Bu aralar bende cok atismaya basladim nedir bu milletin gazi anlamadim..orta seritte giderken arkamdan dolmuscu sellektor yaparsa bende frene basarim ki basti
Cildirdiyedi bitirdi kendini dolmusun icinde onume makas atmalar felan sacmasapan..
Bu aralar bende cok atismaya basladim nedir bu milletin gazi anlamadim..orta seritte giderken arkamdan dolmuscu sellektor yaparsa bende frene basarim ki basti
Cildirdiyedi bitirdi kendini dolmusun icinde onume makas atmalar felan sacmasapan..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
sağ şerit boşşsa orta şeridi ihlal etmemek lazım adam bir yerde haklı, ama sol şerit boş olduğu halde gelip arkadan sellektör yapıyorsa frene basmak şart
geçen kangocunun teki 1 mt kadar yakınıma girip sellektör yapıyor frene dokundum bir sağ bir sol yaptı feleği şaştı adamın sonra 35 mt takip mesafesi koydu
efendi gibi sollayıp git ama amaç ne yani sol şerit boş halen kıçıma girip sellektör atıyorsun amaç ne yani.
plakasıda 34 idi. yanıma gelseydi burasının istanbula benzemediğini izah ederdim.
Konu Du Hast tarafından (12/02/2011 Saat 00:33 ) değiştirilmiştir.
Hocam yapma bazen benide delirtiyorlar konya yolunda sol seritten 50 ile gidiyor gitsinler gene bisey demiyorum ama arkandan gelen araci gorunce yol ver bari oda yok efendi gibi yol istiyorum gene umursamiyor sag serit bos rahatlayinca gec bizde gecip gidelim illa kufurmu edelim birbirimize, saygi duymak bukadarmi zor?
Edit: Ustelik bende 68 plakayim
Konu Marker tarafından (12/02/2011 Saat 02:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: Edit
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri