Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
56 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Yine Yüreğimiz yandı 13 Asker şehit :(((

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

söyleyecek kelime bulamıyorum
    saldırıyı yapanların allah belasını versin
    bu saatten sonra ne açılım ne demokratik yoldan çözüm mözüm dinlemeden bu üç tane kefereye haddini bildirmeli türkiye eğer bir türkiye cumhuriyetiyse
    derhal malum vekilleride zaten yemin etmediler meclisten dışarı atar siz hakkınızı dağlarda aramaya alışmışsınız buyrun bundan sonra bizde dağdayız orada görüşelim denmeli
    bu açıkça savaş ilanıdır
    yazık vatan evlatlarona yazık kahpeler

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

2. Bu mesajı için 3 kişi GP COSKUN'ye teşekkür etti:

ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

Alıntı GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söyleyecek kelime bulamıyorum
    saldırıyı yapanların allah belasını versin
    bu saatten sonra ne açılım ne demokratik yoldan çözüm mözüm dinlemeden bu üç tane kefereye haddini bildirmeli türkiye eğer bir türkiye cumhuriyetiyse
    derhal malum vekilleride zaten yemin etmediler meclisten dışarı atar siz hakkınızı dağlarda aramaya alışmışsınız buyrun bundan sonra bizde dağdayız orada görüşelim denmeli
    bu açıkça savaş ilanıdır
    yazık vatan evlatlarona yazık kahpeler
    bu savas ılanı 30 yıldır var moderatorum........... muhatap alınca da olmadı maalesef......

Cem *
    Realtime xnode - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 268

Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sızede cevap : turk askerıne ve komuta heyetıne saldırmak ıs bılmıyorlar demek en kolay yol: .
    Yanlış cevap. Çocuğumu kime teslim ettiysem hesabı ondan sorarım. Bu TSK da olsa MSK'da olsa fark etmez. TSK başarılı olunca Hükümeti övüyor musun ? Peki başarısız olunca neden suçu hükümete yüklüyorsun onu anlamadık ? Bu ikiyüzlülük değil mi ?

Artık bu yan çizmeleri, hedef saptırmaları, adam kayırmaları, cambaza bak numaralarını bırakın. Bu işi bilmeyen bırakacak kardeşim. Adam geliyor senin otağını basıyor, aynı karakol 7 defa aynı yerden baskın yiyor. Bir çatışma 12 saat sürüyor, ben sana sınırsız para, sınırsız asker veriyorum yüzlerce uçağın yüzlerce helikopterin var.. Ben tabii ki bu karakolun komutanına hesabı soracağım.. Benim askerim mayına basıyorsa, başbakana hesap sorman o birliğin komutanına hesap sorarım ! Bu kadar basit.
    Konu xnode tarafından (15/07/2011 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir.
    Beneficium accipere libertatem est vendere

Caner Atasever
    swimmer_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 26

