söyleyecek kelime bulamıyorum
saldırıyı yapanların allah belasını versin
bu saatten sonra ne açılım ne demokratik yoldan çözüm mözüm dinlemeden bu üç tane kefereye haddini bildirmeli türkiye eğer bir türkiye cumhuriyetiyse
derhal malum vekilleride zaten yemin etmediler meclisten dışarı atar siz hakkınızı dağlarda aramaya alışmışsınız buyrun bundan sonra bizde dağdayız orada görüşelim denmeli
bu açıkça savaş ilanıdır
yazık vatan evlatlarona yazık kahpeler
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Yanlış cevap. Çocuğumu kime teslim ettiysem hesabı ondan sorarım. Bu TSK da olsa MSK'da olsa fark etmez. TSK başarılı olunca Hükümeti övüyor musun ? Peki başarısız olunca neden suçu hükümete yüklüyorsun onu anlamadık ? Bu ikiyüzlülük değil mi ?
Artık bu yan çizmeleri, hedef saptırmaları, adam kayırmaları, cambaza bak numaralarını bırakın. Bu işi bilmeyen bırakacak kardeşim. Adam geliyor senin otağını basıyor, aynı karakol 7 defa aynı yerden baskın yiyor. Bir çatışma 12 saat sürüyor, ben sana sınırsız para, sınırsız asker veriyorum yüzlerce uçağın yüzlerce helikopterin var.. Ben tabii ki bu karakolun komutanına hesabı soracağım.. Benim askerim mayına basıyorsa, başbakana hesap sorman o birliğin komutanına hesap sorarım ! Bu kadar basit.
Konu xnode tarafından (15/07/2011 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir.
Beneficium accipere libertatem est vendere
afedersiniz sanırım subaysınız ya da astsubay ya da askeri personel. ben de g3 ten m16 dan bahsetmiyorum. daha önemli şeylerden bahsediyorum hepsi başbakanlığa kadar çıkmıyor zaten ancak bir helikopterin kalkması her timin gideceği yerlerin önceden ısıya duyarlı araçlarla taranması falan o kadar kolay değil demek istemiştim.
ve kanun ne yazık ki öyle uyarı yapmadan üstlerden izin almadan direk ateş açarsanız sizin başınız belaya giriyor. ve eğer mantar topluyorsanız ak47 tarzı uzun namlulu tüfeklere ihtiyacınız olmayacağını düşünüyorum yani elinde bir ak 47 varsa pek masum bir köylü olduğu düşünülmez sanırım ya korucudur ya terörist bence. operasyon için de en düşük seviye alay komutanından izin alırsınız diye düşünüyorum o zaman her asteğmen altındaki askerle istediğinde operasyona çıkardı ... operasyon büyüyünce izin alınan makam da büyür tabi.
akılla,bilimle ugrasmayip ,herseyi yukardan hazir gelecek zannedersen,kafakagidinda musluman yaziyor diye yukardan torpil beklersen,tembelligi birakip ilerdekilere yetismezsen,daha cok 13 çiçek verirsin toprağa.Allah rahmet eylesin.
üstten izin almak hususu cok zor degıl... bu dakıka olan olay ıcın 2 dakıkada ıznınız gelr....... dırek ates acmak zaten hep suctu... yalnız sabıt bırlıkte ısenız...... arazıde ızın mızın olmaz.... adamın elındekı ak 47 yı gormek butun meseledır..... gorunce ızın kalmaz.... ama dedım ya ıstıhbarat asıl sorundur..... yorumunuz ıcın tesekkurler.....
biz görüyoruz ama koskoca devletten birileri bunların ne demek olduğunu görmüyor
millet büyütsün yetiştirsin okutsun yaşı gelince askere yolllasın
ondan sonra sokakta dönüp yüzüne tükürmeye iğrendiğim hayvan kılıklı insan görünümlü mahluk canını alsın
oh ne ala memleket
daha fazla yazamıycam yazarsam ağzıma ne gelirse söyliycem
allahım sen sabır ver bize
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
yasemin hanım foça deniz komutanlığından aldığım bir tarafı Türk bayrağı diğer tarafı Atatürk resimli aksesuarı otomobilimin aynasından hiç çıkartmam. yüreğimizdeki yerlerini hiç söylemiyorum bile. biliyorum ne yapsak ne desek boş ama sizinde yukarıda belirttiğniz gibi terörü kınamak ve şehitlerimize olan saygımız için aracımın antenine siyah kurdele takacağım. bütün arkadaşlarıda davet ediyorum. daha farklı bir şeylerde olabilir tabiki. ben hepsine varım. yeterki bu terör illetinden kurtulalım artık...
Arkadaşlar olayla ilgili yeni gelişmeler var.
"Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada Diyarbakır'ın Silvan ilçesi Bayrambaşı beldesi Dolapdere köyü kırsalında PKK teröristleri ile çıkan çatışmada, teröristlerin el bombası atması sonucu ormanlık alanda çıkan yangında 13 askerin öldüğü, 7 askerin de yaralandığı, yaşanan çatışma sırasında 7 teröristin de yaşamını yitirdiği bildirildi."
Fakat bölgedeki yerel kaynaklar, ormanlık alanı 2 Türk jetinin bombalaması sonucu büyük bir yangın çıktığını ve dolayısı ile öldürülen teröristlerin ve şehit olan askerlerimizin kendi uçaklarımızın bombalaması ile öldürüldüğünü belirtiyorlarUmarım böyle birşey yoktur, çünkü son birkaç yıldır ortaya çıkan bu tür skandallardan sonra bir yenisini daha kaldırmaz bu millet..
ucak bıletınızı gıdıs donus ben alacagım.... o karakolu sıze gosterecegım... 7 kere tacız e ugrayan... en onde yururken mayına basan yuzbasıyıda gosterecegım.... o karakolu oraya gıden komutan yapmadı... o bırlıgı oraya o komutan koymadı..... o mayını oraya o komutan koymadı.... yan cızmek hedef saptırmak, adam kayırmak( oglu cok degerlı olanlar araya 10 adam koyup yer ısterler) camnbaza bak soylemını kınıyorum....
hukumete yuklemıyorum olan bıtenı.... acılım ıyı nıyetlı ıdı... oncekılerde bır cozum aradılar.... ben ıstıhbarat yalnısı olarak tsk yı sucluyorum.. 3200 metre rakımda agustosta kar yıyen bır tepede bır kulede banyo telefon ınternet olmayan bır yerde yasamanın bıle zor oldugu bır yerdekı ınsanların orda bulunması bıle gorevdır.... mayına basınca asker karakol komutanına ancak olay kacta oldu dıye sorarsınız..... hakımde oyle... emın olun o komutanda sızden aldıgı emnaetı sıze saglam gerı vermek ıcın aynen ugrasıyrdur..... sız galıba son olaylarla turk askerıne guvenınızı kaybettınız..... yapamayan gıtsın demıssınız...... metroda guvenlık gorevı degıl bu olay. oyle yapamayan gıtsınle olmaz.... o mermı uzerınde kamuflaj olan herkese atılıyor..... suclu bellı ıken kalkıp tsk personelıne taş atmayın..... uzuntunuze vererek bazı farklı yorumlara gırmıyorum ıyı geceler...
mikserler görev başında. son kaleyide düşürmeye çalıyor...
Ben Genelkurmay'ın el bombası ve yangın açıklamasını inandırıcı bulmadım açıkçası. Yerel kaynakların doğruluk derecesini bilemem, yalnız daha olası görünüyor. Ancak şu anda gündeme bomba gibi düştü ve her yerde ciddi bir biçimde ihtimal dahilinde tartışılıyor..
böyle bir günde gülmek istemem ama cidden komiksiniz. sınırsız para sınırsız asker yüzlerce uçak yüzlerce helikopter... Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşamıyoruz üzgünüm yüzlerce uçağımız yüzlerce helikopterimiz yok sınırsız para da vermiyor kimse sınırsız asker de yok ... o mayının orda olduğunu bilse komutan da yürüyün lan diyip askerleri oraya yürütmez heralde değil mi ? o yüzden tuzak diyorlar. biz demiyoruz ki başbakan öldürdü askerlerimizi. yalnızca ileride ne olabileceğini tahmin edemeyen yöneticiler yüzünden bu ********lere yüz verildi ondan bahsediyoruz. sen ülkenin başına geçtiysen elinde "sınırsız memur"(!) varsa, sen de yapacaklarının neye sebep olabileceğini düşünecek her şeye hazırlıklı olacaksın. bu işi bilmiyorsan da bırakıp gideceksin sizin mantığınızla...
Benim bildiğim sınırsız asker var dünyanın en kalabalık ordularından biri TSK. Yüzlerce uçak ve helikopterde var hangarlarda bekliyor ve 29 ekimlerde gösteri uçuşu falan yapıyorlar..
Sınırsız para konusuna gelince de, TSK'nın leasing şirketleri, sigorta ve banka kuracak kadar parası var öyle değil mi ??
Ben sadece şunu söylüyorum, bu ülke yeni bir Aktütün veya Dağlıca skandalını kaldırmaz.. Umarım böyle birşey yoktur...
yaklaşık 800.000 asker var orduda ancak büyük bölümü ülkenin geri kalanına dağılmış durumda 800.000 askeri güneydoğuya yollayamazsınız.
37 F-16C/D Fighting Falcon Blok 30, 101 F-16C/D Fighting Falcon Blok 40, 72 F-16C/D Fighting Falcon Blok 50, 49 F-4E 2020 Terminator, ve 16 F-4E Phantom II/TM olmak üzere 275 e yakın savaş uçağı var ancak bir bölümü restorasyonda üstelik 275 de yüzlerce etmez ...
8 Bell AH-1W Super Cobra ve 27 Bell AH-1P/S Cobra olmak üzere 35 taarruz helikopteri var ancak 50 den bile az yüzlerce değil...
Bahsettiğiniz şey oyak olmalı o askeriyenin değildi askeriye destekli sivil bir kurumdur ayrıca bir banka değildir. oyak bank vardı ancak çoktan ING ye satıldı şu an finansal işlemler ziraat bankası üzerinden yürüyor yanlış bilmiyorsam.
yalnızca bilgi olsun diye yazdım ...
Verdiğiniz rakamlar için teşekkürler, ben bunları teyyit edemeyeceğim ancak sizin söylediğinizi doğru kabul ediyorum. Bahsettiğiniz gibi muvazzaf ve erat toplam asker sayısı 1 milyona yakın.. diğer askeri güç ve malzeme yüzlerle ölçülen yeterli bir güç...
TSK bugün bir holding gibidir. Sadece Oyak ve AXA ortaklıkları değil, yüzlerce finansal yatırımından tutun, otomotiv, konserve ve bisküvi fabrikalarının ortaklıklarına kadar birçok yatırımı vardır, yani birşey isterse sadece kendi kaynaklarını bile kullanarak çatır çatır yapar.. Ama konumuz bu değil zaten.
Başımız SAĞOLSUN![]()
Pasalar silivridenmi yonetecek operasyonu? Acilim acilim dediler alin size acilim, yuregim yaniyor 13 kardesim icin. Allah topunun belasini versin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri