Alıntı swimmer_tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
afedersiniz sanırım subaysınız ya da astsubay ya da askeri personel. ben de g3 ten m16 dan bahsetmiyorum. daha önemli şeylerden bahsediyorum hepsi başbakanlığa kadar çıkmıyor zaten ancak bir helikopterin kalkması her timin gideceği yerlerin önceden ısıya duyarlı araçlarla taranması falan o kadar kolay değil demek istemiştim.

ve kanun ne yazık ki öyle uyarı yapmadan üstlerden izin almadan direk ateş açarsanız sizin başınız belaya giriyor. ve eğer mantar topluyorsanız ak47 tarzı uzun namlulu tüfeklere ihtiyacınız olmayacağını düşünüyorum yani elinde bir ak 47 varsa pek masum bir köylü olduğu düşünülmez sanırım ya korucudur ya terörist bence. operasyon için de en düşük seviye alay komutanından izin alırsınız diye düşünüyorum o zaman her asteğmen altındaki askerle istediğinde operasyona çıkardı ... operasyon büyüyünce izin alınan makam da büyür tabi.
üstten izin almak hususu cok zor degıl... bu dakıka olan olay ıcın 2 dakıkada ıznınız gelr....... dırek ates acmak zaten hep suctu... yalnız sabıt bırlıkte ısenız...... arazıde ızın mızın olmaz.... adamın elındekı ak 47 yı gormek butun meseledır..... gorunce ızın kalmaz.... ama dedım ya ıstıhbarat asıl sorundur..... yorumunuz ıcın tesekkurler.....