acı gunde bu cevap olmayacak ama genelkurmay orada kullanıma cıkacak sılahla ılgılı basbakanlıgın onayına basvurmaz... zaten su an her turlu alet elımızde mevcut.... ben sahsen goreve gıderken, ıstedıgım sılahı alıp gıdebılırım, depomda bulunan her sılahıda kullanırım... ayrıca arkadaslar a/ t arazı tarama yapıyorlar ve gunduz..... gunduz ısıya yada goruse duyarlı tek kullanacagınız alet nıkon durbundur dıgerlerı gece calısır....
    ayrıca kanunu yalnıs bılıyorsunuz... terorıstın uzsune tank namlusu donuk.... atıs ıznı elınde sılah gorunen her nesneye verılır.... ates etmek yasak degıl... su an ohal olmadıgından köylü dagda hayvan otlatıyor vs. askerde ayırt etmekte cok zorlanıyor bu defa... düşünün köyde mantar topluyorsun elinde bir poset. güm alnında bir mermi.... bunun yasanmaması ıcın asker sabıt bekledıgı karakollarda emın olana kadar bırsey yapmıyor... masum ınsanı vurmak var ısın ıcınde..
    ayrıca operasyon ıcınde ( buyuk operasyonlar harıc ızın alınmaz) yetkılerı vardır o kadarda. adı medyada operasyondur ama orda rutın faalıyettır bu... bır doktor nasıl amelıyat ıcın saglık bakanından ızın almaz aynı durum bu konu ıcınde gecerlı
    en onemlı husus : bu kalleslıgın her turlu yolu var ve bu kallesler her yolu kullanıyor...ohal dıyorsun yasayan masum halk perısan oluyor.. kaldırıyorsun bu sefer dıgerının cırıt atma alanı doguyor....
    nıce yıllar herseyı denedık.... hareket edene ates te ettık. ohal de getırdık, kaldırdık, sınır otesı yaptık.... sonuc: 15000 ın uzerınde sehıt....
    bız masada ıs cevıremeyen ama bılegı kuvvetlı bır ırkız ama ne yazıkkı bızım davamızda masada guc yoksa çözümde yok... yıllarca yunana , belcıkaya, fransaya almanyaya danımarkaya ne yaptıkkı... kalesnıkof bızı delerken rusa ne yaptıkkı.... her allahın gunu ıraktan gelıp gelıp sırtımızdan bızı hancerleyen ıraka ne yaptıkkı.... savassak 15000 kısı olmezdı.....
    bır ulkeye savas acma sebeplerı nedır? daha bunu bılmıyoruz ...... amerıka ve ab korkusu ıle yataga gırersen ruyanda ıbıza adasını goremezsın.... ırak ve surıye sımdıye kadar eger gercek savas sebeplerı konusulsa sımdıye 50 kere savasmamız gereken ulkelerdı....
    sıyası cevap: ab ye one mınute dersen, ısraıle kafa tutarsan amerıkaya ırak ıcın gırıs ıznı vermezsen, sonuclarına katlanırsın. buraların agasıyız zannedıyorduk bu aralar... uyandık.
    13 meslektas gıttı... eskıden gıdenlerı hıc unutmadım.... 8 kısılık bır fotograf var evımde ben cekmıstım ben harıc hepsı sehıt yıl 1998. cok uzulemıyorum su anda cunku gercek buyuk resmı cok ıyı goruyorum... 4 yıl sonra bakın bdp meclıste kımlerle temsıl edılecek?????????
    aglayan analara eslere babalara sabır dılıyorum, 15000 sehıt yakınını da unutmadan sunu soyluyorum.....bu almanlar akıllı adamlar...........
    afedersiniz sanırım subaysınız ya da astsubay ya da askeri personel. ben de g3 ten m16 dan bahsetmiyorum. daha önemli şeylerden bahsediyorum hepsi başbakanlığa kadar çıkmıyor zaten ancak bir helikopterin kalkması her timin gideceği yerlerin önceden ısıya duyarlı araçlarla taranması falan o kadar kolay değil demek istemiştim.

ve kanun ne yazık ki öyle uyarı yapmadan üstlerden izin almadan direk ateş açarsanız sizin başınız belaya giriyor. ve eğer mantar topluyorsanız ak47 tarzı uzun namlulu tüfeklere ihtiyacınız olmayacağını düşünüyorum yani elinde bir ak 47 varsa pek masum bir köylü olduğu düşünülmez sanırım ya korucudur ya terörist bence. operasyon için de en düşük seviye alay komutanından izin alırsınız diye düşünüyorum o zaman her asteğmen altındaki askerle istediğinde operasyona çıkardı ... operasyon büyüyünce izin alınan makam da büyür tabi.

atila semerci aveo ltz 95 hp
    atila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 92

akılla,bilimle ugrasmayip ,herseyi yukardan hazir gelecek zannedersen,kafakagidinda musluman yaziyor diye yukardan torpil beklersen,tembelligi birakip ilerdekilere yetismezsen,daha cok 13 çiçek verirsin toprağa.Allah rahmet eylesin.

ümit başaran
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok

Alıntı swimmer_tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    afedersiniz sanırım subaysınız ya da astsubay ya da askeri personel. ben de g3 ten m16 dan bahsetmiyorum. daha önemli şeylerden bahsediyorum hepsi başbakanlığa kadar çıkmıyor zaten ancak bir helikopterin kalkması her timin gideceği yerlerin önceden ısıya duyarlı araçlarla taranması falan o kadar kolay değil demek istemiştim.

ve kanun ne yazık ki öyle uyarı yapmadan üstlerden izin almadan direk ateş açarsanız sizin başınız belaya giriyor. ve eğer mantar topluyorsanız ak47 tarzı uzun namlulu tüfeklere ihtiyacınız olmayacağını düşünüyorum yani elinde bir ak 47 varsa pek masum bir köylü olduğu düşünülmez sanırım ya korucudur ya terörist bence. operasyon için de en düşük seviye alay komutanından izin alırsınız diye düşünüyorum o zaman her asteğmen altındaki askerle istediğinde operasyona çıkardı ... operasyon büyüyünce izin alınan makam da büyür tabi.
    üstten izin almak hususu cok zor degıl... bu dakıka olan olay ıcın 2 dakıkada ıznınız gelr....... dırek ates acmak zaten hep suctu... yalnız sabıt bırlıkte ısenız...... arazıde ızın mızın olmaz.... adamın elındekı ak 47 yı gormek butun meseledır..... gorunce ızın kalmaz.... ama dedım ya ıstıhbarat asıl sorundur..... yorumunuz ıcın tesekkurler.....

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

bu savas ılanı 30 yıldır var moderatorum........... muhatap alınca da olmadı maalesef......
    biz görüyoruz ama koskoca devletten birileri bunların ne demek olduğunu görmüyor
    millet büyütsün yetiştirsin okutsun yaşı gelince askere yolllasın
    ondan sonra sokakta dönüp yüzüne tükürmeye iğrendiğim hayvan kılıklı insan görünümlü mahluk canını alsın
    oh ne ala memleket
    daha fazla yazamıycam yazarsam ağzıma ne gelirse söyliycem
    allahım sen sabır ver bize

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

mehmet ali aykut
    egzo-evo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 KTS 45
    Edilen teşekkür: 437

Alıntı JASMINE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yasemin hanım foça deniz komutanlığından aldığım bir tarafı Türk bayrağı diğer tarafı Atatürk resimli aksesuarı otomobilimin aynasından hiç çıkartmam. yüreğimizdeki yerlerini hiç söylemiyorum bile. biliyorum ne yapsak ne desek boş ama sizinde yukarıda belirttiğniz gibi terörü kınamak ve şehitlerimize olan saygımız için aracımın antenine siyah kurdele takacağım. bütün arkadaşlarıda davet ediyorum. daha farklı bir şeylerde olabilir tabiki. ben hepsine varım. yeterki bu terör illetinden kurtulalım artık...

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cem *
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz

Arkadaşlar olayla ilgili yeni gelişmeler var.

"Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada Diyarbakır'ın Silvan ilçesi Bayrambaşı beldesi Dolapdere köyü kırsalında PKK teröristleri ile çıkan çatışmada, teröristlerin el bombası atması sonucu ormanlık alanda çıkan yangında 13 askerin öldüğü, 7 askerin de yaralandığı, yaşanan çatışma sırasında 7 teröristin de yaşamını yitirdiği bildirildi."

Fakat bölgedeki yerel kaynaklar, ormanlık alanı 2 Türk jetinin bombalaması sonucu büyük bir yangın çıktığını ve dolayısı ile öldürülen teröristlerin ve şehit olan askerlerimizin kendi uçaklarımızın bombalaması ile öldürüldüğünü belirtiyorlar Umarım böyle birşey yoktur, çünkü son birkaç yıldır ortaya çıkan bu tür skandallardan sonra bir yenisini daha kaldırmaz bu millet..

ümit başaran
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok

Alıntı xnode Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış cevap. Çocuğumu kime teslim ettiysem hesabı ondan sorarım. Bu TSK da olsa MSK'da olsa fark etmez. TSK başarılı olunca Hükümeti övüyor musun ? Peki başarısız olunca neden suçu hükümete yüklüyorsun onu anlamadık ? Bu ikiyüzlülük değil mi ?

Artık bu yan çizmeleri, hedef saptırmaları, adam kayırmaları, cambaza bak numaralarını bırakın. Bu işi bilmeyen bırakacak kardeşim. Adam geliyor senin otağını basıyor, aynı karakol 7 defa aynı yerden baskın yiyor. Bir çatışma 12 saat sürüyor, ben sana sınırsız para, sınırsız asker veriyorum yüzlerce uçağın yüzlerce helikopterin var.. Ben tabii ki bu karakolun komutanına hesabı soracağım.. Benim askerim mayına basıyorsa, başbakana hesap sorman o birliğin komutanına hesap sorarım ! Bu kadar basit.
    ucak bıletınızı gıdıs donus ben alacagım.... o karakolu sıze gosterecegım... 7 kere tacız e ugrayan... en onde yururken mayına basan yuzbasıyıda gosterecegım.... o karakolu oraya gıden komutan yapmadı... o bırlıgı oraya o komutan koymadı..... o mayını oraya o komutan koymadı.... yan cızmek hedef saptırmak, adam kayırmak( oglu cok degerlı olanlar araya 10 adam koyup yer ısterler) camnbaza bak soylemını kınıyorum....
    hukumete yuklemıyorum olan bıtenı.... acılım ıyı nıyetlı ıdı... oncekılerde bır cozum aradılar.... ben ıstıhbarat yalnısı olarak tsk yı sucluyorum.. 3200 metre rakımda agustosta kar yıyen bır tepede bır kulede banyo telefon ınternet olmayan bır yerde yasamanın bıle zor oldugu bır yerdekı ınsanların orda bulunması bıle gorevdır.... mayına basınca asker karakol komutanına ancak olay kacta oldu dıye sorarsınız..... hakımde oyle... emın olun o komutanda sızden aldıgı emnaetı sıze saglam gerı vermek ıcın aynen ugrasıyrdur..... sız galıba son olaylarla turk askerıne guvenınızı kaybettınız..... yapamayan gıtsın demıssınız...... metroda guvenlık gorevı degıl bu olay. oyle yapamayan gıtsınle olmaz.... o mermı uzerınde kamuflaj olan herkese atılıyor..... suclu bellı ıken kalkıp tsk personelıne taş atmayın..... uzuntunuze vererek bazı farklı yorumlara gırmıyorum ıyı geceler...

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ümit başaran
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok

Arkadaşlar olayla ilgili yeni gelişmeler var.

"Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada Diyarbakır'ın Silvan ilçesi Bayrambaşı beldesi Dolapdere köyü kırsalında PKK teröristleri ile çıkan çatışmada, teröristlerin el bombası atması sonucu ormanlık alanda çıkan yangında 13 askerin öldüğü, 7 askerin de yaralandığı, yaşanan çatışma sırasında 7 teröristin de yaşamını yitirdiği bildirildi."

Fakat bölgedeki yerel kaynaklar, ormanlık alanı 2 Türk jetinin bombalaması sonucu büyük bir yangın çıktığını ve dolayısı ile öldürülen teröristlerin ve şehit olan askerlerimizin kendi uçaklarımızın bombalaması ile öldürüldüğünü belirtiyorlar Umarım böyle birşey yoktur, çünkü son birkaç yıldır ortaya çıkan bu tür skandallardan sonra bir yenisini daha kaldırmaz bu millet..
    yerel kaynaklar düşene tekme vurma psikolojisindedir........

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

mehmet ali aykut
    egzo-evo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 KTS 45
    Edilen teşekkür: 437

mikserler görev başında. son kaleyide düşürmeye çalıyor...

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cem *
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz

Ben Genelkurmay'ın el bombası ve yangın açıklamasını inandırıcı bulmadım açıkçası. Yerel kaynakların doğruluk derecesini bilemem, yalnız daha olası görünüyor. Ancak şu anda gündeme bomba gibi düştü ve her yerde ciddi bir biçimde ihtimal dahilinde tartışılıyor..

