afferin adama şikayetçi olup korkmayıp gitmiş karakola.
hakkını aracaksın yaptığı yanına kalmasın adi herifin...![]()
Bir baltaya sap olamamış gitmiş polis olmuş dingil...
Abi,ne yapayım ya! Gerçekten görevini böyle artistçesine kullanan çok polisimiz var malesef. Terbiyesizlik yapmak istemem kusura bakmayın.İyi polisleri de karalıyor böyleleri. Durdurmasınlar böylelerini,polisim ben demek adamı dövmek sebebi değildir.Onun görevi garibanı,vatandaşı korumak,kollamak.Dayak atmak değil.
dayak yiyen pompacının fotoğraflarını görünce ,hem üzüldüm,hem kan beynime sıçradı.kendini bir şey zanneden o gerizekalı yaratığı elbette kınıyoruz.mahalleye bir polis taşınmıştı,bir kaç yıl kaldı.çocuklarını helalinden beslesin diye fayansçılık yapıyordu ,kum çimento harç amelelik yani.avanta almadığı için göreve yalnız gönderilen maliyeci tanıdığım ,trafikte kimseyi rahatsız etmediği için şaşırdığım,hep böyle kullanırım diyen taksi şöförü.toptan kıyım yapmayalım,çürükleri ayıklıyalım. son yazdıklarına +1
Arkadaşlar Adam gibi görevini yapan ve adam olanalara itirazımız yok. Fakat bunlar bence ünüformanın arkasında ki korkaklar .Bunları burnundan yakalayacaksın .
Asıl bunlar şikayet edilince kuzu oluyorlar. Adam oluyorlar. Taaaaaamam.
bu akşam haberlerde de vardı polisin arkadaşıda pompacıya o polis o dövmezse ben döverim falan diyomuş![]()
Yanlış anlaşılmasın ama ben polise böyle kuru sıkı atanları çok gördüm, bu tür sözleri edenleri pistlerde de görmek isterdik. Genelde kuzu olur "abi gözünün yağını yiyim" ayağı çekerler![]()
Buradaki saldırgan kişinin durumu ayrı, zaten Emniyet Teşkilatı kendisine çok fena bir ayar verecektir. Suçlulardan bahsedelim derken kantarın topuzu kaçmış gibi..
Beneficium accipere libertatem est vendere
servisin bayraklarını çevik kuvvetin duvarının kenarıda koyduk diye kendini herşey sanan bir arkadaş artis artis davranarak geldi. bunları kaldırın gibisinden emirler veriyor. bende sert çıktım bana emir verme diye. gayette sesim yüksekti yüzüme bön bön baktı birşey diyemedi. dinsizin hakkından imansız gelir diye laf vardır. kimseden kolay kolay korkmam hele haklı olduğum yerde. ha orada bana ters birşey yapsa gereğini yaptırırdık..
meslek falan fark etmiyor..türk milletinin ortak özelliklerinden biri bence bu.. en basit kavgalarda bile 'sen benim kim olduğumu biliyormusun' yada kimsin oğlum sen'demeler, yada sizin olayınızdaki gibi polis olunca tüm dünyanın kendi çevresinde döndüğünü zanneden birinin emir verir gibi konuşması. karşısındakininde 'bana ters birşey yapsaydı gereğini yapardık' diyerek aslında aynı hareketi yapması ve ezmeye, aşağılamaya çalışması...
bence bu davranışların hepsi türklerin ortak özelliklerinden...
hepimiz hemen hemen aynı kültürde büyümüş insanlarız, bu yüzden çokta farklı gelmemeli bu şekildeki davranışlar... bilakis aynı hareketlerde bulunmak yerine yaptığının ne kadar saçma bişey olduğunu göstermek daha doğru olur. elki bu şekilde bu saçma sapan özelliğimizden kurtuluruz...
belki haksız olabilirim ama benim düşüncem böyle...
+1000
insan değil ********zz haysiyeti olmayan soysuzzz yaratıkk
Memleketin çivisi çıkmış... ciddi anlamda...
delikanlı olsa polisim diyip saldırmazdı polisim diyince karşındakinin karşılık veremeyeceğini biliyor. Dövdüğü adam pompacı gariban ya. burdan çok şey yazardım neyse.
Daha öncede söyledim bu ülkede polis yok kabadayı var ne polisi
punto evolution
Emniyet teşkilatı hem idari hem de adli soruşturma başlattı, ilgili polis açığa alındı. Suçluyu değil kurumu zan altında bırakan yorum sahiplerini kınıyorum. Emniyet Teşkilatı bu konuda başka hiçbir kuruma benzemez, özellikle de son 10 yıldır. Suçlu tespit edildiğinde çok ağır bir biçimde cezalandırır. Bunun en büyük ispatı Emniyet Genel Müdür yardımcısının uyuşturucu çetesi bağlantısında altındaki meslektaşları tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmesidir. Bu türden temizlik harekatlarını diğer kolluk güçlerinde göremezsiniz.
Bu yüzden biraz daha insaflı yorumlara davet ediyorum.
Saygılar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri