ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı
Mehmet Alpaslan, gece 00.00 saatlerinde izinli olan polis memuru Cengiz A.'ın bir arkadaşıyla birlikte otomobillerine benzin almaya geldiğini belirterek, "Gece 00.00 sıralarında otomobille iki kişi geldi. Kornaya basarak geldiler. Yanına gittim, yakıt için plakasını girmeye başlamıştım. Tekrar kornaya bastı. Ben de 'Kornaya basmanıza gerek yok, yakıtı vermeye başladım' dedim. Ondan sonra kendinin polis olduğunu belirten şahıs dışarıya çıkıp, "Sen kimsin?Kim oluyorsun bana kornaya basma diyorsun?' diyerek hakaretler etmeye başladı. Bu davranış üzerine ben diğer arkadaşımı yönlendirdim ve o yakıtı vermeye başladı.
Ben uzaklaşınca arkamdan küfürler etmeye başladı. Diğer pompaya gittim. Orada yanıma geldi. Bana vurmaya başladı. Gelenler iki kişiydi. Biri sivil polis, yanındaki arkadaşıydı. Yerde beni tekmelemeye başladılar. Arkadaşı da geldi bana, 'Diklenme o polis. Karışma o dövmezse seni ben döverim' dedi. Alkollü olduğunu düşündüm. Ordaki arkadaşların çağırdığı ambulans geldi. Hastaneye gittik. Ardından karakolda şikayetçi oldum. Polis, karakola gelmedi. 8-10 saat sonra kendisine ulaşabildiler. İfadesinde, 'Pombacı bana çok ağır küfürler etti' demiş. Onun bana küfür ettiğine arkadaşlarım da şahit. Benim küfür etmediğimi biliyorlar" diye konuştu.