 63

Hocam F-16 10.000 feetten atar gider , Toplar zaten görmüyor. Görüntü alacaksan gireceksin oraya. O söylenen rakamların çoğu doğru bilgi teröristlerin telsiz konuşmalarından, Kuzey Iraktan gelen bilgilerden, çeşitli haber kaynaklarından toplanan sayılar .Gerçek sayı; ama 150 olsa ne 1000 olsa tek hücerli canlılar 10 ar 10 ar çoğalıyor...

çok doğru söylüyorsunuz. amip gibi çoğalıyorlar... duyduğuma göre çukurcaya 10-15 km mesafedeki o çeşmeden, çok değil 5 sene öncesine kadar askerler polisler su doldurmaya gelirlermiş...ve o zamanda da olmuş pusu şimdi de...

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Özgür TÜRKOĞLU
    ozay06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 148

Benim ülkemin terör sorunu tüm sıcaklığı ile dururken israile erkeklik yapanları kınıyorum Madem insan hakları sizin için çok önemli o zaman kendi insanlarından şehit ailelerinin insan haklarınıda gazzedekilerin hiç yoksa 10 da 1 i kadar düşünün Madem israile bu kadar düşmandın neden tüm ülkenin iletişim-telekom alt yapısını israile peşkeş çektin Yoksa israil şirketlerinden milyonlarca dolar rüşvet mi alındı?
    Bu koca coğrafyanın ortasında istediğini istediği gibi yapan kendine güvenen arkasında çok büyük güçlerinin olduğu israili sen one minute dedin diye mi batıracaksın? Bir taraftan israile erkeklik yapma derdine düşüyorsun bir taraftandan israilin en büyük güç kaynağı amerikanın yalamadığın yerini bırakmıyorsun Bir taraftan pkk ile mücadele yapıyorum diye burada erkekleniyorsun bir taraftan pkk nın en büyük destekçisi amerikanın kucağına oturuyorsun

Mustafa Temiz
    Fiat Tipo Slx 1.6 ie / AC Scratch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 29

Arkadaşım Filistin liler müslümanda Irak lılar müslüman değilmi ? Neden Amerika Irak a saldırdığında Irak a destek olmadın ?
    Sözde Filistin e gıda götüren gemi neden demir misketlerle doluydu ? Neden gemide Türk bayrağı değilde Filistin bayrağı dalgalanıyordu ? Israil gemi Türkiye den çıkmadan uyarıp yollamayın vururuz demesine rağmen niye o gemiyi savunmasız çıkardın ? Sen neden Kaddafi nin ödemesi gereken paraları çıkıp ödüyorsun ? Senin Türkiye de aç sefil yoksul vatandaşın yokmuda gidip Somali ye yardım götürüyorsun ? Ramazanda milleti duygularını sömürüp trilyonlarca yardımın ne kadarı Somali ye gittiğide belli değil. PKK la mücade felen ettiğide yok. Dağı taşı bombalatıyor anca. Daha öncedende seçim öncesi Güneş Operasyonu yaptı sözde 100 lerce terörist öldürmüştü. 5 ay önce Hakkari Çukurca da yiğenim askerliğini bitirip geldi. Askeri taşlıyan saldıranlara silah bile doğrultmamızı engelliyorlar orda diyor. Ama adamada helal olsun Türkiye nin yarısını kandırıp oylarını alabiliyor. Türk insanındada var suç. Şehit aileleri bunların düzenlediği yemeklere gidip hahahahihihi liderimiz bizi yemege çagırdı diye bi kase çorbaya herşeyi unutuyorlar. Olan şehitlere oluyor 20-21 yaşında canlarından oluyorlar.
    Konu Scratch tarafından (10/09/2011 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir.
    Rakı - şarap gâvurluksa,
    Deniz gâvurluksa, ve karşısında batarken izlemek güneşi..
    Aşk gavurluksa, ve sevdiğinin elini tutarak kordonda dolaşmak,
    İzmir'lilik gavurluksa, ve özgürlüğe düşkün olmak, kimse tarafından kısıtlanmak istememekse
    Ben gavurun önde gideniyim, yazın en büyük harflerle.BEN İZMİRLİYİM...

Özgür TÜRKOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz

Mustafa bey Benim yazacaklarımı aklımdan geçenleri yazamadıklarımı aynen yazmışsınız da cümleye başlarken bana niye kızdınız onu anlayamadım
    Sizinle en ufak bir ayrışma noktamız bile yok

Mustafa Temiz
    Fiat Tipo Slx 1.6 ie / AC Scratch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 29

Alıntı ozay06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mustafa bey Benim yazacaklarımı aklımdan geçenleri yazamadıklarımı aynen yazmışsınız da cümleye başlarken bana niye kızdınız onu anlayamadım
    Sizinle en ufak bir ayrışma noktamız bile yok
    Yok yanlış anladınız size hitaben değil malum kişiye hitaben yazdım
    Rakı - şarap gâvurluksa,
    Deniz gâvurluksa, ve karşısında batarken izlemek güneşi..
    Aşk gavurluksa, ve sevdiğinin elini tutarak kordonda dolaşmak,
    İzmir'lilik gavurluksa, ve özgürlüğe düşkün olmak, kimse tarafından kısıtlanmak istememekse
    Ben gavurun önde gideniyim, yazın en büyük harflerle.BEN İZMİRLİYİM...

ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

bu ve diğer goruntuler , benımde meslek geregı bol bol ızledıgım goruntuler. o ortamında ıcınde gıdıp gelıyoruz. bırseyler dıkkatınızı cektımı goruntulerde. sılah seslerı???? yolda mayın dosenen yer??? btr nın patladıgı yerdekı toprak rengı??? bırde askerlerın ortak hareketı? annesının yalnıs tarafından cıkan bır sahıs bıle bır adet kamera ıle bunu cekmıs... oncekı paylasımlarımda demıstım... bu adamlar kalles... savası kalleslıge cevıren adamla savasamazsın dıye... ıste görün. atıp tutmakla askerı hukumetı suclamakla helıkopter almakla olmaz bu ıs. arazıye bak. karsındakı serefszıse sende ******** olmak zorundasın. o senı kım oldugunu onemsemeden vuruyor mu evet. sende kım oldugunu onemsemeden vuracaksın. bu kadar basıt. sen karsındakınden once tetıge basmazsan o senı kesın öldürüyorsa bekleyemezsın. ama savcın hakımın de arkanda olacak... yoksa ananın adı babanın adı dıye baslayıp - o adamın coban olmadıgını nerden bılıyorsun--- sorusunu duyarsan bıtarafına bırsey kacmıs gıbı kalıyorsun savcının karsısında. savasın agır yüzü sudur. kurunun yanında daıma yasta yanar. benden yas yanıyorsa ondan da yanacak. asker zamanında kullandıgı yetkı ıcın bugun hapıste. polıs oyle.. acılım adına yok olup gıden bedenler canlar... uzuluyorum ama ... sakın olmaya calısıyorum ... olamıyorum... patlattıgı aracta belkı askerdekı kardesı var ********ın.

20. Bu mesajı için 2 kişi uzuncocuk'ye teşekkür etti:

Özgür TÜRKOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz

Alıntı Scratch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok yanlış anladınız size hitaben değil malum kişiye hitaben yazdım
    Ben anladım zaten şaka yollu sordum

alper ALPĞOLU
    ultraslan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 plaka:))
    Edilen teşekkür: 87

çok büyük bir acıyla izledim ve siz kardeşlerimin de bu acıyı paylaştığına eminim sizlerde ve yönetimden ricam bu videonun kaldırılmasıdır..zira acımızı içimizden yaşayalım ki az da olsa içimizdeki hainler gülmesin..saygılarımla
    noone knows that except both of us

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ve diğer goruntuler , benımde meslek geregı bol bol ızledıgım goruntuler. o ortamında ıcınde gıdıp gelıyoruz. bırseyler dıkkatınızı cektımı goruntulerde. sılah seslerı???? yolda mayın dosenen yer??? btr nın patladıgı yerdekı toprak rengı??? bırde askerlerın ortak hareketı? annesının yalnıs tarafından cıkan bır sahıs bıle bır adet kamera ıle bunu cekmıs... oncekı paylasımlarımda demıstım... bu adamlar kalles... savası kalleslıge cevıren adamla savasamazsın dıye... ıste görün. atıp tutmakla askerı hukumetı suclamakla helıkopter almakla olmaz bu ıs. arazıye bak. karsındakı serefszıse sende ******** olmak zorundasın. o senı kım oldugunu onemsemeden vuruyor mu evet. sende kım oldugunu onemsemeden vuracaksın. bu kadar basıt. sen karsındakınden once tetıge basmazsan o senı kesın öldürüyorsa bekleyemezsın. ama savcın hakımın de arkanda olacak... yoksa ananın adı babanın adı dıye baslayıp - o adamın coban olmadıgını nerden bılıyorsun--- sorusunu duyarsan bıtarafına bırsey kacmıs gıbı kalıyorsun savcının karsısında. savasın agır yüzü sudur. kurunun yanında daıma yasta yanar. benden yas yanıyorsa ondan da yanacak. asker zamanında kullandıgı yetkı ıcın bugun hapıste. polıs oyle.. acılım adına yok olup gıden bedenler canlar... uzuluyorum ama ... sakın olmaya calısıyorum ... olamıyorum... patlattıgı aracta belkı askerdekı kardesı var ********ın.
    evet onlara onlar gibi cevap vereceksin sana kesinlikle katılıyorum onun için özel harekatçılar belki yanlış şeyler yaptılar ama terörün kökünü kazımasına ramak kalmıştı..

Sayfa 3/3 İlkİlk 123