bence üslübünüz polis için hiç uygun değil aralarında mutlaka vardır heryerde var bunlardan ama bu kadar hakaret dogru değil aramızda polis arkadaslar vardır ister istemez tepki çekersiniz güvenlik güclerimiz basımızın tacıdır sokakta rahat geziyorsak onların sayesindedir aralarında mutlaka vardır ve olmaya devam edecektir
bu devletin beline verdiği silahla kendilerini bi *** sanan bu adamların sonu tukenmekle bitmez anca nerde bi gariban var nerde bi mazlum var onlara guç gösterisi yapsınlar bi tanesi benim petrol istasyonumdaki bir işçiye böyle yapsın işçi onu öldürmezse ben o işçiyi öldürürüm
bi sitedeki habere göre
''''Antalya da bir akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalışan kişinin, müşteri olarak gelen polis memuru tarafından darbedildiği iddiasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.
Antalya'da bir akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalışan kişinin, müşteri olarak gelen polis memuru tarafından darbedildiği iddiasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde adli yönden, Antalya Emniyet Müdürlüğü'nce de idari yönden soruşturma başlatılmıştır." denildi.''''''''
size olacağı söyleyeyim bi avukat olarak...koskocaman bi hiç...5 yıl ertelemeli hapis cezası alır hepsi o..iç soruşturmada da ceza tayinine mahal yoktur diye bi karar..hepsi bu...malesef olacağı bu acı ama gerçek...sizlere bi tavsiyem, biri size vurursa siz beklemeden karşılık verin..dayak yediğinizle kalırsınız..burası Türkiye..bişi çıkmaz
noone knows that except both of us
işte sorun burda... ne polite nede ezerim ben o polisi diyende... sorun sistemde... çok doğru bir noktaya dğindiniz. yalnız es geçtiğiniz nokta polise birşey olmayacağı... avukatsanız emniyetin içini bilirsiniz... topluma mal olmuş bir olay varsa eğer muhakkak bir kuban olmalı. tıpkı aziz yıldırımın fotosunun basına sızdırılması gibi bir günah keçisi muhakkak bulunurve başı kesilir.. e haliyle bu olayda bir tek polis olduğuna olduğuna göre kafasını kesin keserler...
genelleme cok yalnıs.... bıde sanırım sınırle fazla attınız kımse kımseyı oldurmez arkadas... naptın... oruc sıkıntı mı yaratıyor?? adam ıscıyı dovuyor dıye burda bır suru yazı yazdık.... sen aynı ıscı için eger oldurmezse ben o ıscıyı oldururum demıssın.... polısten beter oldun benım gozumde şimdi. ölüm kelimesini öldürme kelimesini agzınıza bu kadar dolamayın... yakıstıramadım sıze......
ailesinde 4 polis olan bi insan olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki polisleerin çoğu lise veya ortaokul mezunu...staj için abd ye gittiğimde polisin gerçekten ne işe yaradığını gördüm..adam orda senin hem huzurunu sağlar hem de kanun dışı bi iş yaptığında ensene çöker...bizimkiler gibi tommiks teksas giibi değil..üniversite mezunu polisler çoğalmadıkça insan hakları nedir bilmeyen tiplere bi silah verirsen. psikoteknik analizini iyice yapmadan adamı sokağa salarsan olacağı budur..elinde çekiç olan herkesi çivi gbi görürmüş..
noone knows that except both of us
birincisi polisin taşıdığı silah polise külfet olmaktan başka bişey değil. anadolunun çoğu yerinde polis onu taşımaktan çok kaybetmemek için taşıyor (terör olan yerler hariç tabi. çünkü öylr yerlerde üzerine zimmetli G3 bile veriliyor..) ayda yılda bir gerçekten lazım olur. onda da kullansan bi dert kullanmasan ayrı bi dert. (mesela plastik mermi olsa çok daha rahat kullanabilirsin)...
ikincisi senin ailendekiler dinazor devrinden kalanlardan demekki.numunelik kaldı öyleler. koruma altına alınacaklar yakında (yanlış anlamada teşkilatta öyle şaka yolla takılır millet)...![]()
![]()
sen türkiyede polis nasıl olunur biliyor musun hiç...kafadan sallıyon sadece...![]()
POMEM eğitim kurumlarını duymadın sanırım. liseden sonra polis olanlarda meslek yüsek okulu mezunu oluyor. yüksek çevre mühendisinden tut. hacettepede genetik üzerine doktora yapan bile var....