Caner Atasever
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

böyle bir günde gülmek istemem ama cidden komiksiniz. sınırsız para sınırsız asker yüzlerce uçak yüzlerce helikopter... Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşamıyoruz üzgünüm yüzlerce uçağımız yüzlerce helikopterimiz yok sınırsız para da vermiyor kimse sınırsız asker de yok ... o mayının orda olduğunu bilse komutan da yürüyün lan diyip askerleri oraya yürütmez heralde değil mi ? o yüzden tuzak diyorlar. biz demiyoruz ki başbakan öldürdü askerlerimizi. yalnızca ileride ne olabileceğini tahmin edemeyen yöneticiler yüzünden bu ********lere yüz verildi ondan bahsediyoruz. sen ülkenin başına geçtiysen elinde "sınırsız memur"(!) varsa, sen de yapacaklarının neye sebep olabileceğini düşünecek her şeye hazırlıklı olacaksın. bu işi bilmiyorsan da bırakıp gideceksin sizin mantığınızla...

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Caner Atasever
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

yerel kaynaklar düşene tekme vurma psikolojisindedir........
    kesinlikle katılıyorum bu çok yaşandı ...

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cem *
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz

Benim bildiğim sınırsız asker var dünyanın en kalabalık ordularından biri TSK. Yüzlerce uçak ve helikopterde var hangarlarda bekliyor ve 29 ekimlerde gösteri uçuşu falan yapıyorlar..

Sınırsız para konusuna gelince de, TSK'nın leasing şirketleri, sigorta ve banka kuracak kadar parası var öyle değil mi ??

Ben sadece şunu söylüyorum, bu ülke yeni bir Aktütün veya Dağlıca skandalını kaldırmaz.. Umarım böyle birşey yoktur...

Caner Atasever
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

Benim bildiğim sınırsız asker var dünyanın en kalabalık ordularından biri TSK. Yüzlerce uçak ve helikopterde var hangarlarda bekliyor ve 29 ekimlerde gösteri uçuşu falan yapıyorlar..

Sınırsız para konusuna gelince de, TSK'nın leasing şirketleri, sigorta ve banka kuracak kadar parası var öyle değil mi ??

Ben sadece şunu söylüyorum, bu ülke yeni bir Aktütün veya Dağlıca skandalını kaldırmaz.. Umarım böyle birşey yoktur...
    yaklaşık 800.000 asker var orduda ancak büyük bölümü ülkenin geri kalanına dağılmış durumda 800.000 askeri güneydoğuya yollayamazsınız.

37 F-16C/D Fighting Falcon Blok 30, 101 F-16C/D Fighting Falcon Blok 40, 72 F-16C/D Fighting Falcon Blok 50, 49 F-4E 2020 Terminator, ve 16 F-4E Phantom II/TM olmak üzere 275 e yakın savaş uçağı var ancak bir bölümü restorasyonda üstelik 275 de yüzlerce etmez ...

8 Bell AH-1W Super Cobra ve 27 Bell AH-1P/S Cobra olmak üzere 35 taarruz helikopteri var ancak 50 den bile az yüzlerce değil...

Bahsettiğiniz şey oyak olmalı o askeriyenin değildi askeriye destekli sivil bir kurumdur ayrıca bir banka değildir. oyak bank vardı ancak çoktan ING ye satıldı şu an finansal işlemler ziraat bankası üzerinden yürüyor yanlış bilmiyorsam.

yalnızca bilgi olsun diye yazdım ...

Cem *
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz

Verdiğiniz rakamlar için teşekkürler, ben bunları teyyit edemeyeceğim ancak sizin söylediğinizi doğru kabul ediyorum. Bahsettiğiniz gibi muvazzaf ve erat toplam asker sayısı 1 milyona yakın.. diğer askeri güç ve malzeme yüzlerle ölçülen yeterli bir güç...

TSK bugün bir holding gibidir. Sadece Oyak ve AXA ortaklıkları değil, yüzlerce finansal yatırımından tutun, otomotiv, konserve ve bisküvi fabrikalarının ortaklıklarına kadar birçok yatırımı vardır, yani birşey isterse sadece kendi kaynaklarını bile kullanarak çatır çatır yapar.. Ama konumuz bu değil zaten.

Onur y..
    acRep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 333

Başımız SAĞOLSUN

Asim B
    Marker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    9898
    Edilen teşekkür: 75

Pasalar silivridenmi yonetecek operasyonu? Acilim acilim dediler alin size acilim, yuregim yaniyor 13 kardesim icin. Allah topunun belasini versin.

28. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon