geçmiş olsun...
bugün internetten çiçek siparişi vermek istedim. 444çiçek sipariş ALMADI yoğunluk sebebiyle. bonnyfood'da ALMADI aynı şekilde sipariş dolu olduğu için.Çiçek sepetinden verdim sabah 10:00'da. saat 20:41 çiçekler hala gidecek))
geçmiş olsun...
TSİ Jetta.
umarım bugün gider![]()
abi bana telefon etseydin ben çoktan götürmüş olurdum![]()
![]()
Ben de gitmeyeceğini düşündüüm için bugün siparişten vazgeçtim.
Ciceksepetiyle bende calisiyorum genelde vaktinde goturuyorlar online destekten yada telefondan sıkstirip islemi hizlandirabilirsiniz. =)
bende sık sık çiçk sepeti ile gönderi yapıyorum, 3 yıldır sorunsuz çalışıyorum, birazcık sıkıştırmanı tavsiye ederim...
Gece uykudan kaldırır bunlar adamı sabah şerifleriniz hayırlı olsun diyerek çiceğiniz vardıda)))))
abicim istedğiniz kadar sıkıştırın çiçeksepeti'ne üye çiçekçiler bayadır uyumuyo, 1 gün içinde 200-300 siparişi yetiştirmeye çalışıyor, son güne kalınca çiçeğin gitmemiş olması gaaaayet normal...
yalnızlıgın gözünü seveyim![]()
Konu ERDEM1907 tarafından (15/02/2011 Saat 16:57 ) değiştirilmiştir.
eğer başka zamanlarda da çiçek gönderdiysen çiçeksepeti'nin diğerlerinden daha iyi olduğunu mutlaka anlarsın ama böyle özel günlerde birkaç gün önceden sipariş vermek de yeterli olmuyor bazen...
doğrusun Serkan bende öğleden önce gitmesini beklemiyordum ben akşam 5-5,30 gibi gitmesini bekledim. Zaten arkadaşın tavsiyesiydi. Ben paramı alacağım sorun yok ama diğer firmalar müşteri kaybetmeyi tercih etmezken bu firma para kaybetmemeyi tercih etti aradaki fark bu.
Ne olursa olsun çok yoğunda olsa sipariş verildiği an vaktinde gondericekler zaten özel günlerde gönderilir çiçek yoksa başka ne zaman gondericem çok yoğunsa yetişemiyorlarsa ya yapmakmayacaklar bu işi bıraksın yada eleman alsınlar az eleman daha az maliyet düşüncesine hakim oldukça siparişe yetişemezsin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri