Yunus arkadaşım araban 1.4 Fire
20.000 de bakıma girer . 1 saat sürer alırsın geri
Skorsky dediğin helikoper 100-500-1000 .. saatte bakıma girer araba gibi 1 saatte değil 1 ay sonra çıkar bakımdan. Elinde 70 tane varsa bunların 30 tanesi bakmda kalmak durumunda, yeni yetişen pilotların eğitimi düş bi 10 daha kaldımı sana 30 tane skorsky zaten onlarında hepsi bölgede o insanlar kelle koltukta uçuyo merak etme.
+ Skorksy uçurmak için yanına Eskor kobra vermen gerekir kaç tane kobran var ? ben burda söylemeyim googledan bak ama iki elin parmağından az olduğunu bil .
Senelerdir mecliste bekleyen ATAK helikopteri ve Genel Maksat Helikopteri ihalesi var 1995 de alalım demişiz sene 2011 helikopter yok . 2013 de gelecek diyoruz.
Şimdi Yunus gel sen taşı Helikopterle ordaki 100.000 askeri (Bu arada Skorsky hava şartına göre deniz seviyesinde maksimum 25- hakkari de çoğu zaman 10 kişi taşıabilir )
+ Mi 17 Jandarma helikopterleri 1960 yapımı , lazım diye hurdadan çıktılar uçuyolar . Şimdi gel suçla ...Nede olsa çok bilgin var bu konuda.
Serdar bölgenin her yerini biliyorum ve inan yapılan yorumlar beni orda gördüklerimden fazla kırıyor. Bu ülkede herkes futbol yorumcusuydu o iş bitti, şimdi askeri uzmanda olacak...
Yer imleri