Niye Başkomutanımız Varya Asil...
tsk için terörü bitirmek temin ederim 8 saat....ama yapıcak komutan nerde.....
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Niye Başkomutanımız Varya Asil...
yaşayanlardan göster bitane serdar abi
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Öglen öglen kafam bozuldu bu nasıl bır hukumettır nasıl bır ordudur anlamıyorum Bosbakan filistinin dedıne duser tvlerın karsında guya israile kafa tutar ama israilden aldıgı üstün hizmet nısanını gerı vermez gızlı gızlı bakanlarını gonderır.Ramazan ayındayız operasyon olmaz der hava harekatı duzenlenır kara harekatı yapılmaz yardımcı kuvvetler gelır helıkopterler gelır kopekler gule gule cekım yapar ne heronlar gorur ne helıkopterler goruru ama dunyanın parası verılıp alınır bunlar yok abı herzaman dedıgım gıbı kımse kusura bakmasın bu ulkede bır basbakanın,cumhurbaskanın,pasanın cocugu olmedıkce o atesı kendılerı yasamadıkca bır arpa boyu ılerlenmez anca gıderler bos daglar bombalanır gelınır
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Askerliği biz yapıyoruz...Gariban çocukları teker teker değil artık 5er 10ar şehit düşüyo...Analar babalar eşler çocuklar ağlıyo bi başkası değil...üç beş çapulcu da dağdan inip meclise girip ahkam kesiyolar...meydanlarda özerklik ilan edip bayrağımıza el uzatıyorlar...Bunlar kadar bunlara yüz veren de suçludur ve vatan hainidir...
Duygusuz Olmuşuz Vatan Millet Sevgisi Nedir Unutmuşuz. Herkes Bana Dokunmayan Bin Yaşasın Diyor Ama Unutmayın Yarın Burda Şehit Olan Sizlerin Kardeşiniz Abiniz Veya Evladınız Olabilir. O Zaman Ateş Düştüğü Yeri Yakar Misali Hepinizin Canı Acır O Zaman İsyan Etmektense Her Yerde Her Platformda Elinizden Ne Kadar Ne Geliyorsa Verin Cevabınızı...
Evet millet olarak çok tepkisiz kalıyoruz artık...Haberlerde 8-10 şehit haberinden sonra yarım gün içinde unutuluyor...Halbuki magazinde dizi de olan bir olay haftalarca konuşulabiliyor...Bu şehitlerimizin haberleri Ramazanda Somali ile İsrail ile geçiştirildi resmen...Önce kendimize bakalım içimizdeki bu hainlerden arınalım ondan sonra milletin yardımına koşalım...Önceliklerimizi unutursak gün gelir biz yardım edilecek duruma düşeriz...
Batılı devletlerin bizim üzerimizde asimile etme çalışmaları her geçen gün artıyor...Geçenlerde bir video izledim...bundan 12-13 yıl önce güneydoğuda bir ilçede pkk sempatizanları gösteri yapmaya kalkışıyor...Ama daha P demeden Polis ve jandarma panzerlerle ağızlarının payını veriyor...yaka paça hepsi 10 dk içinde toplanıyor...şimdi ise...bırakın ilçeyi güneydoğuyu Kadıköyün ortasından bayraklarla apo köpeğinin sloganlarıyla toplanıp ağızlarına geleni söyleyebiliyorlar...İnanın kendimi zor tuttum...o an tek başıma olmayacağımı bilsem karşı çıkacaktım ama vatanımızda yalnızdık işte...kimse gıkını çıkarmadı o gün...
Çok AÇık Ve Net Söylüyorsun İşte Ama Siyaset Yapmak İstemiyorum Bu 10 12 Senedir Kimler Bu Durumu Bu Hale Getirdiyse Onlar Sorumludur. İçerde Yatan Vatan Evlatları Değil....
Türkleri öldürebilirsiniz. Asla YENEMEZSİNİZ.
Devlet gerekenı yapmıs sadece sılmıs herzamnkı gıbı kımse gormesın kımse gerceklerı bılmesın kımse uyanmasın .Video asagıdakı lınkte halen mevcut devlet vıdeoyu sılecegıne oturup fılıstınlılerı dusunmek yerıne kendı askerımızı dusunsun ,kenı guvenlıgı ıcın 500 bin usd harcayıp zırhlı araclar alırken dagdakı askerın guvenlıgı ıcınde para harcasın askerı gecıs konvoyları gecerken bır heron ucurup cevre guvenlıgı ıcın calısmak cokmu zor bazı askerleın dedıgı gıbı ''her ana asker dogurabılır ama skorsky doguramaz'' askerklerımıze verılen deger bu kadar işte
PKK, Çukurca saldırısının görüntülerini yayınladı | Video İzle ve Paylaş | Internet TV
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Katiller katletmekle kalmayıp bir de propaganda için kaydetmişler. Dağları BBG evi gibi izliyoruz dendiğinde umutlanmıştım. Meğer sadece izliyorlarmış. Arasıra da bize izlettiler. Hantepe'de olduğu gibi.
Olay Irak sınırına asker sevkiyatı yaparken oluyor.Bir de şu asker sevkiyatı işine bir çözüm bulmak lazım. Anakuzularımızı sevkederken helikopter yolunu kullansak. Zaman alır denirse 30 sene bekledik biraz daha bekleriz. Helikopterle masraflı olur denirse 30 senedir 300 milyar dolar gitti.
izlemedim ama az çok tahmin ediyom...
allah elbette bunların belasını verecek.....bu insanlardan bunlara destek çıkanlardan...etnik kökeni ne olursa olsun ...dini dili ırkı ne olursa olsun....NEFRET EDİYORUM....
allah belalarını versin********************************
![]()
Konu ZAK1980 tarafından (09/09/2011 Saat 22:43 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
Bu Videolar Medyacı Arkadaşım Söyledi Tüm Basına Sabah Fax Çekilerek Yasaklandığını Yayınlıyan Ve Yayımlayanlar Hakkında Yasal İşlem Yapılacakmış. Terör Örgütün Propagandasını Yapmak Suçundan.
Zaten Yayınlansa Yer Yerinden Oynar ...
Zeynel KARACAN
Allah belanızı versin bunlar parça parça olsa köpekler bile yemez!