3 yıldızlı bir otelde tur operatörlüğü(abidelerde..) ve resepsiyonistlik yaptım.çorluda çevre mühendisi olarak çalıştım, ZKÜde araştırma görevlisi olarak çalıştım, sonrasında sözleşmeli subaylığı kazandım. ancak küçük bi aksilik nedeniyle intibakta sözleşmeli subaylıktan elendim... teşkilata girmeden önce polislğin p'sinden bile anlamazdım.. ve vardığım kanı şu, bizim şu anki kanunlarımızla polisin eğitimli olup olmaması önemli değil. sadece kıvrak zekalı olacaksın ve resmi evrakları evirip çevirmeyi iyi bileceksin o kadar. kim ne yaparsa yapsın fazla karışmayacaksın. eğer çok karışırsan iş dönüp dolaşıp sana sarıyor sonra.
Görüyoruz ki hemen hepimiz yaşanan olayın ne kadar çirkin olduğu ve böyle kanunsuz bir şekilde davranan bir polisin cezalandırılmasını isteme konusunda hemfikiriz.Ama birçok konuda olduğu gibi bu konuda da olay üzerinden kurum veya teşkilat hakkında genelleme yapmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.
abicim adam dediğim gibi beline devletin silahını alıpta ahkam keserse gün gelir o adamın da hesabını biri keser
tamam haklısın genelleme yapmak yalnış ama bu mesleğin içinddede her mesleğin olduğu gibi böyle adi adamlar cıkıyor işte sana bi örnek verim amerikan askerleri kuzey ırağa girdiklerinde kimse onlara hesap sorabildimi adamların ellerinde silah gücü vardı insanları korkutmaktan baska ne yaptılar bu polisin yaptıgı nedir peki bana bunu bir acıklayabilirmisin hiç kusura bakmayın arkadaşlar ama askerede polisede saygım vardır ama böyle sere fsizlere asla saygı beklemeyin benden
Zaten bu adama saygıyı kimse beklemiyor sizden, şüpheniz olmasın..![]()
Beneficium accipere libertatem est vendere
benimde ailemde polis çok,polis çocuguyum iş üniversite yada ilkokul meselesi değil burda lojmanda ikamet eden üniversite mezunu polisleride görüyorum hepsi ya çevik kuvvet yada yunus hepsi de artızlik peşinde gözlerinde güneş gözlüğü altlarında motor konyanın merkezinde kızlara hava atacam derdindeler
tabi burdada bi genelleme yapmamak gerekir
Konu gokhan5142 tarafından (08/08/2011 Saat 02:57 ) değiştirilmiştir.
ayrıyeten yaptığı işin ciddiyetinin öğretilmesi lazım öğrencilere kendine hakim olması lazım.babam polis bende bu sene girdim yedeklerdeyim bende çok cabuk sinirlenirim mesela o yüzden babam o konuda çok dikkatli olmamı ister en basıtınden.hangi meslekte olursa olsun insan önce sakın olmayı bilecek olayı kontrol altında tutmaya çalışacak burdaki polis gibi olay tarafından yönetilen olmayacak olayı yöneten olacak anlatabildiysem
devletin silahı ise neden 1000 küsür tl'ye belli bir model (kendi paranla satın almana rağmen çeşit yok yani) zorunlu bir şekilde satılıyor o silahlar. devlet hediye etmiyor yani.
ayrıca hiç yakıştımı sana amerikan askeriyle kendi polisimizi askerimizi bir tutmak...
ve senden saygı bekleyen yok... sadece aradaki farkı ayırsan yeter. ki zaten ' böyle ********ler' derken ayrımı yapmaya başlamışsın. keşke bu kadar ağır konuşan diğer arkadaşlarda senin gibi bu ayırımı iyi yapabilse...
abicim
eğer ki o hal ve hareketlerini bana sürdürseydi gerekeni yaptırırdım diyorum. yaptırırdım diyorum çünkü üstünde üstü vardır emniyette tanıdığımız çok. kendini kral sanan tiplerden nefret ediyorum. polisede herhangibi bir düşmanlığım yok birşey olsa ilk çevireceğimiz numara 155 zaten.
ben bir kaç telefon etsem bu kral arkadaşı şöyle biraz hırpalasalar kendi içlerinde sence bu tutumu yaparken 2 kere düşünmez mi bir dahakine?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri