Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
85 sonuçtan 61 ile 80 arası

Konu: Polis, pompacıyı evire çevire dövdü

hilmi usta
    hilmiusta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    41 GA ...
    Edilen teşekkür: 86

Alıntı askin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya terör örgütü mensubusunuz ya aşırı uç gruplardan birine yakınsınız yada başınızdan çok kötü bir olay geçti...

ayıp çok ayıp...

bi antipati yapın bakalım....şimdi ben burda desemki kocaelinde yaşayanlar kendilerini bişey zannediyor, ölücüler, leşçiler, kastamonuda tokat manyağı oluyorlar. böyleleri gebersin adi harifler desem... olurmu hiç olmaz tabi...yaptığınız tutum ve davranış çok ayıp çok...

e diceksinki şimdi polisin yaptığı çok mu iyi.. değil tabiki de.. mesela kacaelinde tecavüzcü varsa bu kocaelili olanların suçu mu..tabikide değil... bilmem anlatabildim mi...
    yazdıgım yazıyı neresınden koyuyorsun cok merak edıyorum

ismail sezer
    Taykel sezerism - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çanakkale
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    17 NH 501
    Edilen teşekkür: 94

Teknik Konu

Alıntı ultraslan33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    size olacağı söyleyeyim bi avukat olarak...koskocaman bi hiç...5 yıl ertelemeli hapis cezası alır hepsi o..iç soruşturmada da ceza tayinine mahal yoktur diye bi karar..hepsi bu...malesef olacağı bu acı ama gerçek...sizlere bi tavsiyem, biri size vurursa siz beklemeden karşılık verin..dayak yediğinizle kalırsınız..burası Türkiye..bişi çıkmaz
    1-Ben size katılmıyorum .Adam gibi bir amir ona bu yaptığının hesabını sordurur. Tamam. İdari soruşturmada alacağı cezalar vs. gibi kıdem ,para cezası bunun gibi. Daha iderenin birçok yaptırımı .

2-ikinci konu ise biri size vurursa sizde ona vakit geçirmeden ona vur diyosunda sizce doğrumu .Adam bana kendi arazimde çocuğumun yanında baltayla saldırdı ben ne yapmam lazım kaçsam çocuğuma geleçek araçatn tabancayı çıkardım diz kapaklarına attım. birini vurdum . Yere yığıldı. Hemen güneşlikten bistüriyi aldım dayadım gırtlağına hadi dedim az önce külenbeydin ne oldu .Sonuç polis geldi. iş uzadı gitti hiç birşey olamadı.
    Adamı orda o an temizlerdim . onu orda kaybederdim . Yanlış yönledirmeyin Saygılar.

aşkın oğuz
    askin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777
    Edilen teşekkür: 63

Alıntı hilmiusta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ******** adam pompacı orda 700 800 lıraya calısıyor onu darp edıyorlar kendılerı nı bı sey zannedıyorlar oluculer lescıler bunları doguda cekıp vuruyorlar sonra sehıt oluyor boylelerı gebersın adı herıfler
    burdan okuyorum... bugün iki şehit daha var... senin dediğin gibi geberiyor böyleleri, iki ocağa daha ateş düşüyor ve senin gibiler şehit olanların kim olduğunu bile bilmeden gebersin adi herifler diyor...

bu mu hak adalet. MÜSLÜMANSAN DİNİNE SAYGIN VARSA ÖLENİN ARDINDAN ATIP TUTMAZSIN!!!!!!!

hiç okudun mu bugün şehit olanların hayat hikayelerini... çarşaf çarşaf yazıyo heryerde...

hilmi usta
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    41 GA ...

Alıntı askin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burdan okuyorum... bugün iki şehit daha var... senin dediğin gibi geberiyor böyleleri, iki ocağa daha ateş düşüyor ve senin gibiler şehit olanların kim olduğunu bile bilmeden gebersin adi herifler diyor...

bu mu hak adalet. MÜSLÜMANSAN DİNİNE SAYGIN VARSA ÖLENİN ARDINDAN ATIP TUTMAZSIN!!!!!!!

hiç okudun mu bugün şehit olanların hayat hikayelerini... çarşaf çarşaf yazıyo heryerde...
    konuyu çarpıtma kardesın provakasyon yapma benım kadar mıllıyetcı mısın cok merak edıyorum benım gıbı 7 ay dagdamı kaldın karın uzeırnde mı yattın saatlerce bele kadar kardamı yurudun cocukluk arkadasınlar aynı yerde askerlık yapıp ta onu sehıt mı verdın ne anlatıyorsun sen neee.. bu arada benım hakkımda cok on yargılısın yazdıkların cok kırıcı

aşkın oğuz
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777

konuyu çarpıtma kardesın provakasyon yapma benım kadar mıllıyetcı mısın cok merak edıyorum benım gıbı 7 ay dagdamı kaldın karın uzeırnde mı yattın saatlerce bele kadar kardamı yurudun cocukluk arkadasınlar aynı yerde askerlık yapıp ta onu sehıt mı verdın ne anlatıyorsun sen neee.. bu arada benım hakkımda cok on yargılısın yazdıkların cok kırıcı
    adam pompacı orda 700 800 lıraya calısıyor onu darp edıyorlar kendılerı nı bı sey zannedıyorlar oluculer lescıler bunları doguda cekıp vuruyorlar sonra sehıt oluyor boylelerı gebersın adı herıfler

yukarıda yazdıkların ne demek peki, sen yazmadın mı bunları, senin yukarıda yazdıklarını okurken vanlı gariban bi ailenin çucuğunun şırnakta şehit olduğunu seyrediyordum, ailesinin nasıl yandığını seyrediyordum hani senin gebersin dediklerin ...
    sabrında bi sınırı var.. eğer dediğin gibi biriysen ve yukarıda yazdılarını savunuyorsan ve yazabiliyorsan yazıklar olsun diyorum sana. bide utanmadan 7 ay askerliğini dağda yaptığını söylüyon. başkada bişey demiyorum...

bu arada van 6. hudut alayı öndersert karakolunda yaptım askerliğimi... ama ben senin gibi böbürlenerek anlatmam başım sıkışınca!!!!!

aşkın oğuz
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777

doguda cekıp vuruyorlar sonra sehıt oluyor boylelerı gebersın adı herıfler

kimse kusura bakmasın, karakteri ne olursa olsun, terörist kurşunuyla ölüp şehit olan polise,askere, öğretmene 'gebersin adi herifler' diyen zavallılara en ağır lafı hiç çekinmeden söylerim!!!!!!!!!

hilmi usta
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    41 GA ...

bende cekınmeden her lafı soylerım kardesım.... kımse kusura bakmasın herkes haddını bılsın

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

aşkın oğuz
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777

bende cekınmeden her lafı soylerım kardesım.... kımse kusura bakmasın herkes haddını bılsın
    ben kusura bakmam da, 'böylelerini doğuda çekip vuruyorlar, gebersin adi herifler' dediğin şehitleri bilemem ama...

kendini bi b.. zanneden dengesiz bir polisin yaptığını doğuda şehit olan polislere maal edip, ağır hakaretleri söyleyerek bir tuttuğunda sen haddini aşmıyorsun öylemi...

neyse, senin gibilere ne desem boş ...

ismail sezer
    Taykel sezerism - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çanakkale
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    17 NH 501
    Edilen teşekkür: 94

Teknik Konu

Arkadaşlar Terbiyesiz bir adam istasyonda bir mallık yapmış. Ve zavallı bir çalışanı dövmüş konu belli .Bunun cezasını adli makamlar zaten vercek . Lütfen arkadaşlar birbirinizi kırmayın inanın luzum yok .Saygılar.

11. Bu mesajı için 3 kişi sezerism'ye teşekkür etti:

aşkın oğuz
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777

Alıntı sezerism Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Terbiyesiz bir adam istasyonda bir mallık yapmış. Ve zavallı bir çalışanı dövmüş konu belli .Bunun cezasını adli makamlar zaten vercek . Lütfen arkadaşlar birbirinizi kırmayın inanın luzum yok .Saygılar.
    aynen katılıyorum.. doğma büyüme çanakkaleli biri olarak teriyesiz birinin hareketlerini şehitlerimize laf söyleyecek şekilde bir tutunca kan beynime sıçradı bir anda...

Ramazan Erdemir
    skystar37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34ghk08
    Edilen teşekkür: 265

Askerden geldiğimde Ankarada emniyet müdürlüğü yapıp emekli olmuş bir abimle sohbet ediyorduk "hiç uğraşma elin işinde git polisliğe gir akıllısın üniversitede okur yükselirsin" demişti bende "kafası boş elinden bi iş gelmeyen arkamdan anama babam küfür ettirecek insanmıyım ki gidipte polis olayım" demiştim oda biraz kırgın biraz kızgın "öyle ********ler de var ama ne yapacaksın beş parmağın beşi de bir değil senin gibi gençler girecek polis olacak ki öylelerini silecek" demişti.

Bu adamı görevden alıp mahkemeye vereceksin sonra ceza evine yatıracaksın bunun gibilere de aynı cezayı vereceksin ama ne yazık ki ülkemizde öyle yapmak yerine görev yeri değiştirmek daha kolay geliyor.

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

hilmi usta
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    41 GA ...

askın agzını topla canımı sıkma benım

aşkın oğuz
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777

askın agzını topla canımı sıkma benım
    demek canın sıkıldı haa!!
    şehitlere gebersin adi herifler diyen herkese ŞEREFSİZ DERİM!! . böylelerine ******** demek bile iltifat olur...

aşkın oğuz
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777

bak hilmiusta denen vatandaş, burası grandapunto,punto evo ve bravo araçları hakkında ortak paylaşım sitesi...
    polemiklerini git başka yerlerde yap. senin yaptığın gibi propagandaları yapan birçok site var. git orda yap şehitler hakkındaki paylaşımlarını... benim gibi aşırı milliyetçi birinin cinlerini tepesine çıkarma...

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Dostlar bu tür insanlar her meslek gurubunda var. Üzücü olan tüm personele mal edilmesi.

ORÇUN ÇABUK
    aŞK 3 HaRF BMW WiSTaRiA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2431

Ben bu konuyu kaçırmışım arkadaşlar ve konu 4 sayfa olmasına rağmen en başından beri okudum video yu seyrettim yemin ederim elimde kalem vardı sinirimden kırmışım kalemi video seyretme esnasında... Bizim gibilerine denk gelmezki böyleleri gider garibanlara sataşırlar... Bana denk geldiğinde ben polisim dediği an arabamdaki polis jopuyla döverdim onu ağlatana kadar... Yapmadığım şeyde değil... Bu yüzden içeri bile girdim neyse... Böyle üniforma meraklısı gerizekalılar var malesef etrafta... Onların yanında iyi polislerde malesef lekeleniyor... Ben böyle kişilere pısırık kişiliksik ve karakteri bozuk kişiler olarak görüyorum... Bunların karakterleri ve kişilikleri henüz oluşmamış... Evde ezilen horgörülen bir kişiki bu dışarda saldırkan...

Uzun lafın kısası bizim burası bir arkadaşlık dostluk platformu bir adinin yaptığı karaktersizlik yüzünden birbirimizi kırmaya hiç gerek yok... Hepimiz milliyetçiyiz ve en önemlisi ATATÜRK'çüyüz... Birbirimizle milliyetçilik savaşı yapacağımıza dış etkenlere karşı kenetlenip onlarla savaşalım arkadaşlar... Çünkü dış etkenlere karşı zayıflıyoruz birbirimizle kavga ettiğimiz sürece onlarda bunu istiyorlar zaten... Gün birlik olma günüdür.... Sevgi ve saygılarımla....

aşkın oğuz
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777

Alıntı WiSTaRiA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu konuyu kaçırmışım arkadaşlar ve konu 4 sayfa olmasına rağmen en başından beri okudum video yu seyrettim yemin ederim elimde kalem vardı sinirimden kırmışım kalemi video seyretme esnasında... Bizim gibilerine denk gelmezki böyleleri gider garibanlara sataşırlar... Bana denk geldiğinde ben polisim dediği an arabamdaki polis jopuyla döverdim onu ağlatana kadar... Yapmadığım şeyde değil... Bu yüzden içeri bile girdim neyse... Böyle üniforma meraklısı gerizekalılar var malesef etrafta... Onların yanında iyi polislerde malesef lekeleniyor... Ben böyle kişilere pısırık kişiliksik ve karakteri bozuk kişiler olarak görüyorum... Bunların karakterleri ve kişilikleri henüz oluşmamış... Evde ezilen horgörülen bir kişiki bu dışarda saldırkan...

Uzun lafın kısası bizim burası bir arkadaşlık dostluk platformu bir adinin yaptığı karaktersizlik yüzünden birbirimizi kırmaya hiç gerek yok... Hepimiz milliyetçiyiz ve en önemlisi ATATÜRK'çüyüz... Birbirimizle milliyetçilik savaşı yapacağımıza dış etkenlere karşı kenetlenip onlarla savaşalım arkadaşlar... Çünkü dış etkenlere karşı zayıflıyoruz birbirimizle kavga ettiğimiz sürece onlarda bunu istiyorlar zaten... Gün birlik olma günüdür.... Sevgi ve saygılarımla....
    çok haklısınız katılıyorum, sadece adi bir herifin yaptığı çok yanlış bir hareketi genelleştirerek şehitlere mal etmek beni çok sinir etmişti...

herkesin düşüncesi fikri farklı farklı olabilir, ama birbirimizin zaafları hakkında hakaretler etmek bence çok yanlış.. benimde en büyük zaafım ve hassas noktam şehitler olunca kendimi tutadım, iş taaa buralara kadar geldi...

ORÇUN ÇABUK
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok

Aşkın bey hepimizin zaafı ve hassas noktası şehitler... Ama birbirimizi kırmayıp bu vatanı bölmeye çalışanlara tek yürek olalım... Bence birbirinizi kırmayın... Sonuçta hepimiz burada arkadaştan öte dostuz... Tatlıya bağlıyalım herşeyi ve gülüp eğlenelimki o bölücülere ibret olsun... Onlar bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor...

aşkın oğuz
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777

Alıntı wistaria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aşkın bey hepimizin zaafı ve hassas noktası şehitler... Ama birbirimizi kırmayıp bu vatanı bölmeye çalışanlara tek yürek olalım... Bence birbirinizi kırmayın... Sonuçta hepimiz burada arkadaştan öte dostuz... Tatlıya bağlıyalım herşeyi ve gülüp eğlenelimki o bölücülere ibret olsun... Onlar bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor...
    :x:x

+1000

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ORÇUN ÇABUK
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok

Teşekkür ederim arkadaşlar...

